Перейти до змісту

Фасованная вода представляет опасность (Список торговых марок)

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Фасованная вода представляет опасность (Список торговых марок)

Фасованная вода является опасной, особенно, для детей, в частности, та, которая имеет долгий срок хранения, так как в ней присутствуют антибиотики и консерванты. Об этом 17 мая на пресс-конференции в прямом эфире радиостанции "Киев" сообщил директор Института коллоидной химии и химии воды Национальной Академии наук Украины (НАНУ) Владислав Гончарук.

Как передает ЛІГАБізнесІнформ, по результатам биотестов 30 марок фасованных вод, проведенных Институтом коллоидной химии и химии воды НАНУ, к опасным (по индексу общей токсичности) причисляются такие воды: "Кроха", "HiPP", "Добра вода", "Трускавецкая Заповедная", "Небесна криниця", "Апе-Голд".

По словам Гончарука, к небезопасным причисляются воды: "San Benedetto", "Evian", "Ордана", "Йодис", "Старый Миргород", "Джерела Боржоми", "Остреч", "Малятко", "Бон Аква", "Эден", "Юрське джерело", "Аква Сантал", "Ремедия", "Vittel", "Эко-Винни", "София Киевская", "Оболонская-3", "Bon Boisson", "Трускавецкая новая", "Винни", "Эталон".

Безопасными, по результатам тестов Института, являются фасованные воды "Цилюща", "Бебивита" и "Моршинская".

"Я призываю фирмы пройти наши тесты", - сказал Гончарук. По его словам, газированная вода также токсична и ее можно употреблять только для утоления жажды, а не как питьевую воду. "Очень опасны напитки "Coca-Cola". Фирма уже дискредитировала себя во многих странах мира", - рассказал директор Института коллоидной химии и химии воды. По его мнению, результаты тестов этих напитков "были бы супер-отрицательны".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Морщинська "сделала" Бонакву! Урра!

Купуемо украинське! :smile3:

ЗЫ "Йодис" - это та, которую в Луцке на всех радиоканалах крутят? Ню-ню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видать: "Кроха", "HiPP", "Добра вода", "Трускавецкая Заповедная", "Небесна криниця", "Апе-Голд" не заплатили товарищу "Владислав Гончарук" вот и результаты такие :smile3:)))

Самое интересное что "Кроха", "HiPP" это для младенцев. Плохо если действительно так.

Из всех пью только Моршинску и Кока-колу :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі газовану воду краще не пити...

Все діло в СО2. Від такої води можна добряче потовстіти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все діло в СО2. Від такої води можна добряче потовстіти

если выдыхать - то всё ОК

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Coca-Cola хоча добра але від неї страждає шлунок. Це вже доказано!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Видать: "Кроха", "HiPP", "Добра вода", "Трускавецкая Заповедная", "Небесна криниця", "Апе-Голд" не заплатили товарищу "Владислав Гончарук" вот и результаты такие :))))

Не согласен. Или это шутка, раз смайлы проставил?

Не думаю, что такому уважаемому заведению как НАНУ выгодно себя дискредитировать. Если человек с головой, он это понимает. И я уверен, что еще не все в нашей стране покупается/продается.

ЗЫ: Сам скептик и мог бы сказать что-то подобное, но в данном случае почему-то доверяю.

если выдыхать - то всё ОК

Приколист, однако :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Морщинська "сделала" Бонакву! Урра!

Купуемо украинське! :smile3:

ЗЫ "Йодис" - это та, которую в Луцке на всех радиоканалах крутят? Ню-ню.

неа,в нас крутять вроді Йоданку, а Йодіс це чернівецька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якшо чесно,то вода в нашому пластику взагалі небезпечна(особливо для мужиків).Чомусь про це замовчують.Коли мені це пояснили-то вже більше року купляю тільки скло(до речі моршинську),дома поставив хороший фільтр,а питну замовляю в великих бутлях(там пластик по вищим стандартам).Газовану пью в рідких виключеннях-коли немає альтернативи.СО2 шкідливо впливає на слизову. Наслідки відчуєте з роками. Крім того здається в мінеральних бутильованих водах зберігається десь тільки 2-4% корисних речовин,в порівнянні зі свіжовидобутою.

Вода для людини найважливіша річ.Як там співа вусатий дядько? "Без води і не туди і нє сюди". Не пийте помиї! Рекомендую подивитись фільм про воду!(знову ж таки моршинська представляє))).В мене є AVI,але рекомендую в там-тамі купити ДВД.

Сумніваюсь що все це куплене,бо в аутсайдери попала Добра вода,а я знаю,що вони заплатять що завгодно аби їх пропіарили позитивно(я з ними співпрацював).

А про коку читайте тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по 5-му каналу передача шас идёт

там кока-колу тестируют

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зато кока-колою смола з машин відмивається просто супер :smile3:

Так що робіть висновки :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю фільм про воду, тільки вже його не моршинська представляє і там нема тестів води, , а скачаний він з інфосторе, доречі дуже багато чого цікавого про воду. В нас на Україні, якщо робити вибір з простої не структурованої води, то краще взяти моршинську, багато людей, які розбираються в воді позитивно про неї говорять.

Аналогічно притримуюся думки шо газована вода приносить багато шкоди для організму і пити її в крайніх випадках, перд тим трохи почекавши поки вийде весь газ.

