Перейти до змісту

Який більш-менш якісний інтернет порадите підключити в районі вул. Володимирської

Рекомендовані повідомлення

Який більш-менш якісний інтернет порадите підключити в районі вул. Володимирської. Біля ресторану Золоте яблуко

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Укртелеком ОГО (якщо є домашній телефон).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашнього телефона нема

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашнього телефона нема

ви що, з іншої планети? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашнього телефона нема

це мабуть ви з іншої планети. всі мобільними користуються:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Домашнього телефона нема

Ось і космонавт появився. А що ви зараз проводите в квартиру стаціонарний телефон? Щоб він стояв мертвим грузом, а ви щомісяця платите 30 грн. абонплати ні за що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо э змога то краще airbites або київстар мені здається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба укртелеком не проводить лінію чисто для "ого" щоб телефонії не було?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про це не чув. Може хтось знає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага, мобільний інтернет - просто супер для тих хто качає обємний контент. Чи вам тільки вкантахтє/на борді повісєть? А то мене частенько просять "мобільщики" качнуть сєріальчік.

Я вас зрозумію тільки якщо у вас будинок свіжопобудований, в приватному секторі. В моїй квартирі телефон знаходиться довше ніж я живу, і в нас ним ще досить активно користуються. Тому 30 грн/міс не шкода.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохання: Якщо можна, давайте пропозиції по суті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та лінія теж не безкоштовна, так що краще мати телефон

Прохання: Якщо можна, давайте пропозиції по суті.

по суті треба піти в укртелеком і написаи заяву на підключення телефону для подальшого підключення інтернет, якщо буде тех можливість то буде Вам щастя...

всі решту варіантів дорогі...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по суті треба піти в укртелеком і написаи заяву на підключення телефону для подальшого підключення інтернет, якщо буде тех можливість то буде Вам щастя...

А якщо небуде тех.можливості то це гроші на вітер, спочатку нада взнати можливість ввіши номер когось з сусідів тут http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/subscribedsl_init_groovy/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо небуде тех.можливості то це гроші на вітер, спочатку нада взнати можливість ввіши номер когось з сусідів тут http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/subscribedsl_init_groovy/

техможливість перевіряється на стадії опрацювання заяви, відповідно проводити номер без можливості підключення адсл ніхто не буде + якщо навіть не буде вільних портів зараз (це дуже малоймовірно) порти можуть зявитись в будь-який момент...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я про це не чув. Може хтось знає?

"Чисто під ого" не проводять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Чисто під ого" не проводять.

проводять.

лінія яка просто служить для підключення інтернету і немає номера телефону, але воно не безкоштовно, тому додому сенсу таку лінію брати нема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Малось на увазі - без абонплати за лінію :)

на лінії "непосредственной связи" вже підключають АДСЛ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за поради! Самий найкращий варіант буде проводити телефон Укртелеком або Фотаком (хоч він і не потрібний) і разом інтернет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"або фотаком" було зайвим у висновку :))

Я б собі АйрБайтс провів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"або фотаком" було зайвим у висновку :))

Я б собі АйрБайтс провів

фОТАКОМ не заявий, просто не правильно написали - проводим або УКРТЕЛЕКОМ або ДАТАГРУП..

відносно АйрБайтс, то просять поради шось провести в районі вул. ВОлодимирської...

у Вашій пораді було б доцільніше написати переїхати жити в район пр-ту Ммолоді чи Відродження...

я б собі адамант провів, так шось не получається, і я його не рекомендую людині, та й АйрБайтс там де я живу також нема...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось і космонавт появився. А що ви зараз проводите в квартиру стаціонарний телефон? Щоб він стояв мертвим грузом, а ви щомісяця платите 30 грн. абонплати ні за що?

Самий найкращий варіант буде проводити телефон Укртелеком або Фотаком

От бачите, а кажете "космонавт". Люди в самий кінець Гіркої Полонки телефон тягнуть і мають безліміт 1 мегабіт (можливо лінія і більше б пропустила, не пробували)

Тепер тарифи на мобільний інтернет:

Київстар - 3 Гб трафіка за 139 грн/місяць

CDMA - 5 грн/1 ГБ/1 день (за 30 днів - 150 грн за 30 ГБ) або 5 ГБ/135 грн/місяць

МТС-коннект - 4 ГБ/150 грн/місяць

Може бордівчани і знають щось дешевше з мобільного нету, то підскажуть, мені тільки це вдалось знайти по-швидкому.

Тепер рахуємо - від 3 до 5 ГБ трафіку за 130-150 грн в місяць. Або 5грн/день/1Гб. Це мобільний.

Або наприклад як в мене - 100 грн/місяць за 4 мегабіта канал, безліміт, з якого 2 компа вибирають 100-200 ГБ трафіку за місяць + маю стаціонарний телефон який "стоїть мертвим грузом".

Коротше, якщо "посерфити" вміру, то може й мобільного вистачить, а якщо качнути фільм-другий з музичкою то Укртелеком/Фотаком.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lypeva, а що, немає нікого поруч із WiFi ? Чи немає змоги потестувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lypeva, а що, немає нікого поруч із WiFi ? Чи немає змоги потестувати?

або поставити в себе WiFi і ділитись з сусідами, за гроші)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я про що?

знайти б когось головне. А далі можна домовитися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я про що?

знайти б когось головне. А далі можна домовитися.

Я зрозумів що ти маєш на увазі щоб не тягнути до себе лінію а щоб сусіди роздавали нет по WiFi.

А я про те що якщо в сусідів немає то провести лінію до себе і роздавати їм нет, тим самим компенсовуючи абонплату за "мертвий груз". Геморойніше, але логічно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...