Перейти до змісту

Потрібен завсклад-вантажник

paksivatova

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ну теперiшня статистика це взагалi 'щось', дивитись на статистику - безглуздя, нiчого спiльного з реальнiстю вона немае.

Напишiть чiткi вимоги, обовязки, реальну з/п i працiвник знайдеться.

Опубліковано

Як жеж то вам пояснити. На 70м.кв. можна пластикових стаканчиків поставити в палетах, а можна й піддонів кільканадцять із цементом. Різницю Ви відчуваєте?

Правду написали. Сам по собі вантажник (особисто мав розмову) отримує порядку 1800-2000-2300 грн. А їхній комірник - порядку 2500-3000 грн.

Давайте підіб'ємо скільки має бути! Так от. Я веду до того, що на гідну оплату праці, Ви б уже на наступний день, після розміщення оголошення, мали б із кого обирати.

Один наш форумчанин не так давно звільнявся із схожої посади (комірник-вантажник) - то мав порядку 3000 грн ЗП. І вантажив і розвозив і обліковував. Окремо за амортизацію авто доплата була.

Опубліковано

Один наш форумчанин не так давно звільнявся із схожої посади (комірник-вантажник) - то мав порядку 3000 грн ЗП. І вантажив і розвозив і обліковував. Окремо за амортизацію авто доплата була.

розвозити не потрібно,тому цю послугу можна відмінусувати з заробітної плати

ознайомилася з посадовими інструкціями комірника ,в його обов'язки входить приймати,зберігати та видавати товар зі складу

отже,потрібен просто комірник :0020:

Опубліковано

ознайомилася з посадовими інструкціями комірника ,в його обов'язки входить приймати,зберігати та видавати товар зі складу

отже,потрібен просто комірник :0020:

Так що грузити і розгружати тут і не пахне!

Опубліковано

На рахунок з/п: кілька років тому (2006 р. наприклад) пристойною була зарплата в 1,5тис грн., сьогодні ж зважаючи на інфляцію та інші несприятливі економічні зміни які відбулись в державі, еквівалентом даної суми є близько 3 тис грн. Збільшіть зарплату і буде Вам щастя. Два роки тому центр зайнятості виплачував мені допомогу по безробіттю вищу за Вашу зарплату, тому якби я мав обирати, то вибрав би ЦЗ - ходив би туди раз в тиждень і плював би у стелю, ніж ходити кожен день на роботу і гнути спину.

Опубліковано

засклад- комірник - вантажник (МФУ виходить), зарплата такого універсала не може бути нижчою 3000 грн (маю достовірні дані по ЗП чисто засклада продуктових виробів - 3000 грн), тому шановні роботодавці реально оцінюйте те що придумали:)

Опубліковано

от 20грн до ~ грн. в день

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Флуд та й годі.

Оскільки роботодавець явно "жметься" і сам не знає, скільки може платити, і кого йому ТОЧНО потрібно на роботу.

Тему закриваю.

Та ви задолбали уже,

НУЖЕН РАЗНОРОБОЧИЙ, ЗАРПЛАТА ДОГОВОРНАЯ!!!

Ніхто нікого не "долбал".

Берете на роботу людей - кажіть їм, на що можна розраховувати.

а від 20 грн/день. (480грн/місяць), я краще буду горіхи і яблука продавати.

Тут неодноразово говорилося - поверніться у реальність.

20грн/год. - то є дійсно реальна ЗП.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...