Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

новий сезон Репортера

дозволю собі виправити Вас - не Репортера, а "Ревізора"

По Тревелу зараз розпочався новий сезон австралійського Hotel Impossible - ще одного клону британського шоу Hotel Inspector з набагато прикольнішим ведучим, ніж Фреймут у Ревізора. Цікаво, яку оцінку дав би він нашим готелям і закладам ))))

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У Львові - велика піццерія за оперним (там де фото луцького замку на стіні) - велика смачна піца здається 20 чи 22 гривні.

Картопляна Хата - не дуже велика, але смачна піца - 16 грв.

Сухарику у барі "Юлія" (навпроти головної пошти) - 2.5 :-)

Нічого не кажу, є і дорогі пццерії, але ц луцьку таких цін не бачив (крім піццерія навпроти бувшого будинку побуту).

Опубліковано

Нічого не кажу, є і дорогі пццерії, але ц луцьку таких цін не бачив (крім піццерія навпроти бувшого будинку побуту).

У Луцьку піцерійний картель. Хоч і є їх дохолєри, але здорової конкуренції нема.

Опубліковано

крім піццерія навпроти бувшого будинку побуту

Ця піцерія теж ціни накрутила добряче! При тому шо порції там малесенькі...

Опубліковано
У Львові - велика піццерія за оперним (там де фото луцького замку на стіні) - велика смачна піца здається 20 чи 22 гривні.

А не підкажете де точніше та піццерія? Або адресу, або назву.

Опубліковано

Значить, це не окрема піццерія, а наскільки я зрозумів невеличка сітка, я був у двох

1) Як йти від ТЦ МАГНУС (за оперним) у напрямку ЛНУ франка, здається, вул. Городоцька, пройти хвилини 3-4 (не більше), по лівій стороні буде піццерія.

Там є перший поверх, і є підвальний невеличкий. На першому поверсі, у самому залі по лівій стороні (якщо дивитись від входу), висить фото нашого замку.

2) Як йти по вулиці Модеста Менцинського, проходиш Інститут Економіки і Туризму, і по цій же сторонні буде піццерія.

Може це не зовсім піццерії і там ще є страви ну я так умовно. В гуглі щось нічого не знаходить, думаю розберетесь.

Опубліковано

Надумали зайти в хвалену "Маску".

Попередньо зателефонував щоб замовити столик.

Діалог:

- Доброго вечора, хотів би замовити столик на дев'яту годину.

- Добре. Приходьте.

- У вас багато місць вільних чи ви записали номер телефону?

- Та приходьте!

Ну гаразд. Поїхали.

Не зразу зрозумів де воно є, спочатку приїхали до Корони Вітовта, потім виявилось, що це біля першої аптеки.

Коли підійшли до аптеки перетелефонував щоб уточнити де саме знаходиться заклад, Діалог:

- Доброго вечора. Замовляли столик пів години тому, не можемо знайти ваш заклад. Знаходимось біля першої аптеки.

- Ой, ви знаєте у нас вже кухня не працює. Є тільки піца і напої.

- Перепрошую, але коли я замовляв столик мене про це не повідомили. Це не дуже тактовно з вашого боку.

- Вибачте..

Ну думаю гадюшня ще та :)

Телефоную в Корону Вітовта. Діалог:

- Доброго вечора. Хотіли б до вас завітати, чи є місця?

- Так. Є одне місце, чекаємо.

Приходимо. Вже в вестибюлі чуємо гучну музику. Офіціант заводить нас в залу де повно людей, які

по формату оформлення столів і їх розміщенню всі в межах одного свята.

Нас садять за вільний столик між цими людьми.

Реве музика, п'яненькі пенсіонери гоцають під

а я сиджу і думаю що це за культурна вакханалія.

Випили чаю, бо на щось довше просто не вистачило б барабанних перетинок.

Поки вдягався висловив адміністратору все що я думаю про їх формат замовлення столиків.

Від піцерій вже тошнить.

В першу чергу проблема не в підприємцях, які їх відкривають, а в попиті на ту саму піцу.

Навіть якби зробили люксовий ресторан з чудовим меню де все по 20 грн, все одно

би приходили і питали: А шо, піци нема?

Фелічита 'розбавила' меню закладу на Соборності основними стравами.

Непогані стейки, риба.

В рахунки ще в жодному з відвіданих мною закладів нічого зайвого не дописували.

Яскраво вираженого хамства теж не зустрічав, хіба в Оболоні (він же кораблик), коли чекаєш офіціанта хвилин 10, потім робиш замовлення і ще через 15 хвилин тобі кажуть, що обраної страви нема. Був рази 3, більше ні ногою.

