Перейти до змісту

17 липня! Запуск вогняних лiхтарикiв у Луцьку!

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В мене перший ліхтарик полетів нормально, а другий довелось тримати вдвічі довше, вже паніка починалась) Але полетів)

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Щоб потішити свою другу половинку, зробив за 10 хв., фактично з сміття, "дирижабль бажань" :D .

Дирижабль: залізний дріт, на якому колись висіла тюль, 1,3м - кільце, тонкий мідний дріт, з якогось згорівшого двигуна чи трансформатора, 1м - хрестовинка для кріплення палива, дуже тонесенький поліетиленовий пакет з під одягу, ватний тампон, 2 мл спирту (ех... :) ).

Результат краштесту на балконі:

1, Спостерігати за реакцією дружини, набагато цікавіше чим за ліхтарем.

2, Конструкція була значно легшою чим на відео, ліхтар пішов догори майже з першої секунди, після підпалу і вперся в потолок. Спирт швидко вигорів, тампон дав велике полум'я, яке поплавило пакет зверху. Замінив пакет на інший, вийнятий з середини поліпропіленового мішка, як для цукру. Він вищий, грубший і міцніший, тому не повинен поплавитися, але й важчий, тому збільшив к-сть спирту до 3 мл (гуляти так гуляти :) ) і взяв 2 тампони, а щоб швидко не вигорів, то на тампони щедро накапав воску з свічки.

Ввечері плануємо запуск зі шкільного стадіону.

Опубліковано

Дуже вдячна Вікусі-кукусі :g15: , за те, що звернула мою і не тільки мою увагу на таке дійство у нашому місті, все було просто КЛАСССССС

Опубліковано

Фото в студію :0123:

Упаковано як китайський, на фото видно фрагмент дружини (обведено червоним), решта конструкції засекречено простирадлом :D

post-3393-0-15238500-1310991598_thumb.jp

В розгорнутому стані.

post-3393-0-00013300-1310991605_thumb.jp

Забув написати, пакет сидить на кільці за допомогою суперклею. Вечірні фото не обіцяю - цікавіше просто спостерігати чим з фотоапаратом.

апд.: тампони скатав в кульки.

Опубліковано

Кагбе копєтан намікаіт, шо в заводскіх фонаріках бумага спіцатєльно така, шо пашті нє гаріт, а тут... тіпо поосторожнєй, ага.

Опубліковано

поосторожнєй

Ну це само собою.

Тут і ще на декількох кадрах видно як "не горять" просочені антипіреном китайські ліхтарики, що застрягли в кроні дерев, хз, мабуть підробки :)

Опубліковано

Фото в студію :0123:

Упаковано як китайський, на фото видно фрагмент дружини (обведено червоним), решта конструкції засекречено простирадлом :D

post-3393-0-15238500-1310991598_thumb.jp

Гм.. там ще ложки алюмінієвої бракує.. :)Шприц, запальничка.. Спонжик.. :)

Опубліковано

я, напевне, щось не розумію...

"ідея супер", "мегапозитивно"...

а в чому смисл такого врємяпровождєнія?

(дітей до 20 не питають :) )

от нєкоторі нєдоумєвають: зачєм еті нєлєпиє двіженья??

а другі в тот же час проізводять фрікції і отримують кайф.

Єслі вас од чогось не вставля, то можна поудівляться молча.

Но можна попробувать повийо і робить собі лице дами знающєй толк во взрослих удовольствіях

но как-то не вийшло.....

Опубліковано

Єслі вас од чогось не вставля, то можна поудівляться молча.

Но можна попробувать повийо і робить собі лице дами знающєй толк во взрослих удовольствіях

но как-то не вийшло.....

а чому тоді Ви, Анатолій, не удівляєтесь молча, що я удівляюсь вголос?

п.с. Толік, нікуда не уходь, щас вернусь))

Опубліковано

а чому тоді Ви, Анатолій, не удівляєтесь молча, що я удівляюсь вголос?

Сілов нєт- портітє красівий празднік:)

Опубліковано

от нєкоторі нєдоумєвають: зачєм еті нєлєпиє двіженья??

а другі в тот же час проізводять фрікції і отримують кайф.

не плутай яєшню з Божим даром, а фрікції з фонаріками))

но как-то не вийшло.....

я що мала на увазі, смисл видовища чи події для мене має значення: я не з однаковим захопленням готова дивитись театральну постановку, виставку імпресіоністів і хрєново організований запуск китайських фонариків в центрі міста в пожежонебезпечний період…(насправді була і трохи бачила)

мене насправді здивував захват мегадорослого ((с) Тарзанич) народу, тому що про «порадувати дітей» лише Женя написав…від інших звучало «супер», «кльово», «мегапозитивно»…вот і стало цікаво: а що саме? ти ж насправді теж не пояснив: не порть празднік, Ліберта, а сам празднік то де?

но кожному своє: в цій ситуації я б вийо… , якби зробила вигляд, що мене пре від цього зрєліща, а не від інших ізвращеній удовольствій, тим більше, це ж форум, нє? чи я тобі в кампот плюнула?))

п.с. да, я насправді в своїх 30 літ не розумію таких розваг, як запуск фонаріків, обливання водою з фонтана (було ж недавно в центрі і бурно обговорювалось), і не загадую бажання, коли падає зірка, я їх сама здійснюю)) то єсть, да, дитинства в мені немає, я взагалі його майже не пам’ятаю, але всьому свій час… мені, розумієш, часу шкода :) а добре то чи погано, дасться знати, Анатолій :)

но пост Ваш хамський :(

Опубліковано
но пост Ваш хамський

однозначно

я думаю, що кайф пояснювати немає сенсу. ти його або відловлюєш, або не відловлюєш.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
▌11.09 – ЗАПУСК ЛІХТАРИКІВ В ЛУЦЬКУ!

О встрече:

► 11.09 – ГОЛОВНА ПОДIЯ ВЕРЕСНЯ – OPEN AIR SKY LANTERNS PARTY!

► 11.09 – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ КРАСИ - INTERNATIONAL BEAUTY DAY!

► 11.09 – ДЕНЬ ЗДІЙСНЕННЯ НАШИХ БАЖАНЬ!

► 11.09 – ВСІ РАЗОМ - БЕРЕМО УЧАСТЬ В РОЗВАЖАЛЬНІЙ ПРОГРАМІ ТА ВИГРАЄМО ПРИЗИ!

► ПІД ТОП-10 КРАЩИХ РОМАНТИЧНИХ ХІТІВ СВІТУ ВСІ РАЗОМ, МИ ЗАПУСТИМО В НЕБО НЕЙМОВІРНУ КІЛЬКІСТЬ ВОГНЯНИХ ЛІТАЮЧИХ ЛІХТАРІВ І ПОДАРУЄМО МІСТУ КРАСУ!

ЗАПРОШУЄТЬСЯ:

► всі романтики та закохані

► всі хто любить яскраві...

показать полностью..

Место:

Вхід в Парк, Глущец ул., Луцк, Украина

Начало:

сегодня в 20:00

Окончание:

сегодня в 21:35

Опубліковано

От і я не зрозуміла. В контакті пише що на 7 вечора, а тут - на 8?

Де достовірна інформація?

А може на замковій пізніше запускатимуть? Тоді б і я встигла... :cat:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...