Перейти до змісту

Куплю акумулятори типу ААА

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в радіотелефоні 1000 мАг нафіг не треба. Там і 700 -800 достатньо з головою. А 1000 Ач то я і не знаю, де такі використовуються))) І в корпус ААА такий заряд (1000 Ач) в цьому столітті навряд чи хтось зможе запакувати. )

Опубліковано

я одну шт., 850-ку за 19грн. купляв..

Я написав ціну для бордівця, в роздріб так і є, якщо народ просить акумулятори дюраселл(одні з самих гавьонних).

Опубліковано

я одну шт., 850-ку за 19грн. купляв..

Я написав ціну для бордівця, в роздріб так і є, якщо народ просить акумулятори дюраселл(одні з самих гавьонних).

Понято...

Я брав UFO - досить непогано тримають!

Опубліковано

Ді, а які акуми нормальні, по брендам? І взагалі: де продовження твоєї теми про елементи живлення? Було познаватєльно.

Опубліковано

Ді, а які акуми нормальні, по брендам? І взагалі: де продовження твоєї теми про елементи живлення? Було познаватєльно.

Varta, Ansmann - найкраще, але найдорожче, особливо Ансманн. ХЗ як вони контролюють якість, але ці бренди - зе бест.

Sony, Kodak, Sanyo, GP та інші брендові - норма, якщо ціна адекватна. Доречі, пальчиковий акумулятор першою виробила саме фірма Sanyo, якщо хтось сумнівається.

Energizer, Duracell - гівно і ще й дороге гівно.

UFO - просто гівно.

А куди саме Ви переїхали?

ми не переїхали, просто продали одну точку. 50 метрів від центрального входу в ринок, знайти не важко.

UFO - просто гівно.

це стосується лише акумуляторів. зарядні УФО за свої гроші - зе бест.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...