Перейти до змісту

Дожилися....

AgentSmith13

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Фіг з ним, противсіх, непротивсіх - я на рибалку їздив, їзджу, і буду. Тут не політика, тут вияв дебілізму зі сторони держави взагалі, затра наприклад скажуть - волосся не довше 5 мм, рок-музика заборонена, хто за?

• Відповідей 73
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Телефон довіри чергової частини Управління МВС України у Волинській області - (0332) 74-21-20

Телефон довіри внутрішньої безпеки - (0332) 74-23-65

...і розкажіть що вони сказали у відповідь...

Опубліковано

Я то якраз "бандерівець" в хорошому розумінні того слова - позапартійний патріот України, без політики, і далеко не з тих хто кричить "понаехали", "україна для українців" - в мене дід був росіянин, і що з того, я громадянин України і цим пишаюся. В політику ніяким боком не лізу, я просто рибалка/турист.

На телефон довіри дзвонив, в курсі такого - чемно поклали трубку на півслові.

прокуратура їм суддя...

Опубліковано

внутр. безпеки не знав, дзвонив в МВС просто

Прикольно було б зарегати громадську організацію типу "клуб риболовів м. Луцька" де в статуті прописати чітко зелений колір одежі... Хоча, вже є Федерація риболовного спорту Волинської області.

Опубліковано

До одного місця той статут з його зеленим кольором штанів, якщо закон приймуть в другому читанні і Янукович підпише. Тоді тільки один вихід - оскарження в Конституційному суді.

Опубліковано

Самі ж призналися - покажи посвідчення УТМР, яке доказує що ти рибак, хоча і це незаконно. А взагалі, є геніальна пісня, перевірена десятиліттями : http://www.zaycev.net/pages/540/54033.shtml?miniplayer=true

Опубліковано

AgentSmith13, та про шо ти говориш!? Закон НЕ прийнятий! Дзвони в службу безпеки!!!

не засну, а утром на работу

я про закон, КАГБЕ....... Іншого, юридично допустимого способу відмінити прийнятий закон не знаю. Підкажіте, якщо такий є ;)

Опубліковано

AgentSmith13, та про шо ти говориш!? Закон НЕ прийнятий! Дзвони в службу безпеки!!!

не засну, а утром на работу

я про закон, КАГБЕ.......

ну я ж просил....

Опубліковано

На фото моя на той час пневматика (колись стріляв по мішенькам активно з друзями, зараз попродавав і не маю поки що - комп трошки згорів, для роботи важливіший)

Мурка і Hatsan 80

Опубліковано

Доречі на відміну від деяких "людей" ми з дядьком на рибалку їздимо виключно для адреналіну, сковорода - не головне, ловимо лише на вудки, не запаскуджуємо берег сміттям, не палимо багаття, а культурно завозимо до смітника всякі обгортки ітд. Страшно бачити було сьогодні в Журавичах дохлих линків, окунців напевно після "електриків" - того і зловили по одній щуці, і все, звичайно там бере краще, хай наша доблесна міліполіція ловить

з рибінспекцією разом браконьєрів краще, а не нормальних спінінгістів "за камуфляж".

Опубліковано
Тут не політика, тут вияв дебілізму зі сторони держави взагалі, затра наприклад скажуть - волосся не довше 5 мм, рок-музика заборонена, хто за
позапартійний патріот України, без політики, і далеко не з тих хто кричить "понаехали", "україна для українців" - в мене дід був росіянин, і що з того, я громадянин України і цим пишаюся. В політику ніяким боком не лізу, я просто рибалка/турист.

Тобто простіше: "спакуха пацани, я ж не біндєрівець, аполітичний противсіх, я ж не заважаю"...

Надієтесь що вас не зачеплять? Але чомусь зачепили саме вас? І з доларами, і з податками, і з субсидіями, і з цінами, найбільше постраждали противсіхі. Нормальному опозиціонеру то по великому рахунку побоку, він знає на що йде і по великому рахунку все життя - боротьба. Але ж не для вас, ви хочете кайфувати, "спокійно жити" поки на горі йде грабунок і нищення держави. Тільки що ви отримали в результаті? В Росії хоч нафтодоларм перепадають, а в нас цього не буде. Як то кажуть без лоха і жись плоха, тільки жаль що страждають нормальні люди.

Опубліковано

Надієтесь що вас не зачеплять? Але чомусь зачепили саме вас?

Якщо ви не зацікавились політикою, політика рано чи пізно зацікавиться вами. (с)Уінстон Черчілль

Опубліковано

заборонили камуфляж їдь на рибалку в жовто-блакитних штанях з вишиванкою на грудях. Рибі пофіг в чому ти одягнутий, як має клювати, то хоч голий будь :0168:

Опубліковано

панове , не путайте грішне з праведним !

За двадцять років незалежності у нас створився повний безлад з військовою формою, ситуація нагадує післявоєнний період коли люди від відвертої бідності змушені були ходити у чому попало у тому числі і військовій формі.

Людям глибоко цивільним ніколи не зрозуміти що є для військової людини її форма, ношення якої потрібно ЗАСЛУЖИТИ !

Це був ліричний відступ а тепер по суті

Наскільки мені відомо на території України заборонено буде носити ЛИШЕ форму яка ОФІЦІЙНО закріплена за певними підрозділами нашої доблесної армії. І це правильно. Хочете носити форму - вступайне у лави нашої багатостраждальної армії !

Опубліковано

Пане Otto Kreer форма це не тільки камуфляж, це і знаки розрізнення, а без них камуфляж це звичайний одяг. А військову форму в нас і було заборонено носити тим хто не мав на це права.

Ну і якщо заборонять носити наш військовий дубок то пів біди. Але от як роз'яснити тупоголовому ППСніку що той камуфляж в якому ти йдеш не являється тим, які використовують наші військові підрозділи і він є дозволеним?

Опубліковано

А як це заслужити носіння форми?Мене закинули за 9 тис.км від домівки в тайгу,людей не бачив 2 роки.То там можна було носити форму,а тут зелені штани на рибалку вдягти не можна?А Афганці?Вгорах під кулями можна,а на рибалку ні?Як заслужити?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...