Перейти до змісту

Гірка Полонка - Ковель


Kostefan

Рекомендовані повідомлення

Сів на ровер з останнього Велодня!

Почав їздити на роботу, і от нарешті спробував сили на довгу відстань...

Виїхав з Гіркої Полонки в 6:15 - в Ковелі був 10:25. По дорозі зробив 4 зупинки по 5хв - Рожище, Переспа, Голоби і десь по трасі між Голобами і Ковелем. Показники пробігу: в дорозі 3:45год, відстань 79км, сер. швидкість 20,9км/год.

Враженнь було маса. Після Переспи і до самого Ковеля по закону Мерфі здійнявся вітер в обличчя :) До Голоб їзда була саме задоволення, а потім в один момент "сіла батарейка" і став з нетерпінням шукати за кожним поворотом Ковель, а вже як побачив міст на вїзді то відкрилось друге дихання і пролетів залишок шляху на одному пориві. В дорозі не вистачало тільки компанії, щоб відчувати підтримку колег і було веселіше. А так залишився дуже задоволеним що спромігся на таку подорож.

Завтра повертаюсь назад спробую покращити показники. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і вернувся...

Назад їхалось легше - кожен км наближував до рідної домівки :smile3: Проте поліпшити показники не вдалося :(

Відстань 81км, в дорозі - 4:15год, сер швидкість - 18,9км/год. Виправданням погіршенню показників може бути плюхкотіння 4,5л домашнього вина в рюкзаку (доречі - куми заїзджайте поки є ;) ), але я гадаю це сказалось тільки на втомі плечей. Знову був вітер в обличчя, ще й з поривами... А я так сподівався, що на зворотньому шляху він буде дути мені в спину :) Це у всіх так? Чи це просто для мене природа западло устроїла? Ще й зливою нагородила, повезло що зупинка була поруч і переховався - майже не змок. З приводу траси - кончена. Дуже багато розбитих місць і вузька. Хоча місцями (там де зроблена) їхати було саме задоволення. В цей раз тримався довше - втома навалилась в районі Маяків, до того йшов з випередженням графіка. Помітив, що відрізає в один момент. Крутиш-крутиш педалі, а потім хлоп і все і далі становиться важко і все починаєш робити через силу, немає ніякого переходного періоду... В мене наступає десь в районі 60км пробігу. В когось ще є такі симптоми?

А ще дуже важко даються підйоми, навіть невеличкі. Сильно сповільнююсь. Може є якась методика як правильно проходити підйом? Поділіться хто знає. А то он збирається група в Хріники, а там самі горби, лякає що затримуватиму всю групу.

Висновки зробив, що потрібно ще кататись і кататись, щоб вийти хоч на якійсь рівень. А для всіх новачків, які хочуть спробувати довгі відстані але бояться - раджу не сидіти, а спробувати. Нічого страшного там нема, а задоволення від отриманого результату дуже багато. Повірте - я перевірив!!! ;)

З.І. Дружина вдома запитала з єхідцою: "Ну, що ще поїдеш?" Навіть не секунди не задумуючись відповів: "АЯКЖЕ!!!!!!!!!!" Всім хто підтримав ДЯКУЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це у всіх так? Чи це просто для мене природа западло устроїла?

Куда бы ни ехал байкер - это всегда в гору и против ветра ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Крутиш-крутиш педалі, а потім хлоп і все і далі становиться важко і все починаєш робити через силу, немає ніякого переходного періоду...

возможно нужно подкрепляться во время поездки и делать одну-две длинные паузы, минут так на 15 минимум, тогда не нужно натаскивать ноги на длинные расстояния и заставлять их привыкать к голоданию на длительные нагрузки...

Не пропускайте завтрак При езде на велосипеде не возбраняется перекусить прямо перед поездкой, однако не стоит злоупотреблять, так как с ростом объема съеденного и интенсивности нагрузок значительно увеличивается риск возникновения проблем с желудком в самый неподходящий момент.

Пейте и ешьте во время езды По началу может быть неудобно пить и принимать пищу, не останавливая велосипед, однако с опытом Вы сможете научиться доставать это делать, вообще не держась за руль. Если собираетесь проехать на велосипеде больше 20 км, старайтесь возить с собой немного бананов, сухофруктов или печенья. Эти продукты, вовремя съеденные, достаточно быстро дадут организму энергию, необходимую для езды.

линк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 1 місяць потому...

Почитал, аж самому захотелось в Ковель покататься. Только незачем мне туда. Может покатушка намечается какая-нибудь? Охота в команде себя попробовать, а-то все сам да сам. На работу - с работы и по работе ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якраз рівненські друзі організовують.

Буквально чуть далі, як в Ковель і назад.. і треба вкластися в певний час.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...