Перейти до змісту

В яких банках у Луцьку найвигідніші умови кредиту.

Nokian

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Поскільки нема такого розділу , типу ,,бізнес,кредити,депозити тощо,, вирішив запостити тут.

Опубліковано

Переділ світового ринку нафти та інвестиції у Кіпр мене поки що цікавлять менше, а більше конкретно у Луцьку позичити тисяч 20-40 дол .

Ну і в плані ідеї , в Англії прогозують зменшення позик через банки та збільшення через соціальні мережі.

Опубліковано

Не уявляю як можна брати позики ч-з соціальні мережі. Позика майже завжди передбачає заставу. Коли позичаєш чужому, то заставу треба оформляти і вносити в реєстр заставного майна. Коли фізик - фізику позичає то має передбачатися відсутність процентів бо тоді - це вже кредит і діяльність на ринку фінансових послуг без ліцензії.

Опубліковано

найвигідніше, це в Україні кредити не брати.. під такі то відсотки :smile3:, а якщо є можливість, позичити в знайомих/друзів під низький відсоток, наприклад 5% в у.є, чи 10% в грн. (є такий досвід).

плюси наліцо :rolleyes:, і ніяких комісій/страхових платежів, тіко нотаріусу, за оформлення договору позики (можна і без нього, якщо вам довіряють)

Опубліковано

а якщо є можливість, позичити в знайомих/друзів під низький відсоток, наприклад 5% в у.є, чи 10% в грн. (є такий досвід).

плюси наліцо :rolleyes:, і ніяких комісій/страхових платежів, тіко нотаріусу, за оформлення договору позики (можна і без нього, якщо вам довіряють)

прямой путь поссорится :( и нажить себе врага

Опубліковано

Банкір - це той, хто запропонує Вам парасольку в сонячну погоду

і прийде за нею, коли почнеться дощ. :0003:

Опубліковано
а якщо є можливість, позичити в знайомих/друзів
Значить Вам не повезло в житті з друзями)))))

Ми теж позичаємо. Постійно, багато і в різних і без відсотків. Поки всім вчасно повертали і ні з ким не сварились.

Але таки згідна: є люди, що не віддають і морозяться. Є дике бажання списати ті гроші і послати, щоб не вернувся....

Опубліковано

а якщо є можливість, позичити в знайомих/друзів під низький відсоток, наприклад 5% в у.є, чи 10% в грн. (є такий досвід).

Значить Вам не повезло в житті з друзями)))))

не! це просто друзям не повезло: влетіли вони... :sq_ye:

але взагалі-то. не треба путать дружбу і гроші. Де починаються гроші - закінчується дружба і навпаки.

Коли ти другу позичаєш гроші, ви по цьому питанню вже не друзі, а ділові партнери і тут вже зовсім інші правила гри.

Як для мене, то немає нічого дорожчого як "слово купеческое".

Опубліковано

В мусульманів банки взагалі не мають права брати проценти.Все на довіру, позичив , заробив клієнт віддав з прибутком.

Влетів, віддіси пізніше.

Все на довіру, тому мусульманські країни і не зачепила так криза.

Якщо створити касу, куди бажаючі здають внески, а кому потрібно беруть і віддають з плюсом.

Опубліковано

Схоже на те, що не по людськи заганяти людині людину в кабалу.Як і обманювати.

Якщо спілка складатиметься з членів соц мережі, де кожного знають і кожен має рейтинг, то потрібно лише буде фінансового експерта, який би правильно орієнтував позичальників.

Опубліковано

Коли в далекому 88 році я говорив ,що буде Українська армія, ріні майори та полковники Радянської армії весело сміялись.

Кредитні спілки по соцмережам будуть- тому що це вигідно в першу чергу економічно.

Опубліковано

Будуть, Нокіан, будуть. і проблеми у них будуть ті самі, що й у реальних кредитних спілок і банків. Тільки дещо скоротяться адмінвитрати. Та й то це під сумнівом. Патаму шо красіво жить хочецця всім, і фінексперту теж.

Опубліковано

Я дивуюся з нашої борди...

Перше повідомлення теми:

В яких банках у Луцьку найвигідніші умови кредиту.

Поскільки нема такого розділу , типу ,,бізнес,кредити,депозити тощо,, вирішив запостити тут.

Сімнадцяте повідомлення:

Коли в далекому 88 році я говорив ,що буде Українська армія, ріні майори та полковники Радянської армії весело сміялись.

Кредитні спілки по соцмережам будуть- тому що це вигідно в першу чергу економічно.

Взаємозв'язок просто вражаючий. 95% постів - не по темі...

...інколи розумієш, що краще деякі питання задавати на чужому закордонному форумі, ніж на рідному, луцькому. Не можу втриматися від бояна:

Американский форум: задаёшь вопрос,потом тебе отвечают.

Израильский форум: задаёшь вопрос, потом тебе задают вопрос.

Русский форум: задаёшь вопрос,потом тебе рассказывают,какой ты дебил.

А по темі. Один мій приятель, беручи кредит, користувався власним рейтингом банків. Найнижчі ціни на кредити були в тих банках, які мають європейських засновників, і які не дуже сильно розкручені в Україні. Я так зрозумів, що відсутність розкрутки зобов'язує їх проводити агресивну цінову політику, а європейські засновники можуть давати гроші під невеликі (по нашим міркам) відсотки.

Опубліковано

Ярчик, заміть, і перше, і сімнадцяте повідомелення зробив ТС. може, він просто поговорити хотів, а питання лиш затравка?бо після повідомлення №3 мотивація шукати відповідь на його питання різко знижується.

Опубліковано

Ярчик, заміть, і перше, і сімнадцяте повідомелення зробив ТС. може, він просто поговорити хотів, а питання лиш затравка?бо після повідомлення №3 мотивація шукати відповідь на його питання різко знижується.

Власне!

Якщо навіть сам ТС (в теорії - зацікавлений у дотриманні теми) так міняє зміст розмови, то чого можна чекати від любителів побалакати? :)

Опубліковано

Відкриваючи тему розрахунок був , що досить багато банківських працівників у робочий і не робочий час читають форум.Але замість навести реальний стан та ефективну ставку кредита на сьогоднішній день , відповіді почали нагадувати

ізрїльський та російський форуми.

І якщо працюють лікарняні та кредитні каси, то чому не може працювати така каса на форумі?

Думаю згодилось би дуже багатьом.

Опубліковано

...у Луцьку позичити тисяч 20-40 дол ...

І якщо працюють лікарняні та кредитні каси, то чому не може працювати така каса на форумі?

Ви готові надати майна на 30-60 тис. дол., такому позичальнику чи форумній касі у вигляді застави?

Тут хлопчина 2500 грн шукав, без застави не дали...

Опубліковано

они работают до "первого зеленого свистка"

пока все платят и никто не берет

Опубліковано

А ось як працюють різні спілки, що дають об,яви,

Скажімо 200 000 грн вони позичають на 15 років під 5% річних.Ніякої застави та довідок не треба, лише двох поручителів.

Ну і ще треба НАПЕРІД сплатити 6 тис грн(3%) комісії, які вони обіцяють ПОВЕРНУТИ ,якщо кредит не видадуть.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...