Перейти до змісту

Безшовные многофункцыональные банданы 20гр

MAKSIM2010

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 200
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

добре.

ще момент я не їз луцька а з Дубна

відправлю новою поштою

раджу колективні посилкі організувати вартість 11-13гр думаю штук 20 війде туда точно

Опубліковано

ну так формуй посилку знач з тих хто вже проплатив. пакуєш в окремі пакетики замовлення кожного і відсилаєш все разом, скільки влізе. а ми вже тут розберемось.

Опубліковано

пакуєш в окремі пакетики замовлення кожного і відсилаєш все разом, скільки влізе. а ми вже тут розберемось.

Сьогодні взнала, що платити буду завтра))) і пропоную наступне, виходячи з процитованого посту:

Посилку вислати на моє ім'я на склад на Єршова, а потім всі, хто будуть вказані, зможуть забирати в нас в магазині (через три бутіка від Нової пошти).

Можна все те ж саме, але на Мєдвєдєва (Сенаторки Левчанівської).

Опубліковано

возьму одну номер 8 - "richmond tigers". кто будет забирать, возьмите и мне тоже. я в Луцке встречу и обменяю бандану на деньги. заранее спа

Опубліковано

Ви призначаєте день, час і місце (бажано і центрі), ми привозимо гроші і забираємо товар. А Ви піднімаєте ціну за доставку, наприклад, 2-4 грн. з однієї штуки.

Питала про це в телефонному режимі. ТС не в захваті від такої ідеї.

Каже, що неможливо буде все гарно організувати. Треба якось показати людині, що лучани організовані)))

Опубліковано

момент я не їз луцька а з Дубна

Паршиво, що цей момент з'ясувався не в шапці теми, а аж тепер.

Думаю, варіант Oksana04

Посилку вислати на моє ім'я на склад на Єршова, а потім всі, хто будуть вказані, зможуть забирати в нас в магазині (через три бутіка від Нової пошти)

най- шо-нінаєсть підходящий.

Опубліковано

так за чорні з черепушками можна платити?

в мене купа справ. на пару тижнів приїхав, весілля зміна паспотрту!

пришліть когось сюди тоді

№8 вже немае

Опубліковано

Люди, з'являються нові варіанти

1 (by TS) - це відправити "когось" в Дубно, з грошима, аби "хтось" їх там пропив там здійснив обмін гроші/бандани, ну і привіз їх назад.

2. Пропоную зібратися хоча б 5-ом людям грошима, і колективно їх переказати на той рахунок.

Доставку - на ім'я когось з нас.

Опубліковано

О, ідея. Я б рванув в неділю в Дубно, задля тренування. Знайдуться попутчики? А то самому вломчик трохи котити.

Опубліковано

Далеко, трясця його матері, подохну ще по дорозі. Маршруткою вже простіше. Може скинемся комусь на дорогу?

Опубліковано

Я за таку пропозицію. А ще краще було б для Atarax з попутчиком скинутися.

на снікерси і колу наприклад :0005:

Опубліковано

О, ідея. Я б рванув в неділю в Дубно, задля тренування. Знайдуться попутчики? А то самому вломчик трохи котити.

Я в воскресенье свободна!

Могу хоть в Дубно, хоть в Задубно))

Опубліковано

Чудєсно. Ще Студент буде :g05:

Стартуєм значить в годині етак 7-мій, щоб до обіду повернутись, бо розплавимось, як смола на дорозі :D

Опубліковано

Наприклад, я мігби гроші Таня Вам у Велозону завести завтра або в суботу, якщо Ви погодитесь.

о, і я приєднуюсь, теж завіз би і забрав би в вас бандану.

Опубліковано

Подведем концентрированный итог вышеизложенного 2uparrow.png

Якщо Макс (ТС) не проти, Atarax і Co в неділю заберуть тряпки при особистій зустрічі в Дубно. Пропоную тому ж Atarax'у дать гроші.

Або якщо комусь горить (але він при цьому вірить ТС і хоче займатись колективною відправкою/прийманням пошти) - варіант посту #64.

Опубліковано

ну так от.

Звозьте гроші, чи мені чи Танюші, якщо вона не проти і моліться богам, щоб дощу не було в неділю зранку і до обіду, бо не поїдемо :D

Опубліковано

добре в неділю приїжяйