Перейти до змісту

Вартість реєстраційних послуг ДАІ буде істотно скорочена

Dream

Рекомендовані повідомлення

Вартість реєстраційних послуг, що надаються ДАІ, буде істотно скорочена. Про це на брифінгу сказала перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова, передає джерело.

"Президентом ініційована масштабна перебудова та реформування у сфері автомобільних перевезень. Я тут мову веду, насамперед, про закон щодо скасування технічного огляду транспортних засобів. Крім цього планується, що найближчим часом необхідно суттєво скоротити вартість реєстраційних послуг, які надаються органами Державтоінспекції", - сказала Акімова.

Вона додала, що доручення Президента щодо реалізації в Києві пілотного проекту буде виконано з використанням грузинського досвіду.

"Президент ініціює використання цього (грузинського) досвіду в Україні, і Київ, як місто, яке виявилося найбільше готовим до практичної реалізації цього питання, буде служити базовим пілотним майданчиком", - сказала Акімова.

Нагадаємо, сьогодні Президент доручив забезпечити фінансування пілотного проекту зі створення центру Державної автомобільної інспекції МВС з надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів.

Для цього, на думку глави держави, необхідно розробити та затвердити план заходів щодо реалізації пілотного проекту зі створення зазначеного центру з надання послуг; виділити земельну ділянку в Києві для розміщення даного центру; створити офіційний веб-сайт центру з надання послуг, на якому необхідно розмістити детальну інформацію про перелік послуг і порядок їх надання.

http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2011/08/19/249056

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видiлити землю, збудувати розкiшну будiвлю, найняти персонал, витратити на цьому кiлька мiльярдiв, 70% покласти до кишенi як вiдкат. А потiм усi про це забудуть i проэкт можна закривати i шукати iдеї на чому ще можна вкрасти грошенят. Невже в це ще хтось вірить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видiлити землю, збудувати розкiшну будiвлю, найняти персонал, витратити на цьому кiлька мiльярдiв, 70% покласти до кишенi як вiдкат. А потiм усi про це забудуть i проэкт можна закривати i шукати iдеї на чому ще можна вкрасти грошенят. Невже в це ще хтось вірить...

Янкель хитрий (точніше його команда) відмінили техогляд та доручення зараз удишевлять реєстрацію . перед виборами готують виборців. А красти і так вкрадуть що знати цього ніхто не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, канєшн, Фьодрича не защіщаю, але так і хочеться сказать: "І тут не вгодиш!" :) Останні соцопитування показують спад рейтингів ПР і ВФЯ, не дивлячись на скасування ТО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай но він відмінить розмитнення авто, і тоді побачите рейтинги, і багато хто будете кричати " Я за Януковича пасть парву и во сне и наяву"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хай но він відмінить розмитнення авто, і тоді побачите рейтинги, і багато хто будете кричати " Я за Януковича пасть парву и во сне и наяву"

Наврядчи вони відмовляться від таких надбрипутків.

А загалом ініціатива зменшення вартості послуг ДАІ вітається. Аби тільки по-хотрому на інше ціну не піднімали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, канєшн, Фьодрича не защіщаю, але так і хочеться сказать: "І тут не вгодиш!" :) Останні соцопитування показують спад рейтингів ПР і ВФЯ, не дивлячись на скасування ТО.

рейтинги падають того що Юльку садить.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рейтинги падають того що Юльку садить....

на Юльці світ клином не зійшовся і давайте не будем офтопити, ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...