Перейти до змісту

Зелений Гай - несерЬойзна кантора

datacopy

Чи є рекламована знижка в Зеленому гаю?  

25 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Така вот цікава темка, доки наші заклади громадського харчування, да й не тільки, будуть нас дурити!

Не так давно святкував день народження(не свій ;) у Зеленому Гаю. Це такий ресторан за Луцьком в напрямку Ковеля, десь 20 км від меж міста. Цей заклад досі відзначався якістю обслуговування та непаганою кухнею. Є й літній майданчик в придорожному лісі. Замовляли там святкування урочистих подій декілька раз, впринципі все було добре та чітко. Наближався ювілей. Побачили рекламу на бігбордах по Луцьку (біля дитячої залізниці наприклад) та потім на сайті (тиць сюди) Й вирішили їдемо туди!!! Буду краток - нас намахали... НІЯКОЇ ЗНИЖКИ 25% до дня народження нам не дали.... Ледь впросили на 5... Є питання до народу - чи ви з таким стикались в даному закладі?

Люди будьте пильні та недовірливі до Зеленого Гаю.

Чи після цього варто їхати в Зелений Гай?

p.s. А чи можна якось їх за недобросовістну рекламу наказати по нашому законодавству? (є касовий чек)

p.p.s. Будь-ласка проголосуйте, щоб знати - чи я один попався на гачок реклами?

Опубліковано

Закон про рекламу та Управління захисту прав споживачів тобі в поміч. Зроби скріни сайту, поки рекламу не видалили.

Стаття 10. Недобросовісна реклама

1. Недобросовісна реклама забороняється.

2. Відповідальність за недобросовісну рекламу несе винна особа.

3. Рішення щодо визнання реклами недобросовісною приймають органи державної влади, визначені у статті 26 цього Закону.

п.с. Виправ помилки в назві темі, об "несерЬойзна" можна мозок зламати. Спробуй сам прочитати вслух.

Опубліковано

Така вот цікава темка, доки наші заклади громадського харчування, да й не тільки, будуть нас дурити!

Не так давно святкував день народження(не свій ;) у Зеленому Гаю. Це такий ресторан за Луцьком в напрямку Ковеля, десь 20 км від меж міста. Цей заклад досі відзначався якістю обслуговування та непаганою кухнею. Є й літній майданчик в придорожному лісі. Замовляли там святкування урочистих подій декілька раз, впринципі все було добре та чітко. Наближався ювілей. Побачили рекламу на бігбордах по Луцьку (біля дитячої залізниці наприклад) та потім на сайті (тиць сюди) Й вирішили їдемо туди!!! Буду краток - нас намахали... НІЯКОЇ ЗНИЖКИ 25% до дня народження нам не дали.... Ледь впросили на 5... Є питання до народу - чи ви з таким стикались в даному закладі?

Люди будьте пильні та недовірливі до Зеленого Гаю.

Чи після цього варто їхати в Зелений Гай?

p.s. А чи можна якось їх за недобросовістну рекламу наказати по нашому законодавству? (є касовий чек)

p.p.s. Будь-ласка проголосуйте, щоб знати - чи я один попався на гачок реклами?

Дуже сумніваюсь що ти комусь щось докажеш....

Опубліковано

Закон про рекламу та Управління захисту прав споживачів тобі в поміч. Зроби скріни сайту, поки рекламу не видалили.

Стаття 10. Недобросовісна реклама

1. Недобросовісна реклама забороняється.

2. Відповідальність за недобросовісну рекламу несе винна особа.

3. Рішення щодо визнання реклами недобросовісною приймають органи державної влади, визначені у статті 26 цього Закону.

п.с. Виправ помилки в назві темі, об "несерЬойзна" можна мозок зламати. Спробуй сам прочитати вслух.

Дякую! З середи спробуємо..

p.s. Назва "забетонована" - не можна змінити... :unsure:

Опубліковано

На рекламі написано червоним по траві "ВЕСНА"!!! А в нас вже липень на носі...

Співчуваю.

