Перейти до змісту

Куплю песок

lirik_pas

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мені доставляли пісок ці люди о5о 9бб о7 25, о5о 9І7 Іб 7о. Бувало й сьогодні на сьогодні виконували замовлення)

Опубліковано

а мінімум? (в смислі тон).

Якщо ТС брав там, де написала я, то 7-8тон (машина)

я брал в другом месте, там машина 25 тон может привезти за один раз

Опубліковано

я брал в другом месте, там машина 25 тон может привезти за один раз

Контакти якісь можна? І скыльки коштуэ доставка?

Опубліковано

а мінімум? (в смислі тон).

7-8тон (машина)

машина 25 тон может привезти за один раз

Там можливо також можна більше привезти, але Женя питав про мінімальне замовлення (в тонах).

Опубліковано

я дітям в пісочницю хочу. Батьки з двору. Мені МАКСИМУМ 4 тони нада (чув, що менше не хочуть везти, бо дуже дорого виходить доставка).

Опубліковано

я дітям в пісочницю хочу. Батьки з двору. Мені МАКСИМУМ 4 тони нада (чув, що менше не хочуть везти, бо дуже дорого виходить доставка).

Жень, ти вже десь це писав і там зголошувався ще один бажаючий на пісок в пісочницю... Чому б вам не скооперуватись?

Опубліковано

Контакти якісь можна? І скыльки коштуэ доставка?

доставка в межах міста безкоштовна, за межами міста залежить від кілометражу.

Пісок, щебінь різних фракцій зберігається на складах в місті, тому достака без затримок автомобілями 8, 12, 25т

тел водія 0999221380

Опубліковано

Можна і тону привезти, тільки буде доставка платна(до 6 тон - платна).

p.s. сьогодні зламався погрузчик на складах, тому сьогодні возять тільки з кар"єрів по 10т і 25т. на днях його відремонтують і будуть возити зі складів.

• 1 рік потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Назрівають бетонно-будівельні роботи - які ціни зараз на щебінь 5-20 і пісок?

Хтось знає - в Луцьку можна придбати пісок з мінімальним вмістом глини(бажано без неї) і де?

Опубліковано

Назрівають бетонно-будівельні роботи - які ціни зараз на щебінь 5-20 і пісок? Хтось знає - в Луцьку можна придбати пісок з мінімальним вмістом глини(бажано без неї) і де?

Собі купував. Як на мене гарний пісок, майже без глини і камінців - 1650грн/25т. Щебінь вроді 3200 за таку ж машину

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...