Взагалі прочитав декілька книжок про воду, і хочу сказати шо вона лікує дуже багато хвороб, якшо її достатньо в день випивати, приблизно 2,5 літра на 70 кг ваги ( з розрахунку 30 грам на 1 кілограм ваги) і потрібно правильно пити, тобто в любому випадку за годину до їжі, НІ В ЯКОМУ РАЗІ НЕ ПІД ЧАС ЇЖІ, і бажано півтори години після сніданку/обіду/вечері. Багато хто може не повірити, але допомагає набагато краще чим ліки в багатьох випадках. Взагалі якшо когось цікавить можу закинути відео, де є багато цікавого, але не менше є в книжках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі вранці дивився ТВ і там шла реклама структурованої води.

Хто що скаже на рахунок цього.

З.І. Вибачте що відхожу від основної теми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скоріше всього ще один рекламний красиво розтрушений трюк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я в последнее время запал на КУЯЛЬНИК КИСЛОРОД - негазованная вода, но обогащенная кислородом. во вкусе есть молочные оттенки, но вода очень чистая - выкипает полностью, осадка не остается. ну и немного бодрит, хотя это наверняка субьективно ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТУТ вроді про водичку багато написано.

Вдома можна робити так:

1.Налити воду

2.Відстояти її хоча б добу

3.Налити в миску

4.Поставити в морозилку

5.години через 2-3 зібрати перший лід і викинути-то перша гідота(сама проста)

6.поставити знов

7.годин через 6-8 дістати миску

8.видовбати дірку і злити ту воду що не замерзла(то найбільша гидота).

9.кригу яка залишилась потихеньку розтопити і маємо структуровану(джерельну) воду.

Можна її якості ще поліпшити

а)нагріти до появи дрібних бульбашок

б)пропустити через магнітну лійку

в)кинути в банку з водою срібну монетку і маленький кремнієвий камінь

г) "дати" водичці послухати класичну музику(але не Баха)

Пийте на здоровля! ;)

ЗІ так робив ще до появи фільму про воду,а тепер тіпа взагалі авторитетно)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Моршинська +1 =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 zaHARE:

Так, такими способами як описано в першому прикладі, можна отримати досить чисту та воду. Та нарахунок користі можна сперичатись... адже після заморозки і розморозки вода просто втрачає колишню структуру та не нисе ніякого інформаційного багажу - вона просто вода. А от коли туди кинути монетку зі срібла, то вода справді набирає цікавих лікувальних, антисептичних та антибактеріальних властивостей - це жива вода! (не дарма коли у церкві святять воду, то опускають у неї срібний хрест).

2 All

А взагалі, ще знову підтримаю думки людей нарахунок шкоди пластикової посуди та СО2.

Справді, поважайте себе - не пийте всяку каку. Всім відомо що людина на 70% складається з води, тому наскільки корисна рідина потрібна людині, довго думати не потрібно.

Пийте Моршинську! Респект! :D

З.І. Підтримую Шкодера КУЯЛЬНИК КИСЛОРОД - Бомба вода ІМХО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 zaHARE:

Так, такими способами як описано в першому прикладі, можна отримати досить чисту та воду. Та нарахунок користі можна сперичатись... адже після заморозки і розморозки вода просто втрачає колишню структуру та не нисе ніякого інформаційного багажу - вона просто вода. А от коли туди кинути монетку зі срібла, то вода справді набирає цікавих лікувальних, антисептичних та антибактеріальних властивостей - це жива вода! (не дарма коли у церкві святять воду, то опускають у неї срібний хрест).

Вода ніколи не втрачає своєї структури.Вода може бути в трьох станах-рідкому,твердому та газообразному(не знаю чи грамотно написав).

Після переходів з одного стану в інший вона може поміняти свої якості(дисцильована вода з пару).

При правильній заморозці-розморозці ми позбавляємось від шкідливих домішок і включень(важкі метали,солі,хлор тощо).

Структура втрачається в мікрохвильовці.

До речі проводили дослідження свяченої води і вода хрещена деревьяним хрестом і срібним була однакової якості.Довго стояла і не портилась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вода ніколи не втрачає своєї структури.Вода може бути в трьох станах-рідкому,твердому та газообразному(не знаю чи грамотно написав).

Ладно не по темі, але не міг не промовчати. :(

Так вода існуе в різних фізичних станах, та оскільки структура води формується з клачтерів і ця структура може бути завжди різна, то дослідники так і кажуть:

"Вода втрачає інформаційну насиченість (СТРУКТУРУ !!!) при переході з одного фізичного стану в інший"

Якщо цікавить питання структури води є спеціальний ресурс http://wateroflive.ru/index.html.

Раджу також подивитись документальний фільм "Вода" телеканалу "РОССИЯ", доречі йшов колись по "1+1" - будете більше знати про її структуру. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

этот фильм как по мне - полнейший бред из разряда ненаучной фантастики.

"... скажите воде "спасибо" и она начнет светиться, излучая положительную энергию..." - утрирую, но факт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На самом деле ученые уже давно бьются над тем,как считывать с воды информацию.Ведь уже известно,что вода самый идеальный носитель информации.Она помнит даже кайнозойские времена и проч.Но не буду расписывать много, вижу тут имеются скептики)). Сделайте дома простые опыты и сами убедитесь,что слово-сила.На слово реагирует не только вода,но и растения,камни.И реагируют они на разные слова по разному,так же как и мы.Просто на воде это лучше видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Миргородська краща думаю..... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Миргородська краща думаю..... :closedeyes:

На основі яких фактів, в тебе склалася така думка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене завжди стоїть ящик з Миргородською..)

І по смаку ... та взагалі... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...