Перейти до змісту

як ви ставитесь до анального та орального сексу ?

olalady

96 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

а позвони на номер теї Алли, шо вона написала. І спитай звідки вона і все стане ясно!

А ти що, дзвонив? Чи знаєш того хто дзвонив7 Тут казали що номерок лєвий. Шось ващє ніпанятна - Лєна, Марина, Мальвіна, Алла, Оля. Точняк школота з говномьотом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 58
  • Створено
  • Остання відповідь

блін, це ж яке "дупло" треба мати щоб оцей Black Cat був замалий... :D пані ви як сідаєте на крісло - не встаєте разом з ним? :D

701986_antoshka-duplo-razryivatel.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобі теж повідомлення скидав/скидала?

:D

Нєєє, просто крім нестримного бажання ознайомити свій задній прохід

з сторонніми предметами, топікстартер регулярно знайомить бордспільноту

з фантазіями свого запаленого мозку, причому робить це вельми специфічно

і під різними ніками.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін... а мені ніяких пропозицій в приват не поступало... відчуваю себе якимось неповноцінним :0068:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін... а мені ніяких пропозицій в приват не поступало... відчуваю себе якимось неповноцінним

нормальним :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Как у вас тут всё... серьёзно :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

блін... а мені ніяких пропозицій в приват не поступало... відчуваю себе якимось неповноцінним :0068:

Ти б хотів отримати еротичну пропозицію в приват від тупого малолеткі який видає себе за жінку? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти б хотів отримати еротичну пропозицію в приват від тупого малолеткі який видає себе за жінку? :D

цікаво чи перестане тупий малолєтка писать в приват всяку хєрню, коли якийсь небритий здоровенний дядько таки тією пропозицією скористується :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...