Перейти до змісту

Датагруп на ЛПЗ

Рекомендовані повідомлення

То навіщо така послуга, яка лагає?

Я тоже так думаю, це так само як в Билайна Айпи тиви е, але також лагае))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

Sandman як сходиш в офис, вiдпиши, що тобi скажуть...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А щас хреново тягне(

Може просто комп погано "тягне"?

Буду в понеділок у вашому районі, зможу зайти з ноутбуком провірити ще раз біля свіча та на другому кінці кабеля (в квартирі).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене ще менше стало 28мбит, и ето печально

А щас хреново тягне(

Може просто комп погано "тягне"?

Буду в понеділок у вашому районі, зможу зайти з ноутбуком провірити ще раз біля свіча та на другому кінці кабеля (в квартирі).

Прийдете первірим, домовились

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки за умови, що найдете драбину щоб на технічний поверх добратись до вас у сусідній під'їзд :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Artis, як швидко підключають після подання заявки і чи можна підключити неакційний тариф "Старт" 25Мбіт за 50грн (шоби після закінчення акції не переводило на "Оптимум")?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Artis, як швидко підключають після подання заявки і чи можна підключити неакційний тариф "Старт" 25Мбіт за 50грн (шоби після закінчення акції не переводило на "Оптимум")?

Так, можна підключити неакційний тарифний план. Просто при оформленні сказати що тарифний план "Старт" за 50 гривень.

Акційний називають "25 за 25".

Якщо подасте заявку в приват мені сьогодні - то думаю що у вівторок буду вже мати наряд на включення на руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, можна підключити неакційний тарифний план. Просто при оформленні сказати що тарифний план "Старт" за 50 гривень.

Кому сказати?

Приходили байци, підключили, але інтернету немає - техпідтримка сказала байцу по телефону: проблеми з білінгом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кому сказати?

При подачі заявки написати тарифний план чітко :rolleyes:

Приходили байци, підключили, але інтернету немає - техпідтримка сказала байцу по телефону: проблеми з білінгом.

Це питання було піднято і над ним працюють. Думаю, з понеділка ситуація виправиться і підключимо. Це тільки через те що Ви перший на цій ТКД...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені підключили 25за25... але через два місяця мене автоматично переведуть на 50гр. за 25мбит.... в мене так пише в договорі....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки за умови, що найдете драбину щоб на технічний поверх добратись до вас у сусідній під'їзд :0011:

Я Вас підсажу + Ви мені обжим робите кабеля по новому окей?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На руторрентс Середня швидкість завантаження 1,4гбайта 3.1 Мб/с

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я Вас підсажу + Ви мені обжим робите кабеля по новому окей?

:blink: Нехочу я "підсажуватись" на таку висоту та ще й із ноутбуком :0011: Обжим кабеля я можу зробити без питань... А ось лізти на 4 метра без драбини... :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні прийшли, підключили. Нічого не паше:( Не находить IP.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимчасові проблеми з обладнанням в деяких будинках де нещодавно почали підключати абонентів над усуненням яких працюють :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1407731420.png

Сьогодні все працює. Проти мого старого ADSL це просто казка. ^_^ Все літає. Перші враження просто супер, робітники виконали свою роботу на 5+. :smile-zachot:

P.S. але як кажуть перші враження завжди оманливі. Але будем надіятись що і надалі все буде добре. ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні і я перейшов на ДатаГруп. Прощавай глючний Київстарівський VPN, завантаження сторінок з п'ятого разу, та інші сумнівні "радості" (єдине, що радувало, так це локалка, але якось переживу). З плюсів - роутер зразу запрацював як має бути, сторінки завантажуються миттєво, швидкість навіть трохи більша ніж заявлена в тарифі, пінг в "танчіках" нижчий ніж на КС :)! З несуттєвих мінусів - швидкість аплоада порізана, на КС було 40-50мбіт, на ДГ - 12. А в цілому переходом задоволений (хоч би не перехвалити :). Сподіваюся, ДГ і далі буде радувати своїх абонентів якісним інтернетом та приємними цінами, і не знижувати планку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заявочки ще досі приймаю в ПМ та по телефону :blush:

Добавилиль будинки:

Огієнка 1

Огієнка 20

Перемоги 12

8-ме Березня, буд 4

8-ме Березня, буд 6

8-ме Березня, буд 35

Шаблон заявки:

1. Прізвище, Ім'я, По батькові

2. Номер телефону

3. Адреса повна

4. Тарифний план

5. Дні та час коли для Вас вигідно, щоб ми прийшли включили

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заявочки ще досі приймаю в ПМ та по телефону :blush:

Добавилиль будинки:

Огієнка 1

Огієнка 20

Перемоги 12

8-ме Березня, буд 4

8-ме Березня, буд 6

8-ме Березня, буд 35

Не вводь людей в оману, нема там ще технічної можливості включення

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не вводь людей в оману, нема там ще технічної можливості включення

Нам територію дали в експлуатацію - заявки приймаю.

Про технічну можливіть - сходи подивись де стоять ТКД DataGroup. Слаботоки поставлені, оптика проведена, ТКД стоять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Є хто з ДПЗ з робочим інтернетом від ДГ, відгукніться?

Варто підключати? А то як начитався тут відгуків то аж страшно стає.

Думаю замість УТ взяти резервним каналом, чи не варто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на ДПЗ підключений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Резервним взяти варто, а от основним - напевно ні. Я мав щастя юзати КС і ДГ (ЛПЗ, Бенделіані), то КС був більш стабільний, зате на ДГ пінг менший і з роутером він нормально працює. Якби ще КС підключав не через глючний VPN, а як ДГ і ЕарБайтс, то я би на ньому і лишився.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є хто з ДПЗ з робочим інтернетом від ДГ, відгукніться?

Варто підключати? А то як начитався тут відгуків то аж страшно стає.

З неділі не робить. За 1,5 місяці - це вже третій раз. Білайн (Київстар) працює набагато стабільніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

ЛПЗ!!! Поміняв КС на ДГ! Кілька днів назад! КС задовбав! НЕТ пропадав 10 а то і більше разів за день! На 1-2хв.! Надоїло конкретно! Служба підтримки нічим не допомогла! Поміняй те на ТЕ, постав то те, то ТЕ! І з обладнанням в них постійно все НОрмальНО! Зараз юзаю ДГ тариф "2012" - 100гр. ніяких пропадань НЕТу не помічав! Був "Білайн" було все гуд, а з КС постіні проблеми!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...