Перейти до змісту

Де в Луцьку можна відсканувати А1

artshocker

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як варіант можна звичайним сканером по частинам відсканити, а потім в графічному редакторі докупи зложити

Опубліковано

та креслення на випускну треба перевалити на випускну...звичайним сканером виходить лажа тому що креслення з маленькими деталями і на весь листок....фотік тільк мильница не справляється пробував

Опубліковано

та креслення на випускну треба перевалити на випускну...звичайним сканером виходить лажа тому що креслення з маленькими деталями і на весь листок....фотік тільк мильница не справляється пробував

а яка різниця якого розміру деталі... сканувати по частинах з нормальним розширенням, потім тільки склеїти у фотошопі докупи, вийде те ж саме що і відсканувати сканером а1, тільки трохи мороки побільше

можу зробити за окрему плату, якщо цікавить

Опубліковано

да я знаю що в фотошопі можна... сам так курсові перевалював...але тут не той випадок...куча мелкіх деталей..якіх потім дуже довго вірисовувати)

Опубліковано

да я знаю що в фотошопі можна... сам так курсові перевалював...але тут не той випадок...куча мелкіх деталей..якіх потім дуже довго вірисовувати)

а навіщо їх вирісовувати?

Опубліковано

Сканерів ні а1, ні а2 в Луцьку нема.

Або роби як каже FunTom, або велкам у Львів.

Купа дрібних деталей зводиться до купи елементарно. Скануй з нахльостом + роздільна здатність.

Опубліковано

нічого подібного, вистачає навіть 300 dpi, випробувано не раз. В фотошопі всі частини стикуються без проблем, навіть які боком поскановані (поворот на х градусів по чи проти часової), потім зводяться усі слої в 1, і зберігається в *.jpg.

в Autocad вставляється готовий растр - і вперед його обводити ^_^

просто як 2+2, і без жодного ізврата

Якщо не виходить зліпити - могу памочь :ok2:

Опубліковано
а лампа + стєкло нє?))

я за ніч 3шт А1 перебивав...

хано прийде останній день все швидко зробиться ггг

з.і. колись була тема про А3 сканер, і той не могли найти

Опубліковано
а лампа + стєкло нє?))

так, за умови що "все схвачено, за все заплачено", але коли обов"язковим подальшим елементом здачі\захисту, буде кохання головного мозгу з масштабами\штриховкою\товщинами\шрифтами - руці та олівець - не сама козирна карта)

Опубліковано

Сканерів ні а1, ні а2 в Луцьку нема.

брехня

Є для комерції? То порадь конторку громаді. Бо навіть власники одного з найбільших РА Луцька ще рік назад морочили над цим голову (колись мали в розпоряденні свій, але то було давно і неправда). І сканували своїм а4+Фотошоп.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...