Oksana04 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 12:54 #2 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 12:54 Що відбувається на театральному майдані?Моя думка: Відмивання грошей через бруківку.)))
Yrkesh Опубліковано 16 Червня, 2011 в 12:58 #4 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 12:58 судячи з того, що видно на фото - переорали частину театрального майдану. мб буквально зрозуміли пораду Азарова починати людям самим побільше працювати на городі та вирощувати собі харч а по суті - продовжать класти бруківку.
Flower Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:05 #5 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:05 Наша влада в своєму репертуарі, там де був асфальт - кладуть бруківку(і гроші на це є), а там де дійсно варто зробити доріжки (напр. Парк ім.Л.Українки) то зусь - грошей немає...
Smith Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:06 #6 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:06 Театральний майдан почали реконструювати, але наразі підземного переходу не будеНа центральному майдані міста – ремонт, Луцьк готується до Дня Незалежності. Про деталі робіт, сьогодні, 16 червня, розповів міський голова Микола Романюк. Сьогодні з самого ранку на Театральному майдані розрили асфальт та приїхала спеціальна техніка «Луцькавтодору». Жителі міста губились у здогадках, що ж там буде, та навіть висловлювали ідеї про будівництво підземного переходу. Микола Романюк спростував цю інформацію, пояснивши, що зараз на майдані кластимуть бруківку, щоб привести його в естетичний вигляд.«Поки що це буде лише бруківка. Будівництво підземного переходу, може б, уже і почалось цього року, але, на жаль, Театральний майдан відданий до 2013 року в оренду. Я – за той перехід і буду робити все для того, аби він був, але на даний час проект не досконалий, там жодного дерева не лишалось», – зауважив Романюк.Щодо літнього намету, який, згідно з рішенням виконкому від 2 червня, мали демонтувати, то градоначальник запевнив, що рішення виконають. «Підприємець попросився максимум до п’ятниці, щоб встигнути провести демонтаж. Святослав Кравчук очолює спеціальну комісію і його попросили дати відстрочку», – пояснив Романюк. Це офіційна версія. А де-факто схиляюсь до того, що написала Ксюха в пості № 2.
Romek Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:12 #7 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:12 Путнього нічого не ізваяють - 100 відсотків. Покладуть жахливий цемент (не бруківку ж! останню бруківку в Луцьку клади за Польщі) і відмиють грошенят. Стандартна схема. Центральному майдану міста не судилося стати окрасою міста.
Thorgalll Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:21 #8 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:21 капец все такие умные и заранее знают что с город будет, то чёж вы строем то не ходите, хорошо что хоть кто то задницу поднял, для города сделать что нить. И если в след за Театралкой ещё и переход через ЖД(а вроде бы как работы начались) сделают ко Дню Независимости то честь и слава им. И не надо тут мне говорить, что я наивный, и без вас знаю
Otto Kreer Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:34 #10 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:34 як на мене класти бруківку і знати що за рік-два все це здереться і будуть ліпити підземний - злочин.До свята дешевше фарбувати траву і листки на деревах чим бруківку кластиТупе відмивання грошей
Соромітник Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:34 #11 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:34 реально той асфальт виглядав вже дуже дико і соромно що площа у нас така. Тому якщо покладуть бруківку - то хоч щось зроблять корисного, а баблос вони б і так вкрали. Лишається тіко зрівняти ті дибільні новобудови: площадку з качельками і палатку.
Oksana04 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:37 #12 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:37 капец все такие умные ... На Театральному асфальт мав пристойний вигляд.Бруківка - добре, але невчасно.Сьогодні їхала маршруткою на ГПЗ, то водій тАк ями обминав, що, думала, всі мізки витрясе.Той самий перехід через колії - це нагальніше.Як на мене - це ІБД (імітація бурхливої діяльності)
Thorgalll Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:39 #13 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:39 Otto Kreer, а по вашему переход будет на всю площадь? А если переход не смогут сделать? Если затянется как ЖД переходом? То может и асфальт не стоил ложить на дороги? Всё равно подпортится и будут снимать и заново делать. Ждать 33 года непонятно чего или уже сегодня сделать город красивей? З.Ы. В Міськ Раде не работаю откатов с этого не имею (а жалю ) Як на мене - це ІБД (імітація бурхливої діяльності) Вся наша жизнь это ІБД
Amor Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:40 #14 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:40 Будуть продавати асфальт а ми пройдемся і по землі
Flower Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:42 #15 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:42 Ждать 33 года непонятно чего или уже сегодня сделать город красивей?Щоб зробити місто гарнішим спочатку потрібно змінити психологію наших людей, а то що їм не зроби все "вгроблять" за лічені роки, а гроші то викидаються великі...
