Перейти до змісту

9/10 blues

Fr1end

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

За шосе нічого не знаю, до плюша теж ніякого відношення не має :) ПЛ - це Панський ліс.

З трасою, кількістю кіл і категоріями ще визначаємось. Найближчим часом повідомимо.

Орієнтовно траса планується в зворотньому напрямку Великого прання

http://racing.lutsk.ua/races/race2011/blues9-10/

Опубліковано

Доступна реєстрація на гонку на racing.lutsk.ua

Категорії: початківці, аматори, ветерани(40+), спортсмени, жінки, юніори, діти (кожна категорія буде лише при наявності не менше ніж 5 учасників)

Опубліковано

а буде якесь положення..хочу на Львівський форум закинути..ато в телефонному режимі повідомив тіки..

Опубліковано

Положення буде, але мабуть після вихідних - коли визначимось із трасою і кількістю кіл для кожної категорії

Опубліковано

Кількість кіл по категоріям (орієнтовно):

юніори - 2

жінки - 3

початківці - 4

ветерани - 4

аматори - 5

спортсмени - 6

діти - визначається траса і кількість кіл

Опубліковано

Категорія "початківці" - це аматори, яки не приймали участі у змаганнях, або не показали значних успіхів за останні три роки.

Опубліковано

Чудово! Я так розумію, траса вже попередньо розмічена? Хотів би сьогодні ввечері покататись по ній.

Хтось приєднається?

Опубліковано

Крос-кантрійні змагання «9/10 blues» на пробній основі будуть зараховані як другий етап Аматорського Кубку Західної України (АКЗУ).

Опубліковано

Були сьогодні. Повної траси не знайшли...

Проїхалися у зворотньому напрямку по минулій "пральній дошці". В зворотньому напрямку значно складніше (як на мене).

Чи то до "старої" траси просто звикла. :)

Опубліковано

ооо, этот старый паровозный блюююююз..

каждый раз, когда еду в Луцк, за пол часа до станции, раздаются страшные стоны (блюз+шранс+агротех :0018: ) от трения по рельсам!

Опубліковано

Крос-кантрійні змагання «9/10 blues» на пробній основі будуть зараховані як другий етап Аматорського Кубку Західної України (АКЗУ).

А перший етап коли був/буде ?

Опубліковано

Теж були сьогодні на трасі. Проїхали 5 кіл в обід, и ще стільки ж ввечері плюс декілька у зворотньому напрямку. Траса супер :_25: В середньму одне коло витрачали біля 15 хв на середній швидкості.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...