Перейти до змісту

Датагруп на ЛПЗ

Рекомендовані повідомлення

Дякую за інформацію, тарифи дійсно супер. Хай но закінчиться ремонт, буду напевно підключати, та й сестру треба переводити з дорогого і повільного ОГО. Цікавить пара питань. ІР - динамічний білий чи сірий? Як працює з роутерами (Київстар бісить тим, що не завантажує сторінки з першого разу на роутері TP-Link 941ND)? Ретрекера, я так розумію, немає, а прямий обмін трафіком тільки на ex.ua і UA-IX?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 74
  • Створено
  • Остання відповідь

ДОБАВИВСЯ ЩЕ ОДИН БУДИНОК---ДАНЬШИНА52А

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки така інформація? Мені ще не телефонували.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київстар бісить тим, що не завантажує сторінки з першого разу на роутері TP-Link 941ND)

на DIR-300 таже фигня на КС, полечилость прописыванием на компе чужого ДНСсервера

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot: Так інформація прямо із Житомира. :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:smile-zachot: Так інформація прямо із Житомира. :blush:

То мені чекати, чи самому вам зателефонувати щоб підключили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То мені чекати, чи самому вам зателефонувати щоб підключили?

Залиште заявочку в приват мені. Наряд видадуть - прийдем включим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага! незабудь написати: з 8.00 до 17.00 - нароботі

Прийдем все винесем!:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага! незабудь написати: з 8.00 до 17.00 - нароботі

Прийдем все винесем!:D

Цікавий у Вас юмор :glare:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть більше мене насмішив ти.

За невиконання заявки тоді кому жалітися? А про можливий кримінальний аспект? Комусь писати в лічку особисту адресу і час відсутності якось стрьомнувато!

Чим людині з здоровим глуздом складно оформити заявку На офіційному сайті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мабуть більше мене насмішив ти.

За невиконання заявки тоді кому жалітися? А про можливий кримінальний аспект? Комусь писати в лічку особисту адресу і час відсутності якось стрьомнувато!

Чим людині з здоровим глуздом складно оформити заявку На офіційному сайті?

Хто з якої сторони дивиться на поставлене питання:

1. Подача заявки і саме виконання наряду в наших інтересах, так як це наша робота.

2. Особисту адресу ми і так будем знати, навіть коли подавати на офіційному сайті - наряд на включення нам дадуть в руки з адресою і номерами телефонів.

3. Так чи інакше ми будемо телефонувати і домовлятись коли можна прийти, не бачу в цьому нічого такого страшного і "кримінального" що людина скаже коли їй виходить щоб монтажники прийшли до неї.

4. Час відсутності вдома зовсім не просилось вказувати, а тільки час коли зручно щоб включили (дитина спить, сусіди кричать коли зранку свердлять, вчителька займається з дітьми, гості дома, багато було випадків...

:0011: Спорити з Вами нехочу і небуду більше, вільна країна - хто як хоче так і робить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А про можливий кримінальний аспект? Комусь писати в лічку особисту адресу і час відсутності якось стрьомнувато!

Img_1akciya.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага! Може краще ще розтяжку на клямку ставити перед виходом з квартири?

P.S.

Ще одне:

При підключенні по технології "еthernet" (зокрема цікавить на ЛПЗ) користувачі отримують сірі чи білі ІР?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Білі динамічні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Білі динамічні.

Я в цьому не особливо розуміюсь. Можете роз'яснити? Білі, сірі. Ну динамічний ІП я знаю що це.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просмотр сообщенияkmd (15 липня 2011 - 11:33) писал:

Білі динамічні.

Я в цьому не особливо розуміюсь. Можете роз'яснити? Білі, сірі. Ну динамічний ІП я знаю що це.

"Белый" - адрес сети интернет. Т.е. ваш компьютер доступен для всего интернета, и является полноценной еденицей сети интернет. Именно в этом случае имеет смысл ставить фаерволы-брендмауэры. Даже если вы не собираетесь организовавывать свой почтовый или веб сервер, есть огромный плюс допустим при скачке с файлообменников...

"Серый" - адрес в локальной сети вашего провайдера. Из интернета недоступный. Т.е. смысл ставить фаервол - практически нулевой. (Я не имею ввиду персональные фаерволы). Недостаток, что всему интернету вы известны только как "Белый" адрес вашего шлюза. (Т.е. за этим шлюзом кроме вас могут находиться еще 10,100,1000 или более пользователей.) Скачать с файлообменников типа рапидшары - становится практически нереально...

В адресном пространстве Интернет выделены специальные диапазоны адресов, предназначенные для использования внутри локальных сетей предприятий

10.0.0.0 - 10.255.255.255

172.16.0.0 - 172.31.255.255

192.168.0.0 - 192.168.255.255

Первый блок адресов представляет одну сеть класса А, второй блок - 16 последовательных сетей класса В, а третий блок - 256 последовательных сетей класса С.

Любое предприятие может использовать IP-адреса из этих блоков без согласования с Internet-регистраторами. В результате, эти адреса используются на множестве предприятий. Таким образом, уникальность адресов сохраняется только в масштабе или нескольких предприятий, согласованно использующих общий блок адресов. В такой сети каждый хост может обмениваться информацией с любым другим хостом частной сети. (Данный вопрос подробно описан стандартом интернет RFC1918)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато чого не зрозуміло, але те що мені потрібно все зрозумів. Спс. :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені то завтра мають "Абсолют, 100 мбіт" підключіть , то буду тестить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені то завтра мають "Абсолют, 100 мбіт" підключіть , то буду тестить

Ну і як враження? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 не тягне, Торрент ось качав "Середня швидкість 3.6 Мб/с, максимум 6 Мб/с), що відрізняється від 10 Мб/заявлених.

1398077848.png

В понедліок поїду на ДатаГруп висяняти чого невигрібає

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100 не тягне, Торрент ось качав "Середня швидкість 3.6 Мб/с, максимум 6 Мб/с), що відрізняється від 10 Мб/заявлених.

1398077848.png

:huh: Цікаво... При тесті ноутбуком біля свіча витягувало відмінно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А щас хреново тягне(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1398077848.png

:huh: Цікаво... При тесті ноутбуком біля свіча витягувало відмінно...

менi ще в самому Датагрупи сказали що з тарифом 100мб... ще бувають лаги... казали бери або 25мб\або50мб. тому що 100ка ще не стабiльно працюе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То навіщо така послуга, яка лагає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а уверены что "с той стороны" вам отдают 100мбит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...