Перейти до змісту

ВЕЛОПРОБІГ вулицями міста, присвячений Дню Незалежності України

lilechka

Рекомендовані повідомлення

Проводиться він уже не вперше, отож багато з вас про нього чули, знають і приймали участь

Збір учасників 23.08.11 о 10.30 біля пам"ятника Шевченка. Так як велопробіг присвячений до Дня державного прапору України, то кожен учасник повинен мати прапорець. За прапорцями можете звертатись до мене

Попередньо планується такий маршрут: Волі - Київський майдан - Дубнівська - поворот - Волі - Шопена - Винниченка - Волі

Обіцяють всім учасникам солодкі призи

Запрошуються всі бажаючі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь

флажок есть еще с прошлого года - буду однозначно :ok2:

для меня когда-то этот пробег вообще был первым выездом "в люди", на первом байке в четкой джинсовой велоформе и на третьем дарте :smile3:

post-32-0-90505100-1312968773_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тоже хотелось бы поучаствовать. Куда можно подъехать за флажком? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прошлые разы флажки прям на месте раздавали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да и в этот раз буду на месте раздавать. Но могу и раньше, по желанию

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

официальная часть, речь мэра и всё такое, тоже будет как прошлый раз?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а как же без этого?! Нужно же новому меру пропиариться ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну пусть тогда не опаздывает :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Передадим ;)

В прошлом году бывшего мера порядочно ждали...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, можно по примеру других городов, нарисовать на асфальте подобную штуку в разных людных местах :

post-32-0-52198500-1313025817_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду, напевне. Якраз 22-го повертаюсь в Луцьк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду обов'язково!!! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кстати, можно по примеру других городов, нарисовать на асфальте подобную штуку в разных людных местах :

оце тема!!! підтримую, треба намалювати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Буду, чо ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце тема!!! підтримую, треба намалювати

вот оригинал, если что :

post-32-0-53308400-1313055992_thumb.jpg

кто владеет хорошо языком, переведите пожалуйста на украинский так, чтобы звучало звонко и откладывалось на подкорку :smile3: а нарисовать через трафарет не проблема, imho - надо только заняться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1. Cкидаєш вагу - економиш кошти

Тратиш гроші - росте живіт

2. Здоровий вид - в кишені шелестить

Худий гаманець - здоров'ю капець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їде на жиру накопичує гроші.

Їде на грошах накопичує жир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жере жир, збирає гроші.

Жере гроші, збирає жир.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.volynnews.com/news/rest/iak_lutsk_svyatkuvatyme_den_mista_i_nezalezhnist/ :rolleyes:

Нажаль не написали час та місце збору :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разговаривала сегодня с этим человеком по этому вопросу. Сказал, что идея отличная, но... сейчас у городского совета нет на это денег

По правде говоря, другого ответа я и не ожидала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

imho, решить можно как из фондов AVL (все-таки популяризация велодвижения), так и собственными силами. например, я готов приобрести пару банок стойкой эмали и валики. кто возьмется сделать трафареты? :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и кстати, какого-то рода санкции местных властей нужны для подобных графитти? а то еще штрафанут за хулиганство.. :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

и кстати, какого-то рода санкции местных властей нужны для подобных графитти? а то еще штрафанут за хулиганство.. :dont:

Они могут - деньги лишними не бывают ;)

Завтра спрошу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Разговаривала сегодня с этим человеком по этому вопросу. Сказал, что идея отличная, но... сейчас у городского совета нет на это денег

По правде говоря, другого ответа я и не ожидала

В бюджеті завжди мало грошей і їх ніколи не буде, якщо не стукати то не відкриють. Піаритись то вони хочуть на фоні велопробігу... Так от: тре вручити меру після його виступу петицію від АВЛ про те що велорух в Луцьку діє і що необхідно передбачити кошти на наступний рік на проведення ряду змагань, закупівлю призів, тощо...

Відносно нанесення надписів, то питання- де їх наносити? на дорозі? тротуарі? якою фарбою наносити нітро- , балончиками, снєжкою... ? ДАЇ не буде мати претензій якщо на дорозі? фарба мабуть треба щоб не дуже довго трималася а ч-з тижні 2-3 змилася? Чи треба когось питати дозволу на нанесення чи пришиють хуліганство....? От якби пан Тонконог рішив ці питання. А Снєжки після ремонтів у кожного вдома є по пів відра... Трафарет треба розробити форматом А2 щоб можна на прінтері роздрукувати А4 - 4 штуки і склеїти скотчем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ostapus, за словами Тонконога Володимира Івановича такої жахливої ситуації з фінансуванням уже не було років 20. Я маю можливість порівнювати лише з минулим роком - набагато гірше

І петиція міському голові тут не допоможе. Звертались ми до нього місяць тому по одному питанню. Сказав, що розбереться. Він доручив це своєму заступнику, а заступник передоручив. Як наслідок - з чим були, з тим і залишились

Звучить все надто песимістично, проте...це наша реальність

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...