Перейти до змісту

Гуру, допоможіть вибрати компактну мильницю

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна порада по вибору мильниці.

Критерії: хороша якість зйомкі та компактність (щоб можна було зручно носити у жіночій сумочці).

Бюджет: до 2 т. грн.

Сам знайшов такий варіант - Sony DSC-W530.

Можливо ще щось порадите..

Опубліковано

Я два роки користувався Canon A530,як для бюджетного фотіка дуже якісні фото вихили як в день так і в темний час.

Жоречі продаю бу, якщо цікавить можу сюди виложити фото зроблені ним.

Опубліковано

А ну тоді краще з мобільника, бо якщо брати обєктив менший ніж такий скажімо як в А530, то "зачем платить больше", протри камеру об фудболку свого мобільника і фотай, якість один хрен така сама як в мильниці яка не більша за пачку цигарок. :)

Опубліковано

Потрібна порада по вибору мильниці.

Критерії: хороша якість зйомкі та компактність (щоб можна було зручно носити у жіночій сумочці).

Бюджет: до 2 т. грн.

Сам знайшов такий варіант - Sony DSC-W530.

Можливо ще щось порадите..

Не погана сонька :ok:

Опубліковано

Nikon Coolpix S220 чи S230

Там тоненький літій-іонний акумулятор. На морозі на відміну від батарейок не замерзає, і робить камеру ну дууже тоненькою

Опубліковано

я б казав canon ixus

Підтримую! Тільки Сanon ixus!!! Sony, Kodak, Olimpus, (навіть, осмілюсь сказати) Nikon - серед "мильниць" це не найкращий варіант...

Опубліковано

А ну тоді краще з мобільника, бо якщо брати обєктив менший ніж такий скажімо як в А530, то "зачем платить больше", протри камеру об фудболку свого мобільника і фотай, якість один хрен така сама як в мильниці яка не більша за пачку цигарок. :)

Мій мобільник знімає краще, ніж твоя мильниця.

Приклад:

post-81-0-13614800-1306652708_thumb.jpg

І зовсім не обовязково в спілкуванні вибирати такий хамовитий тон, те цебе зовсім не прикрашає.

Дякую всім за поради, буду вивчати :)

Опубліковано

В кенонів здається є все ж таки один мінус - величенька затримка між знімками. Можу помилятись

Причина може бути у витримці, рівні зарядженості батареї і швидкості флеш носія який стоїть в апараті.

casio -швидкий та батарея тримає довго

В друга Ixus (точно моделі не пам'ятаю)батареї вистачає більше ніж на 700 знімків. Більше ніж достатньо...

Опубліковано

В кенонів здається є все ж таки один мінус - величенька затримка між знімками. Можу помилятись

є таке, коли фоткаєш зі спалахом

а щодо вибору, то як варіанти Canon IXUS 115 HS чи Canon IXUS 220 HS, якшо компакність не основна вимога, то можна взяти SX130 IS.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...