Перейти до змісту

Як у Новій Зеландії Україну оголосили світовим борделем

Phoinix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

який жах, не треба нам такого непотрібства на борді, давай про рожевих слоників

Зачем же о слониках-давайте новости о том как гватемальские мальчики случайно потоптались по штанам цвета флага УПА и устроим из этого международный скандал-так же веселее,правда?

Опубліковано

Помічаю тут на борді дуже прикру і нездорову тенденцію: відписуватись в темах з посиланнями на сторонні джерела, навіть бігло не ознайомившись з матеріалом, а ознайомитись треба би було, оскільки матеріал позитивний і паучітєльний :P .

Як мінімум треба догорнути до низу сторінки і побачити постер від "Фемен" на тематику секс-туризму з гаслом "Greg - we are waiting!" І на фоні сабжа той постер так очі радує :)

Форучанин помни: камєнт без ознайомлення з матеріалом - великий крок мутації в троля!

Опубліковано
играв конкурс оклендський винороб — тлустий хлопець на ім’я Грег Морган (Greg Morgan), котрий у анкеті на сайті «The Rock FM» з гордістю зазначив, що «випиває не частіше, ніж два рази день».

Фіііі, який пінгвін :mdr:

«жінки в Україні дуже гарні, але тупі — з ними нема про що говорити».

То у нього наднизький рівень IQ, щоб знайти тему для розмов з нами. Україночки - найгарніші та найрозумніші жінки у світі ._.

І щось мені підказує, що йому не таланить з прекрасною статтю людства по життю...

А на запитання, які там чоловіки, відповідає: «Жодної конкуренції. Всі чоловіки в Україні — пиятики та алкоголіки»…

І це той, що випиває не більше, ніж два рази на день і є для Зеландії взірцем тверезості... То виходить, він бухає кожен день (може й у великій кількості),

але за один присіст...

Кумедна стаття. Але я би таки зобразила жінку на плакаті одягненою з тим самим інструментом і коками.

Опубліковано

То у нього наднизький рівень IQ, щоб знайти тему для розмов з нами. Україночки - найгарніші та найрозумніші жінки у світі ._.

Правда, в теорії все в нас так добре. "Покращення" вже наступило. А на практиці, якби кожній запропонувати, то дві третини точно би поїхали з ним в Нову Зеландію

Опубліковано

Правда, в теорії все в нас так добре. "Покращення" вже наступило. А на практиці, якби кожній запропонувати, то дві третини точно би поїхали з ним в Нову Зеландію

Я б з таким нікуди не їхала :dont:

Опубліковано

а наф він нашим дамам без яєць потрібний?

Опубліковано

[extract]Жіночка певний час намагалася говорити чемно, але зрештою не втрималася і почала кричати про те, що через наші дії (посла України, мене, Наталі Пошивайло-Таулер та ін.) їхній радіостанції заборонили проводити будь-які ігрові конкурси. Фактично, мій лист став останньою краплею, що переповнила чашу терпіння Broadcasting Standards Authority.[/extract]

хоть не промовчали. як завжди <_<

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...