Перейти до змісту

Хто шо курить?

gyry

Яку марку сигарет ви палите?  

73 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано
Хм а я як курив так і курю.

Мож тоже до бабки сходити? в район красного :beer:)

Да ну нафик ту бабку. Лучше пайдем на 10 грн пива бахнем ))

Опубліковано

Мда... как-то икс.надцать лет назад в Москве, на Лужниках увидал первый раз табачный "киоск".... по сравнению с ним все наши Волыньтабаковские точки нервно курят весь свой табак в сторонке, глядя снизу вверх!..

Кароче, меня поперло... прикупил се "Sobranie" пару пачек, то-сё прикольное и пачку голландского табаку для трубок, вишневого!

С тех пор понеслась курительная эпопея.... трубок с тех пор поменял с десяток!..

нынче любимый табак всем известный Capitanовский Cherry...

Хотя сигареты тоже курю, от этого никуда не денешься(да и в последнее время где-то пропал черри на пару недель), предпочитаю R1 или Marlboro Light...

Трубка сейчас от фирмы "Вереск", что в Киеве... ручной работы....кстати, еще при союзе была крупнейшим экспортером таких изделий.

А старые - прикуренные - предпочитаю дарить друзьям :)

ЗЫ я тоже лучше на пиво сходю!

Опубліковано
дай адресок (бабкі)

Бабка, нажаль, померла вже.

Не дочекалась поки я зберу автобус бажаючих.

Так що "відкат" неможливий...

А бабка замовляла не тільки від паління. Один знайомий хотів від дівчат замовитись.

Так зараз радий, що не встиг...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Я теж не палю. І дуже радий, що більшість форумчан не палять.

Але зараз спостерігається тенденція до того, що чоловіки відмовляються від паління, тоді як жінки навпаки палять. Буквально минулого тижня відпочивали компанією в парку. Нас було восьмеро (4*4) :) .Так з усієї компанії палили тільки 3-є дівчат. :o

Опубліковано

Приємно що форумчани не люблять халяви та не "стреляють" сигарети.

Хай живе чесний курець!!! Ура!!!

Опубліковано

"каждый сходит с ума по-своему" подумал я и пошёл пить кофе под сигаретку... а вооще-то жить вредно - от этого умирают!

Опубліковано

Люди, котрі думають, що „курити потрібно більше”, і ті, хто думає, що „курити потрібно менше”, сходяться в одному: курити – потрібно :) .

Опубліковано

угу, но когда заходишь в заведение типа "Zefir" то НЕ затянуться просто НЕВОЗМОЖНО!

Иногда беру кальян а иногда простой Парламент. (на крайний случай - Marlboro).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...