Перейти до змісту

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Хто може забрати завтра на лід? На бензу в долі.

09 пятьшістьпять7 три9 двасім

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

Апну темку бо шось помаленьку загинається....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Ну і я ще раз апну темку. Може десь хтось буде мати вільне місце та бажання розділити затрати на паливо, то велкам, маякуйте, будем раді приєднатись :ura:   Можна і на білу рибу, і поспінінгувати. Та й не обов'язково по всіх традиційних канонах жанра - за попередніми домовленностями і з виїздом в 4 ранку і десь на край географії на платний суперставок на цілий день. Цілком вітається і спонтанний виїзд навіть посеред дня чи на вечір, в суботу-неділю, на 2-3 годинки, десь викотити на 10-15 км за місто прополоскати приманки та подихати свіжим повітрям це бімба ! :_28:

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 hours ago, SergLutsk said:

Ну і я ще раз апну темку. Може десь хтось буде мати вільне місце та бажання розділити затрати на паливо, то велкам, маякуйте, будем раді приєднатись :ura:   Можна і на білу рибу, і поспінінгувати. Та й не обов'язково по всіх традиційних канонах жанра - за попередніми домовленностями і з виїздом в 4 ранку і десь на край географії на платний суперставок на цілий день. Цілком вітається і спонтанний виїзд навіть посеред дня чи на вечір, в суботу-неділю, на 2-3 годинки, десь викотити на 10-15 км за місто прополоскати приманки та подихати свіжим повітрям це бімба ! :_28:

Маю авто і бажання, але не маю вудок. Місць не знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

9 годин тому, MaestroA сказав:

Маю авто і бажання, але не маю вудок. Місць не знаю.

Цікавий варіант :0024:  Ну на одноразову пробну акцію, то думаю можуть знайтись напарніки, що виділять свою вудку, особливо якщо їх є дофіга з запасом...

Але це таке діло, вудка то річ персональна, а для особливо заповзятих - то взагалі як дівчина, яку по руках пускати не годиться :D  Так що бажано таки обзавестись своєю. Ну принаймні якщо надієшся не 1 раз в рік бувати на рибалці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

любитель летней рыбалки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 30.04.2023 в 09:40, SergLutsk сказав:

Цікавий варіант :0024:  Ну на одноразову пробну акцію, то думаю можуть знайтись напарніки, що виділять свою вудку, особливо якщо їх є дофіга з запасом...

Але це таке діло, вудка то річ персональна, а для особливо заповзятих - то взагалі як дівчина, яку по руках пускати не годиться :D  Так що бажано таки обзавестись своєю. Ну принаймні якщо надієшся не 1 раз в рік бувати на рибалці. 

Недавно купил подставки для удочек тут и они превзошли все ожидания! Качественный материал, легко устанавливаются, обеспечивая надежную поддержку удочек. Теперь рыбалка стала намного удобнее: руки свободны, а удочки всегда в безопасном положении. Отличное соотношение цены и качества, рекомендую всем любителям рыбалки!

згоден з автором

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 13.06.2024 в 11:02, Allegros сказав:

Недавно купил подставки для удочек тут

Пропоную вам для реалізації в магазині крафтові  підставки для вудок ручної роботи які не шкодять довкіллю. За ціну домовимось

1527064109198082068.jpg.36da94e850e4fc24b45d4fd23b9b4667.jpg

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...