Перейти до змісту

Вибираємо справжній джип

jeger01

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

как владелец обычного AM/Trail двухподвеса, я вообще смотрю со снисходительной улыбкой на потуги "жыперов" съехать-заехать на какую-то мелкую горку swink3yiy.gif

а вот техника и опыт владельца того "запорожца" действительно достойны одобрения :ok2: пока не увидел, никогда бы не подумал, что такое возможно без увечий для водителя и его железяки.

Опубліковано

на першій перешкоді таке враження що його витянули ))

не показували морду!

але вцілому дійсно, неочікувано))

Опубліковано

Луаз би їх просто порвав! :_13:

А якщо серйозно - бачив в Карпатах як місцеві Таврії йшли по такій колії і болоті, де мабуть тільки трактором проїдеш.

Опубліковано

імхо у першому пості звичайне постановочне відео або ж, у так розхвалених машинах, не залишилось нічого "рідного", як приміром у раллійних Ford Focus, Mitsubishi Lancer і т.д., де окрім кузова та назви машини нічого "рідного" не залишають

Опубліковано

Тут середина ніпричому. Навіть кліленс (висота) в запорику не змінений.

Феноменальна прохідність - за рахунок низької маси машини і майстерності водія. Повзти на пузі, по-черзі "вивішуючи" колеса - це багато він відкатав грунтовими дорогами

Опубліковано

Феноменальна прохідність - за рахунок низької маси машини і майстерності водія

а ще у нього двигун на ведучу вісь давить!

а при русі вверх у крутий підйом там на задню вісь майже вся маса авто лягає, і йому в тахих умовах і переднього (читати повного) приводу не потрібно :)

Опубліковано

та ну, в першій частині запору тільки заднє крило і колесо показували, там 100% хтось буксирував.

в колії ну я не знаю як він так там проїхав щоб не залити там як мінімум вихлопної труби?

Хоча колись з другом на такму запорі 120км їхали по польовій дорозі висипаній з перліту, таке враження було, що висунеш руку через хвірточку і машина взлетить як у фантамаса.

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...