Перейти до змісту

Вегетаріанство

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Просто я став відчувати, коли ситий, а коли ні. Раціон зменшився, і тепер я не переїдаю. Та і катання на лижах пришвидшили процес схуднення. До речі, для тих, хто хоче схуднути - відкрив для себе підварене броколі. Кидаєте його в підсолену киплячу воду на 5-7 хвилин, дістаєте звідти, і додаєте шматочок вершкового масла. Смакота!

Рекомендую в пакетах виробництва "Рудь", або на вагу в "Там Тамі". "Ажур" - геть не сподобалось

• Відповідей 1,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Це якраз нормальне - 1 кілограм в тиждень, а на 5-7 кілограм в тиждень, як при рекламі хімічних препаратів для схуднення.

Ну в рекламі багато розповідають))

Рахується нормальним при оптимальній дієті - 2-3 кг в місяць, це так щоб без ускладненнь й якщо у вас ожиріння не "американське". Більше лише в тому варіанті, коли додаються фізичні навантаження, так як Tarzanych пише про лижі, можливо й не зашвидко.

Опубліковано

Просто я став відчувати, коли ситий, а коли ні. Раціон зменшився, і тепер я не переїдаю. Та і катання на лижах пришвидшили процес схуднення. До речі, для тих, хто хоче схуднути - відкрив для себе підварене броколі. Кидаєте його в підсолену киплячу воду на 5-7 хвилин, дістаєте звідти, і додаєте шматочок вершкового масла. Смакота!

Рекомендую в пакетах виробництва "Рудь", або на вагу в "Там Тамі". "Ажур" - геть не сподобалось

Додам до "підварене брокколі", може кому знадобиться. Купує мама у "Сільпо" вагову заморозку брокколі, спаржа, горошок, морква, помідори. Додаємо до набору брюссельську капусточку і базилік. Тушкуємо це в звичайній сковорідці з додаванням соняшникової олії. Заправляємо Краснодарським соусом або аджикою, або домашньою томатною пастою. Пахне смачно...

Опубліковано

Ех....дуже хочу стати веганом. Але зупиняюся на етапі відмови від самого м'яса. Рекорд 1 місяць. Далі ковбаски і т.д. аж сниться((((( Що робити?)))

Стосовно ковбаси,то частіш за все вони приваблюють людей смаковими добавками,підсилювачами смаку,спеціями.Бо ж більшість людей знає з якого мотлоху виробляють ковбаси,але продовжують їх їсти.

kolbasasme.jpg

Крім того,як казали мудреці "Мясоїдство-мати всіх наркоманій",тому мабуть так само як після спригування з голки має пройти період "ломки".Треба перетерпіти.

ЗІ: в мене було навпаки.Як тільки я побував в ковбасному цеху,то відмовився їсти ковбаси,а мясо відмовився їсти згодом.

Опубліковано

З 1 січня таки зважився перейти на вегетаріанську їжу. Схуд на 9 кілограмів за 2 місяці, почуваю себе чудово.

Мої вітання!.

Не знаю яка вага у Вас була,але 9 кіло за 2 місяці досить мощно.але якщо самопочуття чудове,то все добре.Так тримати.

Опубліковано
ЗІ: в мене було навпаки.Як тільки я побував в ковбасному цеху,то відмовився їсти ковбаси

...побував на молокопереробному - відмовився пити молоко, зараз кличуть на екскурсію на лікеро-горілчаний - боюсь іти))

Опубліковано

Хорошо что кроме колбас заводских есть еще мяско домашнее и домашние колбасы, на производстве которых облизываешься и роняешь слюну до пола.А если ходить по производствам то с таким же успехом можно сразу переходить на солнцееденье

Опубліковано
Стосовно ковбаси,то частіш за все вони приваблюють людей смаковими добавками,підсилювачами смаку,спеціями.Бо ж більшість людей знає з якого мотлоху виробляють ковбаси,але продовжують їх їсти.
Про спеції до речі правда. Пробував білу соєву ковбасу, звичайно, відчувається що не м'ясо, але зовсім трішки, спеції смак перебивають
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
Учеными Гарвардской медицинской школы (HarvardMedical School) было проведено исследование, результаты которого показывают, что рацион, богатый говядиной и бараниной повышает риск рака и заболеваний сердца и тем самым сокращает продолжительность жизни.

В исследовании изучалось более 120 000 человек. По окончании работы специалисты сделали несколько выводов. Например, добавление в ежедневный рацион дополнительной порции красного мяса повышало риск смерти на 13 %, риск сердечно-сосудистых заболеваний со смертельным исходом - на 18 %, а риск смерти вследствие рака – на 10 %. Если в рационе присутствовало переработанное мясо (колбасы, копчености), то риск смерти повышался еще больше – в среднем на 19 %.

Причиной негативного воздействия мяса на организм ученые называют полинасыщенные (плохие) жиры, содержащиеся в мясе. Эти вещества провоцируют, например, развитие атеросклероза, а соль в переработанном мясе также негативно влияет на артериальное давление, повышая его.

джерело- http://www.like.ua/ru/viewarticle/422417

Опубліковано

Чесно кажучи, ці тести нічого не доводять. Як, цікаво, вони визначили, наприклад, що ризик раку виріс на 10%?

Не-вегетаріанці з таким самим успіхом можуть зворотні тести надати

Опубліковано

Чесно кажучи, ці тести нічого не доводять. Як, цікаво, вони визначили, наприклад, що ризик раку виріс на 10%?

Не-вегетаріанці з таким самим успіхом можуть зворотні тести надати

Правильно, людина вірить в те в що хоче вірити!

post-15164-0-28527900-1332190672_thumb.j

Опубліковано

Всемирная организация здравоохранения (ВОЗ) расширила список психических заболеваний, требующих незамедлительного вмешательства врача-психиатра. В него добавлены вегетарианство и сыроядение, которые по классификации психических расстройств внесены в группу F63.8 (другие расстройства привычек и влечений).

Последней каплей, переполнившей чашу терпения врачей, стало ужасное известие из города Малага, расположенного на юге Испании, в котором сообщалось, что семья сыроядов из-за приверженности к «здоровому образу жизни» довела собственных детей до состояния комы, и только вызванная соседями полиция сумела спасти двоих девочек от неминуемой гибели, доставив их в реанимационное отделение местной больницы.

Опубліковано

тот же источник пишет

Напомним, что в прошлом году ВОЗ отметилась другим громким заявлением, когда отнесла любовь к расстройствам психики и присвоила международный шифр болезни — F63.9. Редакция FogNews задаётся вопросом: Доколе? Ну, сектанты — ладно. Но кто же, наконец, остановит сумасшедших врачей и ещё более сумасшедших судей? Почему ВОЗ исключила диагноз «гомосексуализм» из списка психиатрических заболеваний, но внесла в него безобидных, в общем-то, вегетарианцев?
Опубліковано
Опубліковано
Дайте хто рецептів випічки без яєць і молока.

Ви забули додати чарівне слово "швидко!" :_08:

Ага забула, дайте ше )

Опубліковано
Дайте хто рецептів випічки без яєць і молока.

Ви забули додати чарівне слово "швидко!" :_08:

Ага забула, дайте ше )

• 2 тижня потому...
Опубліковано

НедоВеган, був сироїдом приблизно 3міс

На даний момент приблизне співвідношення: 60% сирого, 35% варених овочів, 1раз в тиждень їм рибу

погано підготувався в період збору урожаю, думаю з цього літа повністю перейти на сироїдіння

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...