Перейти до змісту

mda

Гетто

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

пока не знаю,как это определить,поэтому сразу во флейм.есть тут шофёры,которым доводилось видеть на дороге персонажей,которых там не может быть?по определению не может быть.ни алкоголь,ни прочее не присутствуют...

• Відповідей 57
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
пока не знаю,как это определить,поэтому сразу во флейм.есть тут шофёры,которым доводилось видеть на дороге персонажей,которых там не может быть?по определению не может быть.ни алкоголь,ни прочее не присутствуют...

що побачив?

Опубліковано

я колись їхав з Рівного до Луцька, зимою вночі. Кільце, в низовині, за кілька кілометрів від Рівного, мені здалося злітаючим величезним літаком. я майже хвилину його роздивлявся і навіть на узбіччя з"їхав. :D й досі не можу зрозуміти як вийшов такий глюк.

Опубліковано

почему я поднял этот вопрос?потому что много слышал про такие случаи,а вот теперь сам лично увидел...

киверцовская трасса.слева Солдатское озеро,справа жилой массив.ночь.ливень. по центре стоят две (или двое),непонятно.через метров 20 дорогу переходит женщина, а там же лес и озеро.больше ничего нет.я ж вырос в тех районах,знаю,что там не ходят в такое время,да трезвый...

для тех,кто не в курсе:если с трассы спускаться к Солдатскому озеру.там около 20 гнёзд ужей,гадюк не видел,но не факт

Опубліковано

володимирська траса, село Усичі, біля цвинтаря

пізно вночі їхав, побачив чувака на ровері прямо перед машиною,

почав від нього уходити, чуть не вилетів з траси.

зупинився, оглядівся - нікого нема.

тепер на тій ділянці завжди скидаю швидкість.

Опубліковано

через метров 20 дорогу переходит женщина, а там же лес и озеро.больше ничего нет

Мабуть посц*ть захтіла (с) Лесь

Опубліковано

почему я поднял этот вопрос?потому что много слышал про такие случаи,а вот теперь сам лично увидел...

киверцовская трасса.слева Солдатское озеро,справа жилой массив.ночь.ливень. по центре стоят две (или двое),непонятно.через метров 20 дорогу переходит женщина, а там же лес и озеро.больше ничего нет.я ж вырос в тех районах,знаю,что там не ходят в такое время,да трезвый...

для тех,кто не в курсе:если с трассы спускаться к Солдатскому озеру.там около 20 гнёзд ужей,гадюк не видел,но не факт

Тобто те, що там не можуть ходити люди, ти пояснюєш лише тим, що там нема нічого, окрім лісу і озера? Це раз.

І потім, вночі в зливу наше уявлення може намалювати що завгодно.

Опубліковано

в такое время и в таком месте там нечего делать людям.

и воображение тут не при чём,не я один видел это,да и еще бы сантиметров 20,и размазало б по всём капоте ту парочку,тут что то не чисто

если б это был город,пусть даже окраина - можно как то обьяснить появление людей на дороге,да и то,в такой ливень каждый хочет по скорее спрятаться под крышу,но не тупо стоять по центру трасы,вообше не реагируя ни на свет фар,ни на звук сигнала

Опубліковано

тут что то не чисто

І не лише тут).
в такое время и в таком месте там нечего делать людям
Люди часто роблять не те, що треба, не там, де треба і не тоді, коли треба, іноді, й не з власної волі.
Опубліковано

Бувалі водії розповідають, що від втоми бачили, як дерева дорогу перебігають.

Нічого дивного. Я тобі вірю.

А в дощ - всяке може причудитися.

26456823.jpg

Опубліковано

Ходив собі околицями :) Привидів лякав.

А вони не реагували
ни на свет фар, ни на звук сигнала
які були в Гетто в руках :D
Опубліковано

погляд з іншої сторони.

сидим с кумом ,скучаем ,горюче закінчуються ,а взяти вже немає де , а бо сильно далеко ,приходить кумова жінка ,каже маленький песик пропав (дорогий сцуко) ,

ставлю пляшку ,пішли пошукаемо .ми з кумом , да ти шо дощ періщить ,сам прийде той песик ,десь під кущом сидить.Ну розкрутили ми кумову жінку на літрушку з хорошою закускою ,треба ж зігрітися після доущу.. Пішли до солдатского озера , ми плентаємося за жінкою ,а воно по курчах шастає,то з одної сторони дороги то з іншої ,а ми з кумом йдемо по серед дороги ,ну не місити же болото на узбічі, стали прикуруємо , дивимось летить машина ,(ще подумали і що йому серед ночі ,в таку грозу не сидиться в дома,ну в нас діла ,но чого він ганяє) проїхала та різко тормозить неред кумовою жінкою, потім жіка кумова говорила що очі в пасажирів аж на лобове скло приклеїлись. А песика ми такі знайшли і могорич випили. :friday:

PS.Живу я там недалеко , хочте вірте хочите ні. :rolleyes:

Опубліковано

Погляд з ще іншої сторони.

Пішов якось перед дощем до солдатського озера. Вирішив спробувати приготувати вужів за китайським рецептом, ну тіпа довголіття, корисно і все таке. А саме біля озера їх найбільше зустрічали, а перед дощем, бо на дощ вони активніше вилазять на поверхню. Сиджу чатую коло нори, аж як упаріщить дощ, ну як з відра. З кожною хвилиною мої гастрономічні фантазії все більше змивалися дощем. Аж раптом прибігає якесь цуценя. :blink: Чого його в таку негоду принесло не знаю. В мене вже почались закрадатись думки що смажені песики це теж китайська кухня, як то кажуть на без-вужжі і песик делікатес. Та виявився замалим, хоча пригледівся - дорога порода. Думаю, краще я його продам а за отримані гроші замовлю собі вже приготовану якусь зміюку.

Коли чую якісь голоса, вдивляюсь в темряві з одного боку дві постаті, з іншого ще одна. Одразу промайнула думка: оточують. А потім взагалі ще підмога автомобілем примчалась, "візжа" покришками. Ну думаю невдасться оборутка, як ногами не закопають то колесами задавлять. Відпустив песика, а сам затаївся в кущах, голоси стихли, машина поїхала.

І вужами не об’ївся, і додому мокрий повернувся, от така містика...

Опубліковано

а погляд на ситуацію очима песика хто напише?

А ще, як варіант, зі сторони...

Типу: сиджу на хмарці, дивлюсь - гоняться туди-сюди.

Думаю, дай но я їм дощик зроблю...

І т.д....

Навіяно:

Сидят две обезьянки на дереве: одна-на верхней ветке, другая-на нижней.

Та, что снизу говорит: Ой, какой дождь тёплый пошёл!

Обезьяна с верхней: Какой хочу, такой и пускаю!

Опубліковано

смейтесь,смейтесь,хай но кто то из вас попадёт

в подобную ситуацию,когда ну никаких логичных обяснений нет.

хоть и был дождь,но трасса просматривалась на метров 10 как минимум,почему эти двое ВНЕЗАПНО возникли в свете фар буквально в полуметре от капота?

а ведь они не выскочили из-за дерева,а стояли (!) по центру дороги.

а рассказы забавные придумали :)))))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...