Перейти до змісту

Ранкове байк купання в Гаразджі

madkot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

привіт! літо на носі, і думаю варто розпочати його із поїздки у Гаразджу для купання.

отже завтра як завжди на зупинці біля Берізок, що на рівненській в 6:30 планую стартувати. приєднуйтесь...

• Відповідей 220
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я ББ поїхав, але враховуючи що тільки тиждень на велі, ще не розробив дихалнку і жирок ще тре поганяти, бо напевно що не доїду ))

Опубліковано

Я ББ поїхав, але враховуючи що тільки тиждень на велі, ще не розробив дихалнку і жирок ще тре поганяти, бо напевно що не доїду ))

починай у вихідні на расслабоні з невеличкими ривками, ну й звісно група підтримки знайдеться!!! всі колись починають. вдачі!:smile-zachot:

Опубліковано

дивись по собі, бо я їзджу не дуже швидко -все ж таки на моєму Боцюні не сильно розженешся.

Опубліковано

А я б приєдналась :rolleyes: Свого бойового коня на днях відремонтую - і у бій :)

приєднуйся, думаю 2-3 рази на тиждень буде достатньо. хоча два роки тому щодня практично група каталась

Опубліковано

Я ще тиждень пас, тобто буду готуватись, разок сам поїду, гляну на що здатний, щоб не зпозоритись :)

я б радив не самому, а з кимось!!! всетаки веселіше починати, та й підтрима...(завжди приємно)

група людей завжди має енергетичну підтримку!!! самому то не те...

Опубліковано

Я ще тиждень пас, тобто буду готуватись, разок сам поїду, гляну на що здатний, щоб не зпозоритись :)

знаєш, спозоришся ти чи ні - вирішуй сам, ми ж не на швидкість женемося, за звичай швидкість 20-25 км/год, але враховуюємо рівень кожного і стараємось і від нього не відриватись і його стимулювати.

якщо я зі своїми 20" колесами туди їзджу то і ти зможеш, у мене лише четвертий виїзд за сезон буде

Опубліковано

Ну, просто мало хто думав, що на такому ровері можна їздити на рівні з сучасними роверами на 26" колесах. Але ж ровер то не головне. madkot на своєму Божевільному Боцюні навіть гонку проїхав, при чому дуже достойно проїхав, зважаючи на клас велосипеда.

Опубліковано

блін, як згадаю свій перший виїзд і тебе, madkot, на твому ровері, реально думала що це жарт :D

Що не так з тим ровером?

просто у мене ось такий

Опубліковано

Сьогодні гарна погода сприяла вдалій покатушці, сонечко пригрівало, пташечки у лісі співали, дорога хороша, і навіть цвітіння на воді не завадило покупатись, правда пірнання сьогодні щось не вдалось, так і не зрозумів чому, але не зміг нормальну дистанцію пропливти під водою

ось трек поїздки, правда від мого дому і назад.

p.s. Demeter - дякую за компанію

Опубліковано

блін, як згадаю свій перший виїзд і тебе, madkot, на твому ровері, реально думала що це жарт :D

іноді реальність сильно відрізняється від наших думок і очікувань

Опубліковано

попробую приєднатись в пятницю...

приєднатись однозначно варто, тим паче ти рання пташка ;)

Опубліковано

Скільки часу займає поїздка..?

попробую приєднатись в пятницю, якщо дощу не буде :P

сьогодні виїхали в 6:37 - трішки запізнився. приїхав до дому на 33 в 8:15, 15-20 хв. на самому озері. на трекові час без врахуванян перебування на озері

Опубліковано

Ух, сьогодні зїздив на рибалку в с.Прилуцьке, вроді на автомобілі їздив - то як рукою подати, а сів на вел на Київській площі то ледь до крутив педалі. Відстань приблизно 12 км, час їзди - з зупинками 1година. Важкість їзди була ще в тому що на обїздній Липиши-Прилуцьке там треба під гірку крутити,хоча і пологу. Назад легше не було. А якщо згадаю що на Гараджу там такоє траса йле то вверх то вниз, то поки стримаюсь від похздки. Хоча сьогоднішня поїздка дала -0.5кг ваги :)

Опубліковано

До Гаразджи на трассе лишь две маленьких горочки, ну и в самом селе до середины лёгенький подъём ;)

Опубліковано

Якщо вже тут розказують про свої покатушки, то і я вставлю свої 5 коп :rolleyes:

Після 3 днів на колесах вирішила перевірити себе і поїхала провідати свого похресника в с. Олика (приблизно 45 км від Луцька). Для першого разу було важкувато і нудновато (я вже і пісеньки собі в дорозі співала :) Назад вирішила їхати автобусом, а велосипед - в багажник. Приїхав не автобус, а маленька маршрутка і я зі злості вирішила повертатись додому на своїх двох. Було вже десь близько 9 вечора. Додому добралась жива близько 11. Правда страшнувато було їхати, тому що світла у мене нема, а "светлоотражатели" лише на педалях.

На наступний день почувалась нормально. Думала, що буде набагато гірше.

Отакий екстрімчик я собі влаштувала. Тепер пишаюсь собою :0005:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...