Перейти до змісту

49 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я взагалі був прихильником огризка. Це так для довідки.

І якшо епл не виправдав сподівань, то я не бачу причин цього не написати :smile3:

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я все більше склоняюсь що люди які так відверто гонять на айпонт його в руках навіть не тримали, я дуже чекаю вихід пятого, й як тут хтось сказав що хз що буде с джайло ос5, скажу як я думаю, програми по 1 бакс не такі вже й дорогі) вивод нафіг тот джайл тепер, мені проще купити гріф карту й скачати 10 програм які я хочу, тим більш що буже багато є халяви)

Опубліковано

Если ты про меня, то поверь, что я афонов и айпадов покрутил в руках не меньше сотни ;) Телефон отличный, как и планшет. И дизайн супер. С качеством четверки были некоторые проблемы(микрофон, точнее его контроллер), но вроде в новых партиях уже проблему пофиксили. По поводу джейла - кто как юзает смарт. он ведь дает возможность не только ставить ломаный софт, а и "копаться" в системе и ставить разнообразного рода "открывалки" для блутуза, файловой системы и т.д. Опять-же зачем покупать то, что возможно потом юзать не будешь.

Опубліковано

и кстати, у самсунгов сейчас творческий кризис - нечего больше копировать.. ssadeoe.gif

ви хочете сказати що яблучко не копіює?

Samsung подала позов проти Apple у Франції

Apple заплатить Nokia за використання технологій

Опубліковано

Чогось принципово нового і революційного. Якби не патетично це звучало.

Тим чим славиться епл. Тачфонів з новим проциком і кращим екраном два вагони і маленька тачанка.

Опубліковано
А чого саме очікували? Кілька пунктів для прикладу, будь ласка. Цікаво.

Для примера:

Удобно вытащить телефон из коробки, вставить карту, выбрать точку доступа, забить логин\пароль и через минуту иметь в телефоне свои контакты\календари ВООБЩЕ БЕЗ КОМПА ;)

Удобно подключить телефон как флешку у друга, его-же микро усб кабелем и скинуть ави файл в телефон

Удобно на рабочем столе телефона видеть погоду(календарь, музыку, СМС-ки и т.д.)

Удобно любую мелодию поставить на звонок\контакт

Удобно иметь в телефоне проводник файлов

Удобно вставить карту памяти на столько, на сколько нужно\хочеться

Опубліковано

TreNeR, більшість з цих пунктів ніколи не буде реалізована, це ж очевидно. Тут просто треба звернути увагу на інші платформи. Навіщо очікувати того, чого вони не зроблять, а потім обурюватись?

Ви ж не очікуєте, що під брендом Бугатті фольксваген ВНЄЗАПНО почне робити дешеві народні автомобілі?

Опубліковано

Yuraul так у меня и не айфон а андроид. Я этого от Эпла и не ждал, я просто говорю об удобстве. Но, ИМХО, и не стоит сравнивать Айфон с Бугатти а Самсунг с Фольксвагеном Поло ;)

Опубліковано

Я нічого не порівнював, це лише ні до чого не прив’язаний приклад.

Ну, зачить, я не так зрозумів пост, оскільки там була наведена цитата якраз про очікування.

Значить, все чудєснєнько, всі щасливі.)

А зручність — річ індивідуальна. Що русському добре, то німцю — смерть.

До речі, Поло — дуже симпатична машинка, мені завше подобалась.)

Опубліковано

Я в своем посте просто хотел сказать, что фанаты Эпла немножко не того аппарата ждали на презентации. А в целом, конечно Эпл своим айфоном показал, каким должен быть тачфон по эргономике и удобству юзания. Вспомните комуникаторы на винде которые были перед выпуском первого айфона;)

Опубліковано

Очень хочу себе купить его. Хотя мало что понимаю в яблоках, и наверно, не стоит таким ламерам как я брать сие творение мега мозгов. Но уж очень он мне понравился

Опубліковано

Я зрозумів, чому така реакція!!! Цитата з твітера по посиланню Шкодера:

Если iPhone 4S похож на iPhone 4, то как понтоваться в толпе, есть идеи?

ну как-как, болтать постоянно с телефоном :smile3:

что касается самсунга и андроида. например, i9100 действительно хороший аппарат (а такой комплимент из уст заядлого огрызочника дорогого стоит), но габариты.. и качество исполнения - за такие-то деньги все пластмассовое, скрипит и шатается. как только самсунг подтянет качество хотя бы до уровня iphone2, сразу его куплю :smile3:

Опубліковано

Стів Джоб був Геніальним директором,а Тім Кук лише Генеральний.

Вау ефект проходить і як тільки в моду у блондинок увійдуть інші бренди, акції Епла впадуть ,як дещо після дечого.

Опубліковано

Я в своем посте просто хотел сказать, что фанаты Эпла немножко не того аппарата ждали на презентации. А в целом, конечно Эпл своим айфоном показал, каким должен быть тачфон по эргономике и удобству юзания. Вспомните комуникаторы на винде которые были перед выпуском первого айфона;)

Очікували Iphone5. А не оновлену четвірку. Мені здається, що Apple взяла на озброєння інтелівську стратегію випуску процесорів "Тік-так" Так і з телефончиками: 3G-3GS-4-4S-5 у 2012

Опубліковано

Мені здається, що це просто очевидно, тому я ніяк не можу зрозуміти, чому ви там чогось такого очікували.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...