Перейти до змісту

Люди з акції проти Тимошенко скаржаться, що їм не платять гроші

Korting

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Учасники акції від Загальновійськового Союзу Олега Калашнікова скаржаться, що їм не виплачують гроші за участь у акціях.

Про це журналістам розповіла у п'ятницю пенсіонерка Тетяна Лісовик.

За її словами, у п'ятницю 15 липня вона працювала на акції на роздачі листівок, за що їй мали заплатити 90 гривень із розрахунку 15 гривень на годину.

"Мені дали жетон, за яким я мала отримати кошти, але мені сказали, що грошей немає, і запропонували прийти пізніше", - розповіла вона.

8c50610-2.jpg

"А в понеділок мені сказали, що віддадуть лише 80 гривень, але я і в понеділок відпрацювала ще дві години", - розповіла пенсіонерка.

За словами пенсіонерки, у понеділок її "прибрали з акції за те, що вона насмілилася вимагати оплати".

"Зрештою, мені зараз залишилися винні 40 гривень, але враховуючи мою пенсію у 730 гривень – для мене це суттєві кошти", - зізналась жінка.

Опубліковано

Мені зовсім не шкода людину, яку продає себе, до того ж за 100 грн., а потім осмілюється на публіку скаржитися.

Якщо до того всього вона ще й ПРОТИ (все-одно проти кого) за гроші, то це ще більше гидко.

Я за те, щоб ввести кримінальну відповідальність за такі речі.

Опубліковано

були б нормальні зп і пенсії, вони б так легко не находили б нікого...хіба що за доброю волею :)

Опубліковано

були б нормальні зп і пенсії, вони б так легко не находили б нікого...хіба що за доброю волею :)

була б в людей хоч якась повага до себе, вони б не продавалися за 100 грн.

Опубліковано
Їсти хочуть усі...
40 гривень – для мене це суттєві кошти
Вона їх не вкрала, а заробила.
Опубліковано

Як не прикро, але для пенсіонера гроші не пахнуть. В таких умовах вони живуть...

В кожного є вибір, тільки дехто вибирає найлегший шлях. В моїх дідуся і бабці такі ж пенсії по 700 грн. з копійками, але впевнена на 100 %, що вони навіть в думці такого не мають.

Знайома сусідка-пенсіонерка працює на трьох роботах прибиральницею, бо вдома сидіти не може, хочеться працювати ))). А жіночка на фото ще досить молода на вигляд, щоб працювати, якщо пенсії не вистачає.

П.С. Ніхто не сперечається, що за пенсію 700 грн. вижити майже нереально, але тут питання не у грошах, а у моралі, як би банально і пафосно це не звучало.

Тимчасові 100 грн. погоди не зроблять.

Опубліковано

Знайома сусідка-пенсіонерка працює на трьох роботах прибиральницею, бо вдома сидіти не може, хочеться працювати ))). А жіночка на фото ще досить молода на вигляд, щоб працювати, якщо пенсії не вистачає.

1. дискримінація за віком при прийомі на роботу - масове явище, погодьтесь, що в пенсійному віці знайти роботу, а особливо жінці, якщо ти не суперфахівець майже неможливо

2. молодо виглядати на фото - ще не означає мати добре здоров'я, щоб працювати на 3-х роботах

Ніхто не сперечається, що за пенсію 700 грн. вижити майже нереально

"майже нереально" - це якщо є пару соток біля хати, в твоїх дідуся і бабці є, еге ж? і знову ж таки здоров'я, щоб їх обробляти...

якщо на ж на ці гроші ще необхідно купувати ліки, простіше відразу лягти і вмерти(

коротше кажучи, легко говорити, коли є де жити, що їсти, не потрібно думати, чим заплатити за комунальні послуги і за що купити ліки...в противному разі мораль троха відходить на задній план

п.с. Кортінг, ти теж студент?

Опубліковано

Бедность – это когда мусорная корзина становится исключительно потребительской.

Л.Сухоруков

ЗІ яка вже тут мораль... :(

Опубліковано
вона працювала на акції на роздачі листівок, за що їй мали заплатити 90 гривень

Якщо мені не подобаються двері (косметика, компи, послуги...) фірми N, це ж не означає, що я не можу заробити гроші, розповсюджуючи їхні листівки.

Опубліковано

Мені зовсім не шкода людину, яку продає себе, до того ж за 100 грн., а потім осмілюється на публіку скаржитися.

Якщо до того всього вона ще й ПРОТИ (все-одно проти кого) за гроші, то це ще більше гидко.

Я за те, щоб ввести кримінальну відповідальність за такі речі.

Нідеt не написано, що вона виступала проти чогось\когось.

Людина виконувала роботу - роздача листівок і їй не заплатили за роботу.

Що тут поганого коли людина хоче отримати зароблені гроші?

Опубліковано

а вчителька з двома вищіми, що працює прибиральницею за 30 грн/день ніфіга не продалась - працює так, для душі, романтика ж , йоманарод!

Опубліковано

Хотів відповісти talja, але побачив, що Liberta відповіла достатньо розгорнуто та доступно. :smile-zachot:

Тимчасові 100 грн. погоди не зроблять.

Для пенсіонера, який купляє ліки ледь не поштучно та продукти так само (на базарі неодноразово чув, коли пенсіонери просили продати по 1-2 помідори чи огірка) - зроблять ще як.

В моєї мами теж пенсія мінімальна. Якби не діти (я і моя сестра), я навіть не уявляю як вона прожила б на цю подачку пенсію.

В кінці кінців, це не вина цих людей. Давайте нашій державі подякуємо за це.

P.S. І взагалі, маємо черговий "вброс" і флуд, як наслідок. Як на мене, тему треба закрити.

Опубліковано
я би спочатку подумав, хто і за скільки продається сам

Напрошується цитата з "Особенностей...: "Жить захочешь - не так раскорячешься"

. І взагалі, маємо черговий "вброс" і флуд, як наслідок.

+1

Кортінг рєзвіться - починається срач. Робін Гуд, парєнь у тріко, альтруїст і мєцєнат.

Опубліковано

Кортінг рєзвіться - починається срач. Робін Гуд, парєнь у тріко, альтруїст і мєцєнат.

Кортинг обиделся, он тоже не прочь за 15 грн в час постоять в какой-нибудь акции, но ему не предложили.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Учасники акції від Загальновійськового Союзу Олега Калашнікова скаржаться, що їм не виплачують гроші за участь у акціях.

от ЮВТ молодець, вона видно платить своїм вчасно і вдосталь.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...