Перейти до змісту

Шосейна гонка ОБГОВОРЕННЯ

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 151
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Если не разделять по колёсам - то не разделять только "тру-шоссеров" и "мэтэбэ-лосей".

А отдельно пускать "модерейт-райдеров" и "новичков" :) Иначе - не вижу стимула для них вообще принимать участие ;)

Опубліковано

розділяти на шосерів і мтбшників однозначно. Більше ніякого поділу не треба. Перша гонка, давайте хоч так спробуємо.

п.с.: чому ділити мтб і шосе - 1.рама, 2.вилка(не у всіх лочиться), 3.діаметр колеса і ширина покришки, 4.аеродинамічна посадка. аргументів вистачить?

п.с.2.: чому не ділити на більше категорій - треба побачити скільки бажаючих буде в день гонки на старті. після цього вже можна гратись з категоріями. а то вийде 4 категорії по 5 учасників.

Опубліковано

Мне видится, что нужно делать для начала для своих гоночку, на интерес. Призовой фонд от участников, тем более, что затраты тут мизерные, в сравнении с прочими гонками. Привлекать спонсоров, покачто, нечем. Первый раз пробуем. Разве что раздуть событие в СМИ, тогда и спонсоры подтянутся и гонцы оживятся. Спонсоры не меценаты, им резон нужен.

Делить, я уверенна, в этом случае даже важнее на мтб и шоссе, чем по возрасту и квалификации. Либо, как Урса предлогает.

Лично мое мнение...

пс: Да, кстати, я в этой гонке никак не участвую, ни гнать, ни орком, но, если чем пригожусь, то с удовольствием

Опубліковано

А що з датою?

На 28-ме писалось вище. Це день Конституції. Понеділок 27-ме вихідний. Народ або розїдеться хто куди, або бухати буде. Я 28-го не буду точно, бо всю ніч буду тусити в Замку. Але відкатати гонку дууууууууже хочу. Давайте якусь прийнятнішу дату. 27-ме "на худий канєц"

Опубліковано

А якщо так?

Варіант №1

1. Еліта - все Динамо, яке тернується і ганяється по гонках країни (мінус дітвора)+ всі хто хоче з ними потягатися (Тимцо наприклад)

2. Любетелі - МТБ лосі (на МТБ) + "чайнота" Динамо (ШОСЕРИ) + МТБ лосі на шосерах.

3. Аматори - 26" + чайнота на шосерах/гібридах.. ті, хто жодного разу не нагороджувались.

4. Ветерани - 40+ на чому хочуть на тому хай їдуть.

Варіант №2

Ну його все н*х.

1. Шосе.

2. МТБ.

3. Дєвачькі.

????

З.І Бачу Ленс читає теж... Вася ... що скажеш? Маєш досвід учсті не теоретичний.

Опубліковано
  В 21.06.2011 в 16:34, Lexx_Giant сказав:

З.І Бачу Ленс читає теж... Вася ... що скажеш? Маєш досвід учсті не теоретичний.

по досвіду участі правильним був поділ твій найперший "до 20

21-30

31-40

40+ або ж Чоловіки, жінки, юніори...

АЛЕ поділ правильний твій останній, той що в положенні. тому що, ми тренуємось кожен день, ви ж працюєте, полюбляєте пиво і взагалі їздите для здоровя і задоволення.

P.S але, шановні любителі, ви собі спуску не давайте. не забувайте, що Вова Макарон так як і ви працює і катається у вільний від роботи час. тому пора і вам добавляти. - це для азартних, типу Альпініста

Опубліковано

Зразу кажу: просто так розвертатись на кільці вам ніхто не дасть - це раз.

Наявність авто на розвороті = приторможування = нерівні умови.

Якщо про подібні перегони взнають "наверху", у організаторів будуть немалі проблеми, тому вважаю за необхідне передивитись маршрут з метою забезпечення безпеки учасників. АВЛ організатором такої гонки не буде.

Опубліковано

Такс.. по категоріях ясно більш-менш.

По трасі.

1. Де ти ще бачиш можливість провести таке дійство?

2. Тоді.. допускати до гонки тільки повнолітніх.. і ніякого офіціозу. Тупо приїхали поганятися на свій страх і ризик.

Треба шукати варіанти... знайти і провести. Бо шосейних змагань у нас взагалі не проводиться.

З.І. Розворот на кільці може бути контрольований.. наприклад стоїть контролері по часу засікає. Притормозив -2 секунди, зупинився.. -5... Як вам таке?

Боратин? Дорога до аеропорту?

Опубліковано

Саня, я гонку КК готую МІНІМУМ місяць, урса так само, якщо не більше. Далі думку продовжувати?

Опубліковано

Та не питання.

Я все розумію... не буде на ці вихідні.. перенесем далі.

Головне БАЖАННЯ. Я хочу провести шосейну гонку. Чому б не почати з розділки?

Завтра мож з переговрю зі спорткомітетом нашим.. мож щось підкажуть толкове.

