Перейти до змісту

Слінгомами та слінготати! Давайте знайомитись!

Irkin81

Слінг  

37 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

1 червня відбулась зустріч слінгомам. Правда назбиралось нас небагато. Погуляли, пофотографувались.

Тому пропоную тим слінгобатькам, які хочуть познайомитись з однодумцями, гуляти разом, ходиди на каву і т.д. - пишіть.

Давайте будемо організовувати слінгозустрічі і у нас, в Луцьку!

А тим, хто хоче дізнатись, що таке слінг, або спробувати, як ним користуватись - теж запрошуємо на слінгозустрічі.

Опубліковано

А навіщо? Якесь сектантсво. А давайте організуємо зустріч тих, хто любить коляски, чи одягати дітей у жовте чи тих тощо. Ну слінг, ну класно ну і що? У мене є слінг, я його використовую вкрай рідко, коли не можу з коляскою кудись піти, але не роблю з цього події. Маячня якщо чесно.

п.с. сорі за офтоп

Опубліковано

А навіщо? Якесь сектантсво. А давайте організуємо зустріч тих, хто любить коляски, чи одягати дітей у жовте чи тих тощо. Ну слінг, ну класно ну і що? У мене є слінг, я його використовую вкрай рідко, коли не можу з коляскою кудись піти, але не роблю з цього події. Маячня якщо чесно.

п.с. сорі за офтоп

Varvara, ну а хто забороняє - був же в неділю фестиваль колясок.

Слінг - це дійсно класно, ніхто його в культ не перетворює - але з мого досвіду, серед слінгомам я знаходжу більше однодумців, ніж серед тих, хто слінгом не користується. випадковість? можливо.

P.S. а чого велотусовки - не маячня? велосипед - це просто вид транспорту, але для когось це - стиль життя чи круг інтересів. так і слінг. словом, я за слінготусовки в Луцьку (особливо враховуючи досвід інших міст, яким інколи хочеться позаздрити по-доброму з їх клубами слінгомам).

Опубліковано

Я б не хотіла називатися слінгомамою)))

Я бы тоже не хотел бы называться свлингопапой :rolleyes:

В общем неблагозвучное название имо

Опубліковано

Я б не хотіла називатися слінгомамою)))

так в нас же ж демократія. я так зрозуміла, що Іркін тут цікавилась, чи є такі, хто б хотів :)

Опубліковано

Справа не в семантиці і милозвучності. Гаразд-гаразд, я зла і не добра. Я знаю. Просто вважаю, що сектанство це не здорово. Зручно сьогодні з коляскою - йди з нею, завтра немає змоги - йди з слінгом. Але деякі свідомо відмовляються від колясок через якісь міфічні причини і навіть якщо дитині слінг не до вподоби все одно тагають їх в слінгах так як коляска - моветон

Опубліковано

Якщо вам слінг не став дуже корисною річчю, це не означає, що і всім так.

У людей є спільні інтереси, хай зустрічаються на здоров'я. Чи вам від того зле?

Дивує така позиція, згідно неї і наші бордовки це теж сектантство :blink:

Опубліковано

Oksana04, в вас дуже філософський принцип "Стався до людей тАк, як ти хочеш щоб вони ставились до тебе.". От мені, наприклад, не подобається, коли в людей є дві думки - або своя, або неправильна. І за мій рік слінгомамства, який мені приносить купу задоволення, я познайомилась з багатьма мамами з України і з-за кордону, для яких слінгомамство - це стиль життя (так, всього на кілька років - з 1 дитиною, а в декого може бути кілька дітей - тому це може бути багаторічний досвід. ЯКщо Ви не поділяєте цього інтересу, так будь-ласка, Ваше право, але я не розумію, чому треба цей стиль життя висміювати.

Я йду з цієї теми і більше не хочу в неї повертатись. Ірі терпіння і натхення в популяризації слінгів в Луцьку. Іра, маякнеш, як буде наступна зустріч -- ми з Михасиком обовязково постараємось бути.

Опубліковано

У людей є спільні інтереси, хай зустрічаються на здоров'я.

+1

Їх ніхто не відмовляє.

Висловлюються думки...

Ок, тільки уяви, що в темі бордовок почнуть висловлювати думки, що ми секта, чи ведемо нездоровий спосіб життя (а таке вже було) і наші зустрічі це маячня повна...

Ви не слінгомами (слінготати), то проходьте повз.

Опубліковано

Поговорити і пофлудити - є різниця.

Якби автор у темі запропонувала обговорення такого способу носіння дітей, то можна було б і поговорити.

Varvara, хоча б висловившись, вибачилась за офтоп.

