Перейти до змісту

Гірка Полонка - Ковель

Kostefan

Рекомендовані повідомлення

Сів на ровер з останнього Велодня!

Почав їздити на роботу, і от нарешті спробував сили на довгу відстань...

Виїхав з Гіркої Полонки в 6:15 - в Ковелі був 10:25. По дорозі зробив 4 зупинки по 5хв - Рожище, Переспа, Голоби і десь по трасі між Голобами і Ковелем. Показники пробігу: в дорозі 3:45год, відстань 79км, сер. швидкість 20,9км/год.

Враженнь було маса. Після Переспи і до самого Ковеля по закону Мерфі здійнявся вітер в обличчя :) До Голоб їзда була саме задоволення, а потім в один момент "сіла батарейка" і став з нетерпінням шукати за кожним поворотом Ковель, а вже як побачив міст на вїзді то відкрилось друге дихання і пролетів залишок шляху на одному пориві. В дорозі не вистачало тільки компанії, щоб відчувати підтримку колег і було веселіше. А так залишився дуже задоволеним що спромігся на таку подорож.

Завтра повертаюсь назад спробую покращити показники. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і вернувся...

Назад їхалось легше - кожен км наближував до рідної домівки :smile3: Проте поліпшити показники не вдалося :(

Відстань 81км, в дорозі - 4:15год, сер швидкість - 18,9км/год. Виправданням погіршенню показників може бути плюхкотіння 4,5л домашнього вина в рюкзаку (доречі - куми заїзджайте поки є ;) ), але я гадаю це сказалось тільки на втомі плечей. Знову був вітер в обличчя, ще й з поривами... А я так сподівався, що на зворотньому шляху він буде дути мені в спину :) Це у всіх так? Чи це просто для мене природа западло устроїла? Ще й зливою нагородила, повезло що зупинка була поруч і переховався - майже не змок. З приводу траси - кончена. Дуже багато розбитих місць і вузька. Хоча місцями (там де зроблена) їхати було саме задоволення. В цей раз тримався довше - втома навалилась в районі Маяків, до того йшов з випередженням графіка. Помітив, що відрізає в один момент. Крутиш-крутиш педалі, а потім хлоп і все і далі становиться важко і все починаєш робити через силу, немає ніякого переходного періоду... В мене наступає десь в районі 60км пробігу. В когось ще є такі симптоми?

А ще дуже важко даються підйоми, навіть невеличкі. Сильно сповільнююсь. Може є якась методика як правильно проходити підйом? Поділіться хто знає. А то он збирається група в Хріники, а там самі горби, лякає що затримуватиму всю групу.

Висновки зробив, що потрібно ще кататись і кататись, щоб вийти хоч на якійсь рівень. А для всіх новачків, які хочуть спробувати довгі відстані але бояться - раджу не сидіти, а спробувати. Нічого страшного там нема, а задоволення від отриманого результату дуже багато. Повірте - я перевірив!!! ;)

З.І. Дружина вдома запитала з єхідцою: "Ну, що ще поїдеш?" Навіть не секунди не задумуючись відповів: "АЯКЖЕ!!!!!!!!!!" Всім хто підтримав ДЯКУЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це у всіх так? Чи це просто для мене природа западло устроїла?

Куда бы ни ехал байкер - это всегда в гору и против ветра ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крутиш-крутиш педалі, а потім хлоп і все і далі становиться важко і все починаєш робити через силу, немає ніякого переходного періоду...

возможно нужно подкрепляться во время поездки и делать одну-две длинные паузы, минут так на 15 минимум, тогда не нужно натаскивать ноги на длинные расстояния и заставлять их привыкать к голоданию на длительные нагрузки...

Не пропускайте завтрак При езде на велосипеде не возбраняется перекусить прямо перед поездкой, однако не стоит злоупотреблять, так как с ростом объема съеденного и интенсивности нагрузок значительно увеличивается риск возникновения проблем с желудком в самый неподходящий момент.

Пейте и ешьте во время езды По началу может быть неудобно пить и принимать пищу, не останавливая велосипед, однако с опытом Вы сможете научиться доставать это делать, вообще не держась за руль. Если собираетесь проехать на велосипеде больше 20 км, старайтесь возить с собой немного бананов, сухофруктов или печенья. Эти продукты, вовремя съеденные, достаточно быстро дадут организму энергию, необходимую для езды.

линк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

To vanabee Дякую за лінк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Почитал, аж самому захотелось в Ковель покататься. Только незачем мне туда. Может покатушка намечается какая-нибудь? Охота в команде себя попробовать, а-то все сам да сам. На работу - с работы и по работе ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз рівненські друзі організовують.

Буквально чуть далі, як в Ковель і назад.. і треба вкластися в певний час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...