Перейти до змісту

Продам элитные кожаные портмане

waltasar

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

1.Єлітне портмоне шкіра коричневе

Материал: натуральная кожа.

Размеры: 14 x 10

Цвет: коричневый.

Вместимость:

2 больших отделения под купюры.

1 отделение для мелочи.

1 отделения для визиток.

2 отделение под фото.

8 отделений под кредитные карты.

5 отделений под документы.

Специальное отделение под паспорт.

71473517516c53083d41d004147a649e.jpeg

6d5aff8f26ba37ea33fd6940c5ec3291.jpg

цена 135 гр

2.Портмоне ARMANI

Размер: 12 x 10

Цвет: черный.

Вместимость: 2 отделения для купюр.

7 отделений для карточек.

2 отделения для визиток.

1 отделение для фото.

a0da04796d630b4112a78c2691696e58.jpg

5bc7651a53d26f0b8fc8e8ab80f913aa.jpg

цена 100 гр

Портмоне Levis

Размер: 12 x 10

Цвет: черный.

Вместимость: 2 отделения для купюр.

7 отделений для карточек.

2 отделения для визиток.

1 отделение для фото.

49fbaf9afc3bb6265eb7d4f964ab5277.jpg

5a47f3b470d469d757fb8c354ddd49c7.jpg

9ba7abf50f6236db16776106ecf6752b.jpg

цена 100 гр

Шкіряна обкладинка водія для документів багатофункцональна.

Багато відділень для різних потреб.Права,візітки,купюри і т.д.

2f06683ea91302dc3f81c6787b8cc7fa.jpg

2c723ccfac8f4c7587e9347f09ab25b3.jpg

8c396f6fff9a8f9c8b29473680b2e936.jpg

ціна 65 гр

Опубліковано

Армянє і левіс ідентичні, відрізняються тільки кольором...

"елітні" це сильно "громко" сказано.

Опубліковано

Я і не кажу шо це орігінал.Портмане всі шкіряні. Діже гарні,якісно зроблені репліки.Такі самі продаютьця в Цумі і в інших бутіках на пр.Волі від 350 гр і вишє.

Опубліковано

Я і не кажу шо це орігінал.Портмане всі шкіряні. Діже гарні,якісно зроблені репліки.Такі самі продаютьця в Цумі і в інших бутіках на пр.Волі від 350 гр і вишє.

а на старому базарі такі за 40 грн... :):)

Опубліковано

Давай я в тебе по 50 гр іх куплю.Заробишь ше 10 гр на одній одиниці.Я цілком серьєзно пишу.Контакти скінь в лічьку. Чі ти так язиком почісати тіки можешь

Опубліковано

Давай я в тебе по 50 гр іх куплю.Заробишь ше 10 гр на одній одиниці.Я цілком серьєзно пишу.Контакти скінь в лічьку. Чі ти так язиком почісати тіки можешь

Одинадцять граматичних і чотири змістовних помилки в п'яти реченнях, не рахуючи відступи! :wacko: За таке треба банити! Я вже мовчу про "елітні портмоне" :0016:

Опубліковано

Одинадцять граматичних і чотири змістовних помилки в п'яти реченнях, не рахуючи відступи! :wacko: За таке треба банити! Я вже мовчу про "елітні портмоне" :0016:

Прошу мати повагу до чужих тем і флуд не розводити.Не тобі тут рішати кого тре банити.Всі граматичьні помилки рахуйте за авторський стиль викладеня теми:)

Опубліковано

Друже, якщо тобі хтось втюхав "елітний" товар, це не означає, що ти його також зможеш втюхать

Опубліковано

Мля, чого пристали???? :blink:

Вас хтось заставляє купувати???

Варіантів купа:

для одних - оригінали в nd

для інших - на ринку

Я купила чоловікові в ТС. Портмоне шкіряне, пошите якісно. Я задоволена покупкою, чоловік подарунком :P

(і не треба тут нічого уточняти: якби йому не сподобалось - він би сказав).

Опубліковано

... це не означає, що ти його також зможеш втюхать

продає людина товар, ну і хай собі продає. не подобається - не дивіться, не купуйте, для чого заси#ати тему <_<

Опубліковано

Не треба писати "елітні", якщо це підробки. :0011:

Я, наприклад, коли купувала, цікавилась цінами і знаю, що така ціна на "елітні" бути не може.

Сподіваюсь анекдот "з таким настроєм, куме, ви слона не продасте" знаєте? :D :D :D

Опубліковано

А хто взагалі купляє щось де пише - Армані, Дольчі Габана?

Краще купити щось мало відомої контори, чим щось тіпа Армані, всі знають що то фуфло :) Тому що якщо вже в тебе Армані, то маєш їздити не на маршрутці, а на іномарці :)

Але якщо якісь задовільняє, то яка різниця, чи то пише "еліт" чи не пише нічого взагалі.

Опубліковано

Мля, чого пристали???? :blink:

Вас хтось заставляє купувати???

Варіантів купа:

для одних - оригінали в nd

для інших - на ринку

Я купила чоловікові в ТС. Портмоне шкіряне, пошите якісно. Я задоволена покупкою, чоловік подарунком :P

(і не треба тут нічого уточняти: якби йому не сподобалось - він би сказав).

Дякую за пітримку.Людина купила в мене товар і задоволена його якістью. Всім іншим критикам які не бачили і не тримали його вруках великє проханя занятися кориснішими справами,а не розводити флуд в чужих темах.На дворі літо гарна погода,а деякі товарищі тупо сидять дома і сруть в чужих темах.Напрашуютьця деякі висновки,які я не буду озвучувати:)

Опубліковано

Дякую за пітримку.Людина купила в мене товар і задоволена його якістью. Всім іншим критикам які не бачили і не тримали його вруках великє проханя занятися кориснішими справами,а не розводити флуд в чужих темах.На дворі літо гарна погода,а деякі товарищі тупо сидять дома і сруть в чужих темах.Напрашуютьця деякі висновки,які я не буду озвучувати:)

Тоді вже краще "якістю" і все інше... Бо Ксю04 у нас - інквізитор по правопису :)

Опубліковано

Шановані Форумчани.Граматичьні і стилістичьні помилки,рахуйте за афторський стиль,викладаня теми.Так шо прошу ставитися толерантніше без :naezd:

Опубліковано

Не треба писати "елітні", якщо це підробки. :0011:

Я, наприклад, коли купувала, цікавилась цінами і знаю, що така ціна на "елітні" бути не може.

Сподіваюсь анекдот "з таким настроєм, куме, ви слона не продасте" знаєте? :D :D :D

Це обман покупця, вам так не здається?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...