Перейти до змісту

У житловому будинку на пр. Соборності обвалився "козирьок" у під*їзді

Caprichos

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні у житловому будинку на проспекті Соборності 25-А обвалився козирьок над під"їздом. Питання про ремонт поставало неодноразово, мешканці будинку писали листи в жек з проханням провести ремонт, однак ті, як то у нас часто трапляється, прохання ігнорували. І ось після вчорашнього дощу сталося те, що рано чи пізно мало статися. Якраз за 2 хвилини до того біля під"їзду гралися діти (і моя дитина в тому числі ), кілька діток якраз зайшли до під"їзду. Жеківці прибули, постояли, почухали ср спини і ніц не зробивши стояли збоку. Прибули рятувальники МНС, намагаються відрізати рештки того бетону, що висить над дверима.

Ось так небезпечно нині з дому виходити, бо не знаєш, що на голову звалиться.

Фото викладу пізніше.

Опубліковано

Буквально вчора із сусідом про це говорили. Щастя, що нікого не прибило.

Телефонували на "Аверс" - відмовилися приїхати. Може представники ICTV будуть.

Опубліковано

А я то думаю,приходжу сьогодні додому в обід,і бачу картину,як ЖЕК кладе рубероїд зі смолою на цей самий козирьок!Я аж "здивувався" що наж ЖЕК ще шось робить!А тут виявляється не все так просто. :closedeyes:

Соборності 12

Опубліковано

у меня кухня над этим козырьком ...сначала посыпались камни....потом как грохнет....и крик женщины....крыша упала.....я открыла окно и ноги подкосились....думала, что завалило кого-то.....быстро набрала МЧС....внятно не могла от шока объяснить, что и как...назвала адрес...и говорю...приезжайте срочно, там под завалом могут быть люди...

сосед с первого этажа как раз курил....услышал треск...и успел зайти в подъезд......до сих пор руки ноги трясутся

вопрос к юристам....мы МЖК за этот козырёк бомбили 2 года...на меня работники МЖК смотрят, как на сварливую бабёнку.....объясните пожалуйста,какие должны быть теперь наши действия....такое просто без наказания оставлять нельзя...

Опубліковано

Зашибісь!!!!! що нікого не пришибло!!!!!

А взагалі чому дивувутись ми зараз живемо в місті в якому всім все поххххххх--й,

а жекам тим більше по-х після того як іх кинула держава,

і зараз наказують тримати курс на ОЕЗББ. ти як тим його назвати ту спілку власників.

В пинципі таких козирків я ще багатенько наблюдав, але деякі зних вже підмуровують цеголкою по боках.

Опубліковано

і зараз наказують тримати курс на ОЕЗББ. ти як тим його назвати ту спілку власників.

називається ОСББ - організація співвласників багатоквартирних будинків

І замість того, щоб крити матами ЖКП, взяли б і від"єднались від ЖКП і стали домкомом власного будинку. Менше слів - більше дій!

Опубліковано

І замість того, щоб крити матами ЖКП, взяли б і від"єднались від ЖКП і стали домкомом власного будинку. Менше слів - більше дій!

*об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

Опубліковано

*об'єднання співвласників багатоквартирних будинків

Дякую за уточнення! Помилилась трішки :blush:

Опубліковано

ну ну Менше слів - більше дій! ви спробуйте!!!!! а потім говоріть!!!!

досвід я маю, коли є бидло яке постійно бухає і бичить шо не требе ніяких спілок і йому і так зашибісь, а друга [censored] кричить де ремонт

з позоличеними перилами яж здала 50 грн , перелічювати випадки коли сусід сусіда загриз би зубами не буду.

але є і нормальні сусуди в багато поверхівках які знають шо гуртом вони варті кращих умов проживання.

до моїх сусіді ще не дойшло що може бути краще чистіше і затишніше , :)

Опубліковано

Спробували і створили. Приймав посильну участь в створенні ОСББ, все робиться. І в будинку є такий алкаш, що пропив навіть свій унітаз. Менше слів - більше дій!!!

Опубліковано

Спробували і створили. Приймав посильну участь в створенні ОСББ, все робиться. І в будинку є такий алкаш, що пропив навіть свій унітаз. Менше слів - більше дій!!!

Тля...Жесть. Реально))

Опубліковано

Теж за ОСББ і тільки за нього. Це найкоротший шлях до Європейської моделі обслуговування.

Коли ОСББ зроблять свою "чорну" справу, зявляться професійні (хай і дорогенькі) приватні фірми по обслуговуванню житла. Швидше за все вузько-спеціалізовані але з гарним обладнанням і кадрами.

Опубліковано

у мене при створенні осбб виникають такі питання:

1.прибудинкова територія внаслідок діяльності жеку і міськради розкрадена на 70%

2. будинок внаслідок експлуатації жеком дуже постраждав.

Хто, мені як співвласнику будинку (спільна часткова власність) возмістить збитки? і чому я маю вступати в Осбб, якщо балансоутримувач( невідомо доречі хто ним є) довів будинок до аварійного стану, а осбб нематиме коштів на усунення цих недоліків?

Опубліковано

В нашем подьезде - ставили металлические двери с домофоном, 2/3 подъезда сдало деньги 1/3 нет. Двери всё же поставили, и заплатили мы за тех (1/3) и ключики им выдали, а трубочку в квартиру не провели. Так вот эти засранцы ломали их , ломали и доламали. То кирпичи под них положат чтобы не закрывались, то доводчик открутят, то провода вырвут.

ИТОГ: Замахалась фирма ездить и чинить, забила на это дело и теперь у нас как и раньше ПРОХОДНОЙ ДВОР.

Это я к тому, что больше я платить не хочу за алкашей которые просирают свой унитаз. А в ОСББ я так понимаю будет именно так. Да конечно не все услуги будут оказаны засранцам бесплатно, но это дерьмо как ссало в лифту так и будет ссать (по тому как унитаза нет).

И забегу вперёд ... чтобы небыло возгласов "ПОЙМАЙТЕ И ДАЙТЕ ЗВЕЗДЫ!!!" Во-первых надо ещё поймать прямо за Х.. во время процесса, а во-вторых кто его будет пиз..ть?

Опубліковано

будинок внаслідок експлуатації жеком дуже постраждав.

Що вже ЖКП зруйнувало у вашому будинку? На стан будинку вплинув час і жильці або гості, які розмалювали під"їзди. Вина ЖКП в тому, що не були усунені поломки та інші дефекти. От, створивши ОСББ, ви матимете таку можливість

Опубліковано

Это я к тому, что больше я платить не хочу за алкашей которые просирают свой унитаз. А в ОСББ я так понимаю будет именно так. Да конечно не все услуги будут оказаны засранцам бесплатно, но это дерьмо как ссало в лифту так и будет ссать (по тому как унитаза нет).

Ви все правильно говорите. А як ЖКП має виходити з цієї ситуації? У вас в будинку декілька таких алкашів і ви вже "здаєтесь", а уявіть скільки їх на території всього ЖКП

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...