Схожа ситуація була з Грабінскі. Декілька місяців тому заїхали спробувати їх суші.

В приміщенні тхнуло фарбою. Офіціантка повідомила, що в наявності тільки один вид ролів і мохіто. Більше там не бував і бажанням не горю.

Опубліковано

В Маску навіть не заходили, бо з телефонної розмови стало зрозуміло, що нічого крім піци там не світить.

Тому вирішили зайти в Корону, хоча і там спокійно посидіти не вдалось.

Опубліковано

В нас теж не дуже позитивні враження від відвідин закладів харчування.... Були в неділю в піцерії "Дядя піца". Піца смачна, а обслуговування - жах! Як результат - більше туди не захочеться заходити....

Опубліковано

Оповідь буде про заклад під назвою "Маска", справа була одного із вечорів, зібравшись із друзями, вирішили завітати у новий (в надії не спаскуджений ще часом заклад), прийшовши на місце вільних столиків було вдосталь, не зважаючи на вихідний день, та вже вечір, розмістивши, трошки помилувавшись меню, визначились із замовленням,замовлення прийняли оперативно,нам пиво принесли майже відразу як тільки, теж саме було із напоями для дівчат, оскільки замовили не піцу,а страви трошки кухні(практично всі вбрали все в різно-бій), а саме Філе "Міньйон", Качине філе з грушкою, та Шніцель "Венський", тому прийшлось чекати стандартно від 30-40 хвилин, (час минув доволі бистро, може виною тому холодне свіже пиво, і весела компанія, та гарна не "напряжна" музика), під перенесенні страви, вирішили збільшити градус і перейти на оковиту, і так ближче до суті, страви були просто чудові,смачно, вишукано, і гарно піднесенні.Давненько я так смачно у нас в Луцьку не їв (хоча бував в багатьох закладах, і встиг скуштувати багато чого).І підбиваючи підсумки:

"+"

*Затишно(музика, атмосфера і місця)

*Оперативно із прийомом та подачею замовлень.

*І що саме головне смачно.

*Палили на балконі, що зручно.(особисто для мене)

"-"

*Ціни, хоча і розумію що старе місто, фешенебельний заклад,але все одно кусаються як для кафе-піцерії.(За вечір на 4ох ми залишили більше ніж 600грн.)

*Як раніше писали, так туалет, ну просто напевно у самому віддаленому місці закладу.

==============

І як підсумок підсумку,заклад вартий уваги, хоча і точно не як частий варіант, (напевно через ціну),але підійде для,романтичних святкувань, та і маленьких свят у колі друзів!

З.І.: Кому може цікаво, надіюсь інформація не таємнича тому що кожний може її отримати відвідавши заклад, фото меню(принаймні більша його частина)

post-10602-0-74069100-1361285751_thumb.j

post-10602-0-19878800-1361285785_thumb.j

post-10602-0-64407600-1361285796_thumb.j

post-10602-0-98765700-1361285809_thumb.j

post-10602-0-78141400-1361285827_thumb.j

Опубліковано

В "Дядя піца" я більше ні ногою... 40 хвилин чекати піцу то перебор. Ні тобі "доброго дня", ні поцікавитись чи все нормально і клієнт ше чогось не бажає... кинула тацю з піцою і пропала... Таке враження шо ше я за свої гроші їм маю кланятись...

Та і ціни... Трохи не адекватно...

Вкотре переконуюсь шо Фелічіта - один з найадекватніших закладів в плані обслуговування і цін. ІМХО.

Опубліковано

Ха, Мікс, як я тебе розумію. Те ж саме. Ми вже з другом прикалувались як тільки могли, бо йому принесли першому, він вже її майже з’їв, а мені все не несли.... Він доїв — мені принесли )))))

Кажуть, якась піццерія відкрилась (розвелось їх по ходу в нас безліч) Базилік чи як. Хтось в курсі?

Опубліковано

Кажуть, якась піццерія відкрилась (розвелось їх по ходу в нас безліч) Базилік чи як. Хтось в курсі?

:_07: В курсе все, но я туда только вчера добралась. Понравилось: и помещение, и обслуживание (раньше читала на борде, что обслуга хромала). Цены приемлемые. Заказывали пиццы Базилик и Леонардо - мням + пересмотрела личный рейтинг по пиццам :_02:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні помітила - на Волі замість Кварталу буде теж Соло. Вивіску вже змінили, але не працюють ще

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...