Перейти до змісту

Всеукраїнська велоестафета “Спорт для всіх єднає Україну”

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Було б добре організувати виступи БМХ і тріальщиків..

Хто знає таких (відповідальних)? Допомагайте!

незнаю чи відповідальні, але казали, що приколи мочать. тел. 0637584618 Сергій

Опубліковано

на 10,00 біля спортивної школи не було аншлагу з проводжаючих :glare: погода підвела :unsure:. зібралось чоловік 15.. :sq_ye: Проїхавши 100 м, почався дощ.. Альпініст розвернувся біля знаку Луцьк, де нас фоткала Таня (де фотки?)) і правильно зробив :glare: Ми з Андрієм проїхались до Лаврова і вирішили завернути в Луцьк (не дуже полюбляю їздити на шосері в дощ, трішки слизько). Решта поїхали :smile-zachot:. Коли заїхали в Луцьк дощ перестав(закон "подласті")

Опубліковано

на 10,00 біля спортивної школи не було аншлагу з проводжаючих :glare: погода підвела :unsure:. зібралось чоловік 15.. :sq_ye: Проїхавши 100 м, почався дощ.. Альпініст розвернувся біля знаку Луцьк, де нас фоткала Таня (де фотки?)) і правильно зробив :glare: Ми з Андрієм проїхались до Лаврова і вирішили завернути в Луцьк (не дуже полюбляю їздити на шосері в дощ, трішки слизько). Решта поїхали :smile-zachot:. Коли заїхали в Луцьк дощ перестав(закон "подласті")

ааааа фотка з телефону ніяка :( ви так швидко їхали, що я навіть всіх роздививтися не встигла :D, кинулась доганяти.мене обійшло штук 10 машин, прийшлося їх по обочині з права минати, щоб до вас добратися) поки дяді-поліцаї з сиреної не сказали ффффатить вийо :D здайте вбік :unsure::rolleyes:

p/s думаю завтра проведем на Рівне...

Опубліковано

да їхати в дощ ще й по такій дорозі важко...як результат десь в яму влетів заднім колесом

прокол перед самим Луцьком...довелось в автобусі потусити трохи..

а там всі дрихнуть з веліками в обнімку )))

П.С.

Мало хто показував ями що дуже напрягало по дорозі назад..

А ще згадав слова Вови який казав що їхати будемо помалу 25 км на годину ))

ага помалу, :smile3: туди більше тридцятки точно була середня а назад і не знаю бо навернувся від дощу спідометр. але шв. була не меньша то точно :)

А взагалі купа хороших вражень..та і самопочуття класне..а особливо була гарно коли ми вїхали в Горохів а там десь метрів 500 по сторонам стояли діти меньших класів всі з квітами і кричали щось радісно..блін було таке відчуття що я не на пробігу а на тур Де Франс попав.

От ради цих відчуттів варто робити такі заходи :g33:

Опубліковано

Провели до Рівного. Погода-пісня, велосипедистів зібралося багато :ok2: До межі рівенської області їхали повільно, була пара завалів :( Потім з горок розкрутилися, максимальна була в групі 52 :g05:. Наші луцькі профіки вели пелотон, а Лекс їздив збоку всіх ганяв і "строїв" :) Рівне зустріло на центральній площі якось дуже тихо і без помпезності, зате по селам школярі з прапорцями і квітами порадували)))

P/S дякую Льоші, не гнав, чекав і протягнув на колесі назад до самого Луцька :smile-zachot:, сама б ще довго пленталась))

Опубліковано

вчора відчутно більше було велосипедистів :smile-zachot:

поки доїхали до Рівного відбулось 3 завали.. дітки літають через руль періодично... хоча крутять непогано. Вовчик наш - молодець, півдороги пхав в спину дівчинку, яка постійно відвалювала :rolleyes:

Зараз пелетон виїхав на Житомир. Наші всім привіт передають :g15:

• Адміністратори
Опубліковано

Утро. Воды попить нет. Душ холодный, ктому же лупит дождяра.

Готовимся к автобусной гонке.

Опубліковано

Утро. Воды попить нет. Душ холодный, ктому же лупит дождяра.

Готовимся к автобусной гонке.

і знесло тебе в таку рань! І чо це тебе так сушить, коли дощара на дворі?

:sq_ye:

Опубліковано

Випускний пройшоів без ексцесів. :D :D :D:g05::0003::friday:

Я і Альпініст вже в в Луцьку. Всі і нші приїжджають потягом завтра зранку.

НА марафоні завтра буду...

Опубліковано

Приїхали, вже вдома, спати не хочеться, бо в голові маса вражень.

Поїздка видалася дуже насиченою на події.

Дякую нашій команді! :ok:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...