Перейти до змісту

Художнє гравірування на пляшці

eveline

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

У ваших друзів ювілей, весілля, народження дитини?

Зробіть гарний та оригінальний подарунок: іменне гравірування на пляшці! Такий подарунок покращить настрій і запамятається надовго!

post-12426-0-30554900-1310919007_thumb.j

Опубліковано

а чим обробляється? Просто цікавить гравіровка на алюміневій кришці ноута.

тільки на пляшці або чашці. ноут ваш помре після такого. на ноуті по-моєму лазером можна.

Опубліковано

Ціна на пляшку з вина?

ціна за роботу 100 грн. напій бажано вами куплений, але щоб пляшка була без гравіровок і виямок на склі, тобто як на шампанському.

Опубліковано

А не стрьомно на повній пляшці із Шампанським таке робити?

Я ж розумію, це щось типу бормашиною робиться?

Опубліковано

ні, не зовсім бор-машиною. воно не руйнує пляшку, а тільки створює зображення.

Опубліковано

Мені теж цікавий сам пропес обробки. Плюс до того в мене кришка люмінева, має сестру близнюка і легко знімається як панель <_<

Так лазером можна, але це треба в Київ і сидіти над майстрами, а я в Києві зазвичай по роботі.

Опубліковано

Вставлю свої пять копійок.

За 100 грн автор замахається то робити.

Швидше всього, вирізається трафатет з самоклеючої плівки, прикладається. Зверху заляпується все спец. матуючою пастою і вуаля :0003:

Опубліковано

Вставлю свої пять копійок.

За 100 грн автор замахається то робити.

Швидше всього, вирізається трафатет з самоклеючої плівки, прикладається. Зверху заляпується все спец. матуючою пастою і вуаля :0003:

ні, це не паста, інакше напевно на ноуті можна було б.

Опубліковано

Можна і на ноуті там просто буде матова частина зображення не так як на пляшці, хоча якщо добавити тиску трохи то може і трошки більшу глибину зробити. + взяти не пісок а абразив. На алюмінії ще не пробував. Сьогодня спробую відпишу.

Опубліковано

Це піскоструй, явно ж видно. Я пастою бокали робив, там рельєфу немає, просто матова поверхня. Але все одно це гравіювання.

Опубліковано

Це піскоструй, явно ж видно. Я пастою бокали робив, там рельєфу немає, просто матова поверхня. Але все одно це гравіювання.

ну от, професіонал.

Опубліковано
Так лазером можна, але це треба в Київ і сидіти над майстрами, а я в Києві зазвичай по роботі.

Лазери і в Луцьку є

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...