Перейти до змісту

У Луцьку зарізали 18-річного хлопця

St@S_

Рекомендовані повідомлення

усё пропало!!!Таку тему зас"рал!!! :g05:

Якщо я п'яний але нікому не заважаю - які проблеми?

Если ты бухой появишся в общественном месте, коим и является открытое пространство в городе, ты уже априори мешаешь жителям, которым не очень приятно видеть пьяную морду. :mdr:

Я в своєму місці і хожу де хочу і коли хочу.

ага... ты это расскажешь пару - тройке ребят, которые полвторого ночи где то в районе Балки попросят у тебя сигаретку...

:0084::0088:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я в своєму місці і хожу де хочу і коли хочу

Страшно спитати, але яке воно, твоє місце?

Бо якщо ти на своєму місці, чи в своєму місті - то одне...

А ти видно, щур сортирний, боїшся голову з дупи дістати

ти про це місце балакаєш? Це, судячи з посту, так яскраво і емоційно забарвленого

фарбами з палітри : "пасматрітє, я же самий умний і гАпату мочу кожен вечір кастєтом"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ось і Бетмен

Скоріше так:

1313389291_podborka_13.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо добре подумати, то на місці цього юнака міг бути хто завгодно (і Бетмен теж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Випустили вже? Блін, 2 тижні дуже швидко минули :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тему перетворили в срач, а хлопчині ж було лише 18, як би там не було, сумно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої співчуття.

На рахунок того, що посеред дня може статись фігня - підтверджую. Не той рівень небезпеки, але ось що зі мною трапилось недавно: стою собі покурюю з колегою, тут підходить до закладу, де ми працюємо, кремезний молодик і починає вовтузитись біля стіни (ясно, аби справити потребу), я кажу колезі, мов - "оце паморок, зовсім совісті нема", те чудо підбіга і зі словами "ти шо там мурчав?" заліпа мені по башні (добре шо не дуже сильно, бо він був слєгка нетрєзвий). Я в шоці, колега мене запиха в приміщення назад, і показує тому молодику на камеру, мол все знімається. То те мабуть його й заспокоїло.

Нічого особливого, але мені не хочеться взнавати, яку відбивну з мене зробив би той бичок на підпитку, якби це все не знімали камери (колегу б теж "відпрацювали", там його ше товаріщі ждали неподальоку).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мої співчуття.

На рахунок того, що посеред дня може статись фігня - підтверджую. Не той рівень небезпеки, але ось що зі мною трапилось недавно: стою собі покурюю з колегою, тут підходить до закладу, де ми працюємо, кремезний молодик і починає вовтузитись біля стіни (ясно, аби справити потребу), я кажу колезі, мов - "оце паморок, зовсім совісті нема", те чудо підбіга і зі словами "ти шо там мурчав?" заліпа мені по башні (добре шо не дуже сильно, бо він був слєгка нетрєзвий). Я в шоці, колега мене запиха в приміщення назад, і показує тому молодику на камеру, мол все знімається. То те мабуть його й заспокоїло.

Нічого особливого, але мені не хочеться взнавати, яку відбивну з мене зробив би той бичок на підпитку, якби це все не знімали камери (колегу б теж "відпрацювали", там його ше товаріщі ждали неподальоку).

С одной стороны: если промолчать, не получил бы, с другой стороны: вот так вот молчать - так скоро будут дверь входную домой обссыкать... палка с двумя концами.

Если есть камеры, и было снято на камеру, снять побои и в милицию. Может и не посадят, но потаскают, то в след. раз будет думать где нужду справлять, или смотреть хотя бы по сторонам будет.

Хотя, нашему быдлу только могила поможет, обидно за парня, которого зарезали, все таки не пожил он жизнь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в ітоге. ти получив по фейсу, заяви я так розумію небуло, пареньок дальше сцить під стенами і валить всіх хто шось муркне)

аналогічна ситуація (майже)

по дорозі від слона до санремо після обіду 2 ушляпка стали сцяти біля ларька з сігаретами, до них став говорити парень який йшов з жінкою і дитиною, на йог ослова ті ,так само як і на тебе, почали крити матом і лізти битись. Закінчилось тим що один цей парень дав пі№ди тим двом, так що вони почалі втікати) думаю в них на довго пропало бажання сцяти посеред міста в обідній час :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я закриваю цей срач.

Буде відомо щось детальніше про долю вбивці - відкрию і почищу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...