Перейти до змісту

Ремонт ходової... дитячої коляски :)

Slavco

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Отже, шановні форумчани, внаслідок жорсткої експлуатації в крашовому режимі моєю 10 місячною донькою :g05: ходова такого боліда вийшла з ладу. А саме: Почало відлітати переднє праве колесо. Діагностика показала, що зносився пластиковий фіксатор осі колес (ото завернув). :) Відповідно, вісь перекошується, на колесо навантаження і стопорок, що тримає колесо на осі - відскакує.

А тепер "вніманіє -вапрос": (с) хто може підказати точки, де можна придбати запчастини до різного роду колясок, або місця авто коляско-сервісів у городі герої Луцьку. Буду вдячний за інформацію! :)

Опубліковано

а варіанти типу епоксідкою "наростити" чуть отой фіксато абощо не розглядалися?

я уявлення не маю як воно там кріпиться, але напевне щось придумати можна

Опубліковано

Там де купували коляску можна замовити практично будь-яку запчастину.

Якщо за кордоном, то просто знайти тих, хто тут продає такої фірми коляску.

Опубліковано
Там де купували коляску можна замовити практично будь-яку запчастину.

Точно.

На варшавці є магазинчик з колясками і всім іншим причандалом. (Точніше не скажу, в тому лісі простіше показати.)

Орієнтиром може слугувати те, що він знаходиться в рядах зліва від старої будівлі ринку, якщо стати спиною до вокзалу.

Продавця звуть Аркадій. Свого часу запитував відносно запчастин, коли брав коляску.

Казав, що це не проблема. Принаймі до того що возять вони.

Не думаю, що у тебе щось унікальне.

Опубліковано

Був там вчора, той дядя навіть відразу сказав яка запчастина мені потрібна (це, мабуть, їхня хвороба) але в даний час до everflo зч немає... Будуть, але невідомо коли.... А мала без "кальос" ну ніяк не може. Значить буду за допомогою молотка, сокири і такой-то-матєрі слюсарити. :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

А фотозвіт, про "сокирно-твоюматєнговий" ремонт буде?

Клепати-прикрутити і тп немає до чого, епокситки стало на 3 дні.

Підійшли до проблеми кардинально: приїхала теща і подарувала внучці возика, АКА "трость". Коляска чекає на запчастину.

ЗІ. Бережіть тещ! :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...