Перейти до змісту

Продукти з Італії

Panna75

Рекомендовані повідомлення

Підкажіть, будь ласка, де у Луцьку можна придбати продукти з Італії по нормальних цінах? Раніше ці продукти можна було придбати на автобазарі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь

На Завокзальному ринку в павільйоні, де продають ковбаси і молочку, є точка з італійськими продуктами. Великий вибір сирів - це перше, що кидається в очі. Оливки, паста, салямі, здається ще є печиво і якісь солодощі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я писав по НОРМАЛЬНИХ цінах, я не космічних.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Олеся, помогла, ще й нагрубили :D

я знаю, і на автобазарі знаю, но тепер не скажу))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Olesya, дякую за пораду! :smile-zachot:

Перепрошую за непорозуміння - ніяких грубощів тут немає ,як привидилося Liberta.

Малося на увазі, що точки продажу італійських товарів відрізняються між собою - одні продають з "перших" рук, інші - перепродають, якраз по "космічних" цінах. Цікавили перші.

"Знаю, але не скажу" - дуже цінний допис. Дитячий садок. Але дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Завокзальному ринку в павільйоні, де продають ковбаси і молочку, є точка з італійськими продуктами. Великий вибір сирів - це перше, що кидається в очі. Оливки, паста, салямі, здається ще є печиво і якісь солодощі.

А трішки детальніше? Щоб знайти цю точку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А трішки детальніше? Щоб знайти цю точку :)

Коли заходиш в павільйон зі сторони бабуськи яка продає пакєтіки, торбочки і салфетки, спускаєшся до колбас і сиру, зразу повертаєш на ліво а там.... всякі вкусняхи заморські :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть, будь ласка, де у Луцьку можна придбати продукти з Італії по нормальних цінах? Раніше ці продукти можна було придбати на автобазарі.

Знаю ще продають на ряді що над дорогою (паралельно з/д вокзалу). На тому ряді ще шини, вєлікі, акумулятори ну і цей ларьочок затесався. Ціни не рівняла, але часом там коє шо беру. Зовні вони хімію виставляють, але всередині є холодильник з калбасками всякими і вкусняхами. Доречі там і німецькі товари є :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще одне місце є, коли йдеш від Там-Таму до Варшавки на стоянці біля "Формули" часто стоїть бус з Італійськими товарами, але там ДОРОГО!! Є ще місце біля військового госпіталя, як спускатись з Лесі Українки до старого базару, там частенько стоїть автомобіль з хімією і продуктами. Мої знайомі у Вінниці купують італійські продукти зі складу по таких цінах:

1кг.макарон 10грн.

0,5л.бальзамічного оцету 20 грн.

1,5л. молодого вина 35грн. ітд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на привозі є макарони італійські, по норм цінам. як заходити, зразу справа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви не задумувались, що це просто можуть продавати різної якості продукти?!

Макарони, наприклад, в Італії можна купити і за 1 євро і за 10 і більше. Те саме стосується всієї продукції

А ви "ведетесь" на дешеве і думаєте, воно ж відмінної якості, так як привезене з Італії

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макарони, наприклад, в Італії можна купити і за 1 євро і за 10 і більше. Те саме стосується всієї продукції

А ви "ведетесь" на дешеве і думаєте, воно ж відмінної якості, так як привезене з Італії

Декілька днів назат була передача про макарони зокрема, дегустатори дегустували макарони і за 1євро і за 10 євро, і коли їх зварили ні один не зміг визначити самі дорогі макарони. Саме основне в макаронах, це щоб вони були виготовлені із твердих сортів пшениці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме основне в макаронах, це щоб вони були виготовлені із твердих сортів пшениці.

Тоді чого так ганятись за італійськими? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Саме основне в макаронах, це щоб вони були виготовлені із твердих сортів пшениці.

Тоді чого так ганятись за італійськими? :blink:

мєнтальносЦь...

достатньо якісні спагетті з твердих сортів пшениці виготовляє наш "Чумак".

а от найдешевше італійське шампанське значно краще за наше газоване "Совкове"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Декілька днів назат була передача про макарони зокрема, дегустатори дегустували макарони і за 1євро і за 10 євро, і коли їх зварили ні один не зміг визначити самі дорогі макарони. Саме основне в макаронах, це щоб вони були виготовлені із твердих сортів пшениці.

Італійські шпагетті із твердих сортів пшениці є в МЕТРО у Рівному.

Не знаю на скільки італійські, але на упаковці пише, що виготовлено в Італії.

Ціна десь 20 - 25 грн за кг вродь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни порівнювалися на однакові вироби, тому й видно різницю між продавцями.

Самі продавці зізнаються, що привозять недорогий товар, на якому можна заробити. Тим не менше якість гідна уваги - не для того, щоб "ганятися", а для звичайного щоденного споживання. Просто тому, що смачно.

На днях друзі пригощали шашликом, маринованим у італійському бальзамічному оцеті - варто уваги! Це не наш оцет, це зовсім інша річ, до якої наші чумаки ( при всій повазі) ще не доросли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Італійські шпагетті із твердих сортів пшениці є в МЕТРО у Рівному.

Не знаю на скільки італійські, але на упаковці пише, що виготовлено в Італії.

Ціна десь 20 - 25 грн за кг вродь.

В нас ближче :) В сільпо 0,5 кг - 10,90 кг...

Але цікавить більший асортимент - в італійців є багато цікавих речей...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На днях друзі пригощали шашликом, маринованим у італійському бальзамічному оцеті - варто уваги! Це не наш оцет, це зовсім інша річ, до якої наші чумаки ( при всій повазі) ще не доросли...

Ну це вже на любителя... Мені, наприклад, він взагалі не подобається. А ось мама від нього просто у захваті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ціни порівнювалися на однакові вироби, тому й видно різницю між продавцями.

Тут все залежить не лише від продавців... Як мені пояснили, одні платять на митниці за к/г ваги, а інші за бус загалом. Отож, в останніх вартість продукція виходить дещо дешевшою

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оцет в шашлику? :-!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Здаю точку :D

На Чехова є туристичне агенство "Феста". Очима продуктів не шукайте, а заходите і питаєте.

Брала там собі оливкову олію по ціні 60 грн. за літр. Хороша ціна і справжня італійська якість.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Базар. Пасаж. Середній якийсь ряд. Поруч із нашими продуктами приютилися продукти із чОбіт-країни :)

Ми з дружиною каву хотіли купити. І випадково натрапили. Дуже смішно було, коли запитали про каву (виробника) чи є такий. Каже вперше чує. :) А на прилавку саме те і стоїть! Хоча ціни приємно здивували. Кому цікаво про каву, відповім. Шукали каву Edusho.

gdcom_2170_710038223.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Червонограді є магазинчик (може хто катається).

Натрапив випадково. Звернув увагу на Асті Мартіні за 90 грн. Асортимент великий. Оливкова олія різного віджиму, пармезан і т.д. Виходячи з ціни - напевно не барижкі.

Ринок (він там один). Вхід зі сторони музичного світлофора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знайомий частенько в Італію катається. По друзях-родичах-знайомих постійно збирає замовлення на продукти.

Запитаю, чи буде йому цікаво комусь "чужому" під замовлення щось привезти.

Якщо дасть добро - поділюся контактами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можу організувати доставку продукції з Італії під замовлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...