Опубліковано

да, слінгомами є такі сімпатішні...шкода, що мій малий вириватиметься зі слінгу побігати, а то би я тоже "погуляв, позустрічався".. чи просто міцніше його примотати???

Опубліковано

да, слінгомами є такі сімпатішні...шкода, що мій малий вириватиметься зі слінгу побігати, а то би я тоже "погуляв, позустрічався".. чи просто міцніше його примотати???

Ні, не варто насильно. Краще, коли батьки хочуть дитину носити (або потрібно, нема з ким лишити), а дитина з задоволенням прив"язується слінгом.

Нажаль, моя тема зачепила за живе людей, які вирішили тут "просто поговорить". Створіть, будь-ласка, свою темку...

Люди хочуть зустрічатись, знайомитись. Ті хто тут "А пагаварить" сидить - Ви ж теж, здається, зустрічаєтесь?! У вас секта? Чи як? А ті хто зустрічається за пивом - теж пивосектанти???

Чи мабуть мами, які з колясками гуляють, знайомляться, починають дружити - теж створюють секту?

Як на мене, ті хто вирішив просто поговорити тут, дещо зіпсували настрій. :(

Тому звертаюсь до тих, хто користується слінгом, і хоче знайомитись для дружби - не пишіть сюди! Пишіть в "лічку". Підем на інший сайт або в парк! ;)

Опубліковано

Іра, просто йому уже два роки:)

Аааа, ну тоді йому вже мабуть тільки бігати хочеться. :) ТОді не варто прив"язувати...

Моїй 1,2, вона активно ходить, але ще довго йти сама стомлюється. Я вожу її в колясці, у велосипеді, але й часто ношу в слінгу, бо змушена багато ходити по справах, і їздити в громадському транспорті. Так що слінг для мене - то необхідність, проте приємна. Я не відчуваю себе прив"язаною додому, через те, що у мене дитина. І я готова іншим допомогти навчитись ними користуватись. І я б хотіла знайти нових знайомих, а слінгозустріч - це привід. Бо дітки приблизно однакові, і теми для спілкування буде як мінімум 2 - діти і слінг...

Опубліковано

Слінг для нас уже в минулому, але це було дуже зручно. Малий навіть сам у слінг просився. Звісно, ми більше користувалися візочком, але ж бувають різні випадки - з дитячим візком навіть не у всі магазини зайдеш, от тоді й виручав слінг.

Опубліковано

Планується поїздка на море, малечі буде 1,2. Звикла до візочка чи просто без нього, в умовах гірського Криму не надто зручно. Реально всадити маля в слінг/ерго-рюкзак/кенгурушку, якщо до цих пір не мали досвіду і потреби в ньому? Якщо так, паралельне питання, де можна спробувати і де можна взяти щось типу на прокат на тижні 2-3, бо з нашого майже новенького кенгуру виросли...

Опубліковано

Планується поїздка на море, малечі буде 1,2. Звикла до візочка чи просто без нього, в умовах гірського Криму не надто зручно. Реально всадити маля в слінг/ерго-рюкзак/кенгурушку, якщо до цих пір не мали досвіду і потреби в ньому? Якщо так, паралельне питання, де можна спробувати і де можна взяти щось типу на прокат на тижні 2-3, бо з нашого майже новенького кенгуру виросли...

Лєна, наш малий тільки в перший день з осторогою відносився до слінга, а потім йому так сподобалося, що сам приносив. Твоя мала такого ж віку як і мій був, коли ми його в слінгу на пляж носили, він дуже швидко "просік", що як тільки в слінг садять - значить буде море, камінці і т.д., тому без проблем все було. Я свій віддала сестрі у користування, але якщо зовсім нічого не знайдеш - дай знати, спробую у неї позичити на кілька тижнів.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

довго сюди не заходила, мабуть запізно вже відповідаю :)

напрокат можна - Слінгомамія, Троянда, 2й поверх. Можете мені подзвонити - я Вам дам щось напрокат, в мене вже особистий арсенал "нормальний", кількома вже й не користуюсь. Як треба буде все ж - пишість в лічку.

А слінг з кільцями Вам мабуть уже буде важкувато, раз Ви вже й з кенгуру виросли :) Фаст-слінг або ерго-рюкзак на літо на море саме то. Можна й май, ИМХО фаст краще

Опубліковано

До речі, ми, слінгомами, знайшли місце для "збору". Щоб поспілкуватись серед людей, які нас розуміють, приходьте на форум сайту lutskmama.com

Слінгозустрічі вже відбуваються, кожної 2-ї і 4-ї середи місяця, в парку ім.Лесі Українки, за дит.пложадкою Рошен. Приходьте - будемо знайомитись і дружити!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...