Перейти до змісту

Відкрився фаст-фуд «Три хати»

rogus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

лучше в проверенный "Там-Там".

Жартуєте :blink:

Это было ИМХО. Я там покупаю некоторые блюда из сладкого, пока все нормально было. А по поводу нового фаст-фуда ничего не скажу. В "варшавский" хватило один раз сходить пожевать "резину".

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дуже цікаво? Тема про фаст-фуд "Три хати" перетворилася на обговорення про найкращий ресторан, кафе і т.п.

Крім того назву запропановано змінити на "Три пера"? Непогана назва.

З цього всього зробив висновок, що йти туди не потрібно. За відповіді дякую. Крім того багато нового для себе дізнався.

Опубліковано

я думаю власник експерементує і це не остання трансформація Браво.

доречі Браво мені подобалось в період Констянтина Констянтиновича

Опубліковано
власник експеременту
І не накладно по кишені такі експерименти. Краще б на ті гроші винайняв толкового дизайнера і маркетолога. А то з такими експериментами не далеко в трубу вилетіти.
Опубліковано

На вулиці Винниченка, 25, у Луцьку відкрився фаст-фуд «Три хати» – суші-кафе, фаст-фуд, кондитерський магазин.

Швидко вони. Недавно тільки ми робили проектну пропозицію, мало бути кафе "Катруся".

Є фотки з обмірів

657255a90ba4.jpg

290fdffd10df.jpg

Опубліковано

На вулиці Винниченка, 25, у Луцьку відкрився фаст-фуд «Три хати» – суші-кафе, фаст-фуд, кондитерський магазин.

Швидко вони. Недавно тільки ми робили проектну пропозицію, мало бути кафе "Катруся".

Є фотки з обмірів

Якби ще на ВН поменше плужили з адресами... Браво - на Волі. (ваш Кеп)

UPD

Оце я ганю - поплутав з Кварталом

Опубліковано

KateV - трохи промахнулась

VadimM - апчє мімо

Адреса Винниченка 25,кв.41. В тому домі де салон Крез і Браво. Там мало бути кафе

Опубліковано

До літа відвідувачів закладу обіцяють порадувати і новою літньою терасою, де теж можна буде відпочивати і смакувати наїдками «Трьох хат». Власники закладу також готують і чимало акцій та сюрпризів для своїх відвідувачів.

мдя... судячи із вищесказаного, поспішили з обіцянками власники.46dff8d0fb441760750e922fbb2813c1.gif

Опубліковано

А мені так подобалось "Браво" Різноманітний вибір чаю, що приносили у горнятках.

А мені так подобалась "Пиріжкова". Різноманітний вибір (спочатку був у студ. часи) пиріжків, а потім найкращого (так-так) пива, що приносили у бокалах.

Опубліковано

А мені так подобалось "Браво" Різноманітний вибір чаю, що приносили у горнятках.

А мені так подобалась "Пиріжкова". Різноманітний вибір (спочатку був у студ. часи) пиріжків, а потім найкращого (так-так) пива, що приносили у бокалах.

и пицы там разные были

Опубліковано

Благо мій корпус був подалі від тих смачнючих пиріжків, але саме там я на пиво і підсіла :blush:

Опубліковано

Плохая реклама - тоже реклама.

Решили вчера с швагром испытать железность наших желудков новым фаст-фудом. Осмотрев красиво сфотографированое меню, остановились на самом бюджетном варианте - "сендвич" (8 грн штука). Заказав по парочке с собой, решили оглядеться. Апетиту придали симпатичная надпись "БРУДНІ РОЗНОСИ", хреновое освещение, убогость интерьера и запах перепаленой гренки. Откуда принесли сендвичи я не увидел, но стало понятно, что их не делают при тебе, а где-то лежат заготовки, надо только разогреть. Паренёк на кассе запихнул сендвичи в микроволновку, подогрел минутку-другую, открыл и попробывал рукой (хорошо хоть в полиэтиленовой перчатке) достаточно ли они нагрелись. Посчитал, что недостаточно и включил ещё на минуту. Потом очень медленно запаковывал нашу покупку (вспомнилась скорость обслуживания в макдональдсе).

Вышли на улицу и швагро резюмировал - "Не збрехали на борді". Дома провели дегустацию. Естественно сендвич по виду очень отличаеться от фотографии у них на стене, но более менее съедобно, раз в месяц можно таким закусывать. Булочка с кунжутом, капуста, приплюснутая котлета (диаметром в три раза меньше чем булочка), кетчуп, майонез. Сегодня все живы-здоровы и это радует.

Опубліковано

Для любителів фаст-фуда: смачні гамбургери готують на Набережній на автомийці, не знаю чи їхнього виробництва, але радує що вони завернуті в плівку :). Не буду казати де щоб не вважали за рекламу.

Опубліковано

Для любителів фаст-фуда: смачні гамбургери готують на Набережній на автомийці, не знаю чи їхнього виробництва, але радує що вони завернуті в плівку :). Не буду казати де щоб не вважали за рекламу.

не так багато автомийок на Набережній, чи не так? :ok:

Опубліковано

япона-мама - що ж вони курили коли це планували і про що думали коли втілювали у життя?

де я тепер чай смачний питиму

Опубліковано

фото yura2281 в посте № 18 просто убило на повал :g05:

Чесное слово, такое впечатление что сфоткали какого то заключённого в зоновской столовке...Вуупше нет желания туда заходить...

Опубліковано

к слову о фастфудах. недавно открылся Friitz через дорогу от главного корпуса ВНУ, в том же здании, где "Планета". жареная картошка и куриные крылышки, а еще вонь от фритюрницы на пол-квартала. зато дешево и вкусно нажористо. городу нужно больше жЫрных прыщавых студентов :smile3:

Опубліковано

к слову о фастфудах. недавно открылся Friitz через дорогу от главного корпуса ВНУ, в том же здании, где "Планета". жареная картошка и куриные крылышки, а еще вонь от фритюрницы на пол-квартала. зато дешево и вкусно нажористо. городу нужно больше жЫрных прыщавых студентов :smile3:

запах канечьно пипец, но картошки дают нормально, одним словом раз в месяц когда сильно голодный пойти можна

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...