Перейти до змісту

Что случилось на Кравчука 22

DarkMonk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 179
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Коли зло знищує зло, це ж добре.

А що ж такого "злого", крім заздрощів деяких персонажів, зробили валютчики?

напевно щось робили раз люди радуються чужій біді.........................

Опубліковано
напевно щось робили раз люди радуються чужій біді.

Заздрість - одна з головних рис нашого народу *сумно*

Мене жаба не давить, але коли менти ганяють жителів села, старих бабок, дідусів, котрі приїжджають торгувати вирощеними власною працею овочами і фруктами, зеленню, молоком, а в той же час стоять нагло стоять міняйли і їх не чіпають, то в мене це викликає обурення.

Відсутність логіки вражає)) Тут питання до мєнтів, а не до валютчиків, нє?

Опубліковано

Чому ви думаєте, що я заздрю чи мене кинули?

Не бійся друзів — найгірше, що вони можуть зробити — це зрадити тебе. Не бійся ворогів — найгірше, що вони можуть зробити — це вбити тебе. Бійся байдужих. Через їхню мовчазну згоду у світі є і зрада, і вбивство, і всі нещастя на Землі. Р. Еберхарт
Опубліковано
Чому ви думаєте, що я заздрю чи мене кинули?

А чому у вас стільки негативу до валютчиків? Це що корінь всього зла, у нас більших проблем крім валютчиків не має?

Висновок сам напрошується...А гарними цитатками будь-що прикрити можна, аби в гуглі не забанили))

Опубліковано

Нехай поставлять обмінники, укладуть угоду з банком, платять податки, питань не буде. А так їх прибирають лише, коли приїжджає прем'єр або президент лише. Закон повинен бути один для всіх. Я не правий? А вас схоже система подвійних стандартів в країні влаштовує?

Опубліковано
А вас схоже система подвійних стандартів в країні влаштовує?
в нас не подвійні стандарти. Наші стандарти обернено пропорційні кількості та впливовості кумів. )
Опубліковано
Нехай поставлять обмінники, укладуть угоду з банком, платять податки, питань не буде. А так їх прибирають лише, коли приїжджає прем'єр або президент лише.

Так ніби знову питання не до валютчиків, нє?

А вас схоже система подвійних стандартів в країні влаштовує?

Я дивлюсь реальніше на речі. Й життя в рожевих окулярах та з купою заздрощів мене не влаштовує))

Опубліковано

В пеклі у казанах варяться грішники.

Біля казана з євреями стоіть 5 чортів охорони, бо досить одному вилізти -всіх інших теж витягне за собою.

Біля росіян один охоронець-всі грішники п,яні, хіба деякий спрбує втекти.

А біля українців жодного чорта і немає. Бо кожного , що спастись хоче, свої ж назад і зтягнуть.

Опубліковано
Я дивлюсь реальніше на речі. Й життя в рожевих окулярах та з купою заздрощів мене не влаштовує))

При чому тут заздрощі? Мислення якесь примітивне у вас. Так само можна вважати заздрощами дії злочинців, які згвалтували і спалили дівчину, бо це в мене теж викликало обурення.

І ті гвалтівники, і валютчики - злочинці, зрозумійте нарешті.

Опубліковано
Мислення якесь примітивне у вас.

У мене? А ось це не зразок примітивного мислення?

Валютники не платять податки, не мають ліцензій на здійснення обміну валют, не бажають вести законну діяльність, підривають економіку країни.
Коли зло знищує зло, це ж добре.

:_07:

А ще хочу звернути вашу увагу, що в народі кажуть - на злодії й шапка горить. Це я відносно заздрощів. Я не звертався конкретно до вас)) А от ви постійно хочете перейти на особистості й звинуватити мене в своїх комплексах...

Зрівняли *** з пальцем (с)

В ідеально придуманому світі так й є, а у нас валютники це обєктивна реальність й далеко не така негативна, як ви намагаєтесь тут зобразити.

Риба згнила з голови. Валютники лише реальна альтернатива нашим "прівєтбанкам"...

Опубліковано

Афігенний психолог... Через байдужість таких, як ви і до цих пір Україна в жопі, тому що таких все влаштовує, як є.

Опубліковано
Афігенний психолог...

Щонєбудь? Аргументи скінчились й настав крах розовоокулярної логіки?

Через байдужість таких, як ви і до цих пір Україна в жопі,

Та ви вже визначиться, валютники винуваті чи я? :_07:

Опубліковано

Black, ти насправді такій наївний, чи придурюєшся? Пограбували банк - погано, пограбували валютника - добре, де логіка? Ти справді думаєш, що банки платять всі податки, все ведуть "по-білому" і не порушують економіку країни?! Тобі розказати, де валютники беруть оті великі суми у баксах?