Zheny@ Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:48 #16 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:48 Як на мене хай вже щось роблять, аніж нічого не роблять.
Thorgalll Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:48 #17 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:48 спочатку потрібно змінити психологію наших людей,Мда, неучёл
Smith Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:58 #18 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 13:58 На рахунок переходу на Театральному. Я бачив проект, який пропонував ТзОВ "Торговий центр "Магніт" (там задіяний п.Свирида). Головна проблема - це комунікації та їх перенесення. Переходи мали б бути біля ЦУМу, на Парковій-Волі, Словацького-Шевченка, Винниченка, напроти адміністративного суду. Крім того, було велике питання по історичній складовій, особливо біля собору. Але, здається, що з ними домовились - їм мали передати частину торгових площ. Площа забудови приблизно 1,9 га (передбачалось можливе збільшення до 3 га), підземні торгові площі - приблизно 14 тис. - 17 тис. м кв. Крім того, там ґрунтові води на глибині 9-9,5 м - це ще одна проблема.Але сама головна проблема - це кошти. Коштів зараз немає, відповідно, і будівництва немає.
Yuraul Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:09 #19 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:09 Що не кажіть, а тут я підтримаю позицію Соромітника — якщо об’єктивно, асфальт там справді вигляд мав зовсім не естетичний. Щоб залишатись цивілізованим містом все-таки необхідно тримати баланс між практичною користю і естетичною. Звісно, ямки на дорогах критичніші, ніж старий асфальт, який попри це продовжує виконувати свою функцію, але з такою логікою можна звести усе наше життя тупо до розмноження і добування їжі.Інше питання, як у нас це все робиться. Але це все-таки інше питання і його треба виокремлювати... можливо навіть в окрему глобальну тему "Моск нашої нації: вкради, обмани, здобудь по блату".
Oktar Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:34 #20 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:34 А мені особисто, що асфальт, що плитка абсолютно одинаково. А от підземний перехід чи перехід Вокзал-Варшавка - це дійсно могла б бути ефективна робота влади. Але ж простіше скаржитись, що на це грошей немає, а які є ми ось вам одне здерли, а інше наклали. Місяць поспіль на Лесі Українки заново перекладали бруківку. Різниця майже не помітна (стало рівніше в деяких місцях градусів на 5-7) зате роботи, а відвовідно і витрат маса. Ось на таку фігню в нас бабло є, а на щось путнє...... лише проекти фантастичні за пару гривень позамовляти і роками всім тикати в них пальцем.
tolik79 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:54 #21 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 14:54 а у мене такий варіант - буде проводитись OFFROAD шоу (тобто 4Х4 авто будуть ганяти ))це все жарти, але ...
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:02 #22 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:02 Міська влада хоче навести "красоту" в одному місці і це місце Театральний майдан.На їхню думку, якщо робити всюди потрохи, то коштів буде витрачено більше, а помітно - менше
georg Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:39 #23 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:39 Міська влада хоче навести "красоту" в одному місці і це місце Театральний майдан. На їхню думку, якщо робити всюди потрохи, то коштів буде витрачено більше, а помітно - менше а переход "Кривицкого", ремонт дорог и мостов не в счет?
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:45 #24 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:45 Міська влада хоче навести "красоту" в одному місці і це місце Театральний майдан. На їхню думку, якщо робити всюди потрохи, то коштів буде витрачено більше, а помітно - менше а переход "Кривицкого", ремонт дорог и мостов не в счет? Это для отвода глаз
Foross Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:49 #25 Опубліковано 16 Червня, 2011 в 15:49 цікаво скільки вони його будуть робити)як завжди, чи вже пару місяців)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.