Перейти до змісту

Надійність китаців

jeger01

Рекомендовані повідомлення

Кілька разів бачив "китайців" після аварії. Вигляд страшний. Аварія незначна, а наслідки трагічні.

Тут знайшов краш-тест Амулета

Більшість солідних марок проходять такий тест без проблем для водія, а тут по-моєму водієві треба родитися у сорочці, інакше шансів на виживання/каліцтво - мінімум.

Як на мене, то краще купити вживаного японця чи німця, ніж китайця.

Наприклад такий же удар у БМВ "трійки" - без наслідків для водія.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наприклад, старіша Королла при зміщеному лобовому зіткненні навіть дах залишається неушкодженим

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

jeger01, що ти цим всім хочеш сказати ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що некупуйте люди нових чайнізів, а замовте в топікстартера старенького гольфіка :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наша пісня гарна, нова - починаєм  її знову???

:rolleyes: 

Мабуть, jeger01 влаштувався на якусь фірму з антиреклами китайців :smile3:

Тут, в барахолці авто/мото Джилі продається після дтп - фото і коментувати і обговорбвати не треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Люблю поговорити про авто. Якщо тема заїжджена, то пшепрашам. Викидайте в смітник.

Загалом, я не перекуп. Звичайний автолюбитель.

Проте ніколи не мав нового авто. Коли зявився Амулет, то серйозно розглядав його як моє перше нове авто. Проте добре, що не купив, оскільки його на вторинному ринку продати за пристойну ціну неможливо. Тому дотримуюся думки, що краще вживане авто, яке добре переіврити перед купівлею на СТО, ніж новий китаєць.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказували за одного водія котрий посивів, коли обганяючи фуру перед зустрічним в його Чері зламалась педаль газу.

Довбана влада поставила нас в такі умови, що народ має купувати китайське лайно.Васадзе зі Святашем наживають собі чергові сотні міліонів, самі хай би на чайні поїздили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказували за одного водія котрий посивів, коли обганяючи фуру перед зустрічним в його Чері зламалась педаль газу.

Розказували, що якщо Кемерон Діас вийде заміж за Джеймса Кемерона, то її будуть звати Кемерон Кемерон, а якщо Дрю Берімор вийде за Костю Цзю, то її будуть звати Дрю Цзю, а якщо Тіна Канделакі вийде за Квентіна Тарантіно, то вона буде Тіна Тарантіна... Багато всяких байок розказують...

Довбана влада поставила нас в такі умови, що народ має купувати китайське лайно.Васадзе зі Святашем наживають собі чергові сотні міліонів, самі хай би на чайні поїздили.

Як вже надоїло оце поцріотичне ниття у всіх темах, навіть дуже далеких від політики.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

....а тут по-моєму водієві треба родитися у сорочці, інакше шансів на виживання/каліцтво - мінімум.

Як на мене, то водієві треба родитися у скафандрі, шоб обійтись легким переломом хребта..... ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказували, що якщо Кемерон Діас вийде заміж за Джеймса Кемерона, то її будуть звати Кемерон Кемерон, а якщо Дрю Берімор вийде за Костю Цзю, то її будуть звати Дрю Цзю, а якщо Тіна Канделакі вийде за Квентіна Тарантіно, то вона буде Тіна Тарантіна... Багато всяких байок розказують...

Як вже надоїло оце поцріотичне ниття у всіх темах, навіть дуже далеких від політики.

Дуже невиховано патякати про речі, від яких дуже далекий в силу юності та недосвідченості.

Повір мені на слово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже невиховано патякати про речі, від яких дуже далекий в силу юності та недосвідченості.

Повір мені на слово.

Думаєте через 13 років, яких мені не вистачає до вашої "мудрості", я буду вважати, що нити про погану владу, в темі про китайський автопром буде доречно? Сумніваюсь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема гафно як не крути. так чи інакше дійде до флейму. доки по дорогах їздять мільйони відер з болтами аля-союзавтопpом говорити про сабж імхо верх недалекості

так що я вас прошу - говоріть вже краще про дівок

02520fb496bf.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...