Dream Posted August 20, 2011 at 08:55 AM #1 Posted August 20, 2011 at 08:55 AM Вартість реєстраційних послуг, що надаються ДАІ, буде істотно скорочена. Про це на брифінгу сказала перший заступник глави Адміністрації Президента Ірина Акімова, передає джерело. "Президентом ініційована масштабна перебудова та реформування у сфері автомобільних перевезень. Я тут мову веду, насамперед, про закон щодо скасування технічного огляду транспортних засобів. Крім цього планується, що найближчим часом необхідно суттєво скоротити вартість реєстраційних послуг, які надаються органами Державтоінспекції", - сказала Акімова. Вона додала, що доручення Президента щодо реалізації в Києві пілотного проекту буде виконано з використанням грузинського досвіду. "Президент ініціює використання цього (грузинського) досвіду в Україні, і Київ, як місто, яке виявилося найбільше готовим до практичної реалізації цього питання, буде служити базовим пілотним майданчиком", - сказала Акімова. Нагадаємо, сьогодні Президент доручив забезпечити фінансування пілотного проекту зі створення центру Державної автомобільної інспекції МВС з надання послуг, пов'язаних з використанням автотранспортних засобів. Для цього, на думку глави держави, необхідно розробити та затвердити план заходів щодо реалізації пілотного проекту зі створення зазначеного центру з надання послуг; виділити земельну ділянку в Києві для розміщення даного центру; створити офіційний веб-сайт центру з надання послуг, на якому необхідно розмістити детальну інформацію про перелік послуг і порядок їх надання.http://news.finance.ua/ua/~/1/0/all/2011/08/19/249056
Dieselsmart Posted August 20, 2011 at 09:12 AM #2 Posted August 20, 2011 at 09:12 AM видiлити землю, збудувати розкiшну будiвлю, найняти персонал, витратити на цьому кiлька мiльярдiв, 70% покласти до кишенi як вiдкат. А потiм усi про це забудуть i проэкт можна закривати i шукати iдеї на чому ще можна вкрасти грошенят. Невже в це ще хтось вірить...
vagus Posted August 20, 2011 at 06:06 PM #3 Posted August 20, 2011 at 06:06 PM видiлити землю, збудувати розкiшну будiвлю, найняти персонал, витратити на цьому кiлька мiльярдiв, 70% покласти до кишенi як вiдкат. А потiм усi про це забудуть i проэкт можна закривати i шукати iдеї на чому ще можна вкрасти грошенят. Невже в це ще хтось вірить...Янкель хитрий (точніше його команда) відмінили техогляд та доручення зараз удишевлять реєстрацію . перед виборами готують виборців. А красти і так вкрадуть що знати цього ніхто не буде.
Dream Posted August 21, 2011 at 06:08 AM Author #4 Posted August 21, 2011 at 06:08 AM Я, канєшн, Фьодрича не защіщаю, але так і хочеться сказать: "І тут не вгодиш!" Останні соцопитування показують спад рейтингів ПР і ВФЯ, не дивлячись на скасування ТО.
Master88898 Posted August 21, 2011 at 07:34 AM #5 Posted August 21, 2011 at 07:34 AM Хай но він відмінить розмитнення авто, і тоді побачите рейтинги, і багато хто будете кричати " Я за Януковича пасть парву и во сне и наяву"
ernie Posted August 21, 2011 at 10:37 AM #6 Posted August 21, 2011 at 10:37 AM Хай но він відмінить розмитнення авто, і тоді побачите рейтинги, і багато хто будете кричати " Я за Януковича пасть парву и во сне и наяву"Наврядчи вони відмовляться від таких надбрипутків.А загалом ініціатива зменшення вартості послуг ДАІ вітається. Аби тільки по-хотрому на інше ціну не піднімали.
vagus Posted August 22, 2011 at 05:57 AM #7 Posted August 22, 2011 at 05:57 AM Я, канєшн, Фьодрича не защіщаю, але так і хочеться сказать: "І тут не вгодиш!" Останні соцопитування показують спад рейтингів ПР і ВФЯ, не дивлячись на скасування ТО. рейтинги падають того що Юльку садить.....
Dream Posted August 22, 2011 at 07:18 AM Author #8 Posted August 22, 2011 at 07:18 AM рейтинги падають того що Юльку садить....на Юльці світ клином не зійшовся і давайте не будем офтопити, ок?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.