Опубліковано
Тобі розказати, де валютники беруть оті великі суми у баксах?

Не розповідайте, він або не повірить, або геть мозок закипить))

Опубліковано

При чому тут заздрощі? Мислення якесь примітивне у вас. Так само можна вважати заздрощами дії злочинців, які згвалтували і спалили дівчину, бо це в мене теж викликало обурення.

В такому випадку нема жодного Не злочинця, бо кожен хоч раз перейшов дорогу не по переходу, чи ще що там.

Наше економічне законодавство складено так, що його неможливо вести.нічого не порушивши.

А в жопі Україна буде доти, поки переважна частина замість вірити, що якщо хтось заробив- то і він зможе, натомість надуватиме велику зелену жабу.

Опубліковано

Валютники лише реальна альтернатива нашим "прівєтбанкам"...

НБУ (після того як ввели нові правила обміну валют з паспортами) посприяла збільшенню кількості валютників. Я особисто не завжди маю документ що засвідчує особу, тому зручнішим і вигіднішим вважаю обмін в валютників ніж у якомусь банку. У Польщі є теж валютники, тільки там більш цивілізовано - кожен має свою будку з надписом KANTOR з таблицею з курсами валют, будки розкидані по різних людних місцях, можна так як і в нас поторгуватись і наприкінці обміну отримуєш чек про здійснену операцію. Ніби все те саме, тільки на кілька рівнів вище. Валютників до речі у Польщі грабують так само як в нас - гопстоп, але це ж не боротьба зла зі злом...

Опубліковано

Black, ти насправді такій наївний, чи придурюєшся? Пограбували банк - погано, пограбували валютника - добре, де логіка? Ти справді думаєш, що банки платять всі податки, все ведуть "по-білому" і не порушують економіку країни?! Тобі розказати, де валютники беруть оті великі суми у баксах?

мені розкажітьььъъ??

Опубліковано
алютників до речі у Польщі грабують так само як в нас - гопстоп, але це ж не боротьба зла зі злом...

То ви (та й я) нічого не розумієте. Виявляється то є добре й зло перемагає зло))

Опубліковано

Ви не розумієте, що це одна з причин, чому мінімальна зарплата 1100 грн, чому пенсія 850 грн і т.д., тому й так захищаєте їх. Якщо зі всіма такими дрібницями навести лад, то ситуація в країні суттєво покращилася б.

Опубліковано

Ви не розумієте, що це одна з причин, чому мінімальна зарплата 1100 грн, чому пенсія 850 грн і т.д., тому й так захищаєте їх. Якщо зі всіма такими дрібницями навести лад, то ситуація в країні суттєво покращилася б.

Вас понял, иду получать свою настоящую зарплату...:)

Вас понял, иду получать свою настоящую зарплату... :)

п.с. возьму в аренду волыну, минут на 15-20, оплата после окончания срока аренды.

Опубліковано
Якщо зі всіма такими дрібницями навести лад, то ситуація в країні суттєво покращилася б.

Люблю спеціалістів © Толік

Нє, ну дійсно, спочатку треба зайнятись валютниками, а вже як їх всіх пересаджаємо - можна братись за тих, хто на Кіпр бабло виводить, ага.

Опубліковано

А Ви, мабуть явно думаєте, коли перестріляти всіх валютчиків, то мінімальна зарплата чи пенсія виросте? Не подобаються валютчики - купуйте в банках. Нєт, мля, типова українська натура - ми всі в жопі, бо винен хтось третій. В самого бізнес є?- все там чисто і прозоро?. Якщо є - хотілось би подивитись на такого альтруїста.

По поводу валютчиків - були, є і будуть. Попит породжує пропозицію. Тиждень назад був "правильним" Хотів купити англ фунт. Обійшов 9 банків. Курс від 13,2 до 13,35 грн за фунт. В жодному нема готівкового фунта. Можуть покласти на рахунок, відкриття якого коштує від 30 грн. При тому картку в фунтах - вони зробити не можуть. Питання н*х тоді мені ті фунти??? Після чого - підходжу до валютчика. Курс 13,02 грн. За годину привозить всю необхідну сумму. І однаково - є в нього ліцензія чи нема, платить він податки чи ні. Допоки на державні гроші будуть будувати дачі, давати 450 придуркам квартири і матеріальні допомоги буде і така мінімальна зарплата і така пенсія.

Валютчик - це така ж людина, яка заробляє гроші дещо іншим, ніж Ви способом. Тому якщо в них і стріляють, то це біда, тому, що якщо таж шантрапа завтра побачить, що і у Вас є гроші, то можуть і Вас "зустріти"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...