Перейти до змісту

Який більш-менш якісний інтернет порадите підключити в районі вул. Володимирської

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Який більш-менш якісний інтернет порадите підключити в районі вул. Володимирської. Біля ресторану Золоте яблуко

Опубліковано

Домашнього телефона нема

ви що, з іншої планети? :D

це мабуть ви з іншої планети. всі мобільними користуються:)

Опубліковано

Домашнього телефона нема

ви що, з іншої планети? :D

Ось і космонавт появився. А що ви зараз проводите в квартиру стаціонарний телефон? Щоб він стояв мертвим грузом, а ви щомісяця платите 30 грн. абонплати ні за що?

Опубліковано

А хіба укртелеком не проводить лінію чисто для "ого" щоб телефонії не було?

Я про це не чув. Може хтось знає?

Опубліковано

Ага, мобільний інтернет - просто супер для тих хто качає обємний контент. Чи вам тільки вкантахтє/на борді повісєть? А то мене частенько просять "мобільщики" качнуть сєріальчік.

Я вас зрозумію тільки якщо у вас будинок свіжопобудований, в приватному секторі. В моїй квартирі телефон знаходиться довше ніж я живу, і в нас ним ще досить активно користуються. Тому 30 грн/міс не шкода.

Опубліковано

Та лінія теж не безкоштовна, так що краще мати телефон

Прохання: Якщо можна, давайте пропозиції по суті.

по суті треба піти в укртелеком і написаи заяву на підключення телефону для подальшого підключення інтернет, якщо буде тех можливість то буде Вам щастя...

всі решту варіантів дорогі...

Опубліковано

по суті треба піти в укртелеком і написаи заяву на підключення телефону для подальшого підключення інтернет, якщо буде тех можливість то буде Вам щастя...

А якщо небуде тех.можливості то це гроші на вітер, спочатку нада взнати можливість ввіши номер когось з сусідів тут http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/subscribedsl_init_groovy/

Опубліковано

А якщо небуде тех.можливості то це гроші на вітер, спочатку нада взнати можливість ввіши номер когось з сусідів тут http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/subscribedsl_init_groovy/

техможливість перевіряється на стадії опрацювання заяви, відповідно проводити номер без можливості підключення адсл ніхто не буде + якщо навіть не буде вільних портів зараз (це дуже малоймовірно) порти можуть зявитись в будь-який момент...

Опубліковано

Я про це не чув. Може хтось знає?

"Чисто під ого" не проводять.

Опубліковано

"Чисто під ого" не проводять.

проводять.

лінія яка просто служить для підключення інтернету і немає номера телефону, але воно не безкоштовно, тому додому сенсу таку лінію брати нема...

Опубліковано

Дякую всім за поради! Самий найкращий варіант буде проводити телефон Укртелеком або Фотаком (хоч він і не потрібний) і разом інтернет

Опубліковано

"або фотаком" було зайвим у висновку :))

Я б собі АйрБайтс провів

фОТАКОМ не заявий, просто не правильно написали - проводим або УКРТЕЛЕКОМ або ДАТАГРУП..

відносно АйрБайтс, то просять поради шось провести в районі вул. ВОлодимирської...

у Вашій пораді було б доцільніше написати переїхати жити в район пр-ту Ммолоді чи Відродження...

я б собі адамант провів, так шось не получається, і я його не рекомендую людині, та й АйрБайтс там де я живу також нема...

Опубліковано

Ось і космонавт появився. А що ви зараз проводите в квартиру стаціонарний телефон? Щоб він стояв мертвим грузом, а ви щомісяця платите 30 грн. абонплати ні за що?

Самий найкращий варіант буде проводити телефон Укртелеком або Фотаком

От бачите, а кажете "космонавт". Люди в самий кінець Гіркої Полонки телефон тягнуть і мають безліміт 1 мегабіт (можливо лінія і більше б пропустила, не пробували)

Тепер тарифи на мобільний інтернет:

Київстар - 3 Гб трафіка за 139 грн/місяць

CDMA - 5 грн/1 ГБ/1 день (за 30 днів - 150 грн за 30 ГБ) або 5 ГБ/135 грн/місяць

МТС-коннект - 4 ГБ/150 грн/місяць

Може бордівчани і знають щось дешевше з мобільного нету, то підскажуть, мені тільки це вдалось знайти по-швидкому.

Тепер рахуємо - від 3 до 5 ГБ трафіку за 130-150 грн в місяць. Або 5грн/день/1Гб. Це мобільний.

Або наприклад як в мене - 100 грн/місяць за 4 мегабіта канал, безліміт, з якого 2 компа вибирають 100-200 ГБ трафіку за місяць + маю стаціонарний телефон який "стоїть мертвим грузом".

Коротше, якщо "посерфити" вміру, то може й мобільного вистачить, а якщо качнути фільм-другий з музичкою то Укртелеком/Фотаком.

Опубліковано

Lypeva, а що, немає нікого поруч із WiFi ? Чи немає змоги потестувати?

або поставити в себе WiFi і ділитись з сусідами, за гроші)))

Опубліковано

а я про що?

знайти б когось головне. А далі можна домовитися.

Я зрозумів що ти маєш на увазі щоб не тягнути до себе лінію а щоб сусіди роздавали нет по WiFi.

А я про те що якщо в сусідів немає то провести лінію до себе і роздавати їм нет, тим самим компенсовуючи абонплату за "мертвий груз". Геморойніше, але логічно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...