Основне питання на сьогодні це розворот.

Квести проводяться на свій старх і ризик, гонка в Старому місті була проведена на голому ентузіазмі.... Якби в ПЛ хтось собі на містках звернув голову хто б відповідав...?.... продовжувати?

Без образ.. прсото показую.. щов нас ВСЕ на ентузіазмі і з великою долею ризику. Розумієш?

Опубліковано

для того і створена тема, щоб допомогти Лєксу в організації. подавайте ідеї. пропоную трасу: з с.Лище і до виїзду на Рівненську трасу є дорога 20 км. кусок на траси пропоную взяти десь посередині. ми їздили там в неділю. асфальт непоганий і автівок дуже мало.

п.с. можливо зробити і без розвороту

Опубліковано

Я вже пропонував: старт від кільця, розворот на кільці, де тролейбус розвертається і рух назад по зустрічній смузі, ширина обочини дозволяє там розминутися двом фірам.

Опубліковано
  В 21.06.2011 в 19:09, difoto сказав:

Я вже пропонував: старт від кільця, розворот на кільці, де тролейбус розвертається і рух назад по зустрічній смузі, ширина обочини дозволяє там розминутися двом фірам.

та щось не дуже... машини будуть заїжджати і виїжджати там з заправки. в Струмівці зупинка тролейбусна - там як розминутись з громадським транспортом?

2. Саня подумай над моїм варіантом траси, на мою думку - дуже підходить

Опубліковано

Лєкс, а не краще зробити гонку на Білосток

Там вроді машин практично нема. І дозволу ніякого не потрібно брати

Опубліковано
  В 30.05.2011 в 09:12, Lexx_Giant сказав:

Рівненська траса.. старт від кільця в напрямку Гаразджі 5 км тоді фініш буде скажумо біля повороту на Ківерці (навпроти зупинки Піддубці).

Может оставить такой вариант?

А 5км трассы всего- это мало? ( ну чтоб без разворотов). Старт- кольцо, финиш - раздорожье у кладбища

Опубліковано

На мою думку ... все ІМХО.

1. Варіант з рухом по зустрічній смузі дійсно не рельний... їхати в лоб машинам і народу, який буде дьоргатись тов ту то в ту сторону.. або хтось виїде чи вибіжить на дорогу не побачивши велосипедиста на високій швидкості.

2. Білосток... Андрюха.. ти ж знаєш цю дорогу, там торчки.. це не траса для розділки.. нажальт.. там було б класно групу провести наприклад.

3. Залишається тулити без розвороту. Старт в районі кільця, синхронізовані секундоміри, відмашка СТАРТ! і обидва секундоміра запускаються одночасно (мобіла, рація), фініш біля кабачка в Піддубцях.

Тепер по даті.

26 квест.. 27 проводити розділку... може після обіду? чи 28?

Які думки?

Опубліковано
  В 22.06.2011 в 05:57, Lexx_Giant сказав:

Тепер по даті.

26 квест.. 27 проводити розділку... може після обіду? чи 28?

Які думки?

квест 25-го! 26-го спимо, набираємось сил, а 27 вранці гонимо розділку.

Опубліковано

По поводу даты, предлогаю с графиком разобраться:

Цитата

24.06.2011 - IV-й Ночной Квест (чемпионат);

02.07.2011 - Парный ХС-марафон;

10.07.2011 - ХС-кантри, Млынов;

15.07.2011 - V-й Ночной Квест (чемпионат);

23-24.07.2011 - 12-ти часовой ХС-марафон (изучается спрос);

16.09.2011 - VI-й Ночной Квест (чемпионат - финал, возможно);

24.09.2011 - Плюш ХС

09.10.2011 - 9/10 blues (Пансkий Лес)

Так понимаю, Парный марафон временно отменяется), Твелв-найт тоже под вопросом, такчто, можно где-то там и втулить разделку

Опубліковано

Ооо, супер, гарні новини!

Вітаю всю велогромаду з першою шосейною гонкою!

І АВЛ теж!

Поки з реєстрацією не визначився, під знаком запитання...Але дуже хочу!

Опубліковано

Такс.... набрию оргкомітет....)))))

Що потрібно?

1 людина за 50 м від фінішу з мобілою/рацією (Майк 525 забезпечить)

2 людини для фіксації фінішу.

2 людини на старті.

1 людина з ноутом на фініші

З інвентару треба.

Паро метрів розмітки.. (буквально 5) (ДІ.. щось лишилось?)

Нотік.. щоб зразу результати забити в ексель наприклад (Мартенз, Урса.. поможете?)

позаряджайте мобіли.. говорити будемо багато. )))

Фотіки, відеокамери... штатив.

Опубліковано
  В 22.06.2011 в 06:32, Lexx_Giant сказав:
мені в гору тягнути 90 кіль.. Вага цуко.. От на розділці мені буде легше.

Плавный спрыг с организации на участие? :) Найти специально обученных людей, нагрузить на них всё, а самому получать удовольствие? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...