Стаття 8. Загальні вимоги до реклами

3. Реклама про проведення конкурсів, лотерей, розіграшів призів, заходів рекламного характеру тощо повинна містити інформацію про строки та місце проведення цих заходів та вказувати інформаційне джерело, з якого можна дізнатися про умови та місце проведення цих заходів.

Не вказано терміни проведення акції "Подарунки до дня народження - -25%". Весна - не проходить (якого року весна?). Знайомого власника стоянки, Антимонопольний комітет оштрафував саме за це - на рекламних листівках було присутнє слово "акція", але не було вказано термінів проведення, хоча ніяких скарг від громадян чи будь-кого не було, просто захотіли заробити і все.

Опубліковано

Бо потрібно наперед домовлятись про знижку і все інше.

Я б прийшов і впершу чергу спитав чи ще діє така вот акція.

Опубліковано

А раніше як ти там замовляв святкування була знижка? Не дали зникжи, відразу спортився "Зелений гай"?

Опубліковано
Бо потрібно наперед домовлятись про знижку і все інше.

Я б прийшов і впершу чергу спитав чи ще діє така вот акція.

+1

Об этом можно было спросить хотя бы уже на месте, перед тем, как делать заказ... :)

Человек, для которого имеют значение эти 25% суммы заказа - так и поступит.

Опубліковано

datacopy, согласна с lumax: за скидку надо было заранее договориться.

А вот по поводу Зеленого Гая соглашусь, персонал, особенно официантки - лебеди ещё те!

Пару недель назад захотели посидеть подальше от города на воздухе вечерком, поехали в Гай - там такой кислород, красотища!

Выходит официантка с таким видом как-будто мы ей уже должны, лицо кирпичом, фыркает, вякает.

Я не выдержала и аккуратно попросила корректней относится к Клиентам (так чтоб они нам потом в горячее не наплевали), так она еще и обиделась, ёптеть!

Её замена оказалась не лучше, она всем своим видом и телодвижениями мстила нам за обиду подруги - короче, смеяться было с чего, детский сад!

Понабирают персонал голимый, который перечёркивает весь кайф отдыха, а потом удивляются - почему к ним не хотят ездить!

Вот такая вот история!

В итоге, так как мы люди позитивные, над их глупостью мило посмеялись!

Опубліковано
datacopy, согласна с lumax: за скидку надо было заранее договориться.

А вот по поводу Зеленого Гая соглашусь, персонал, особенно официантки - лебеди ещё те!

Пару недель назад захотели посидеть подальше от города на воздухе вечерком, поехали в Гай - там такой кислород, красотища!

Выходит официантка с таким видом как-будто мы ей уже должны, лицо кирпичом, фыркает, вякает.

Я не выдержала и аккуратно попросила корректней относится к Клиентам (так чтоб они нам потом в горячее не наплевали), так она еще и обиделась, ёптеть!

Её замена оказалась не лучше, она всем своим видом и телодвижениями мстила нам за обиду подруги - короче, смеяться было с чего, детский сад!

Понабирают персонал голимый, который перечёркивает весь кайф отдыха, а потом удивляются - почему к ним не хотят ездить!

Вот такая вот история!

В итоге, так как мы люди позитивные, над их глупостью мило посмеялись!

ІМХО я б в такому випадку просто поїхав у інше місце, оскільки якщо людина "не в настрої" то може і напакостити, а якщо їх ще 2є..., тим більше коли вона/вони мають доступ до того що ми вживаємо як їжу/випивку.
Опубліковано

ІМХО я б в такому випадку просто поїхав у інше місце, оскільки якщо людина "не в настрої" то може і напакостити, а якщо їх ще 2є..., тим більше коли вона/вони мають доступ до того що ми вживаємо як їжу/випивку.

Хотели, но уже много заказали + бОльшую половину нам уже принесли, да и такая природа и воздух, что так не хотелось в город (поэтому даже недовольство персонала мы сквозь пальцы пропустили - ну их, не портить же себе отдых из-за них!). Ну и повар видимо был в духе :) - кухня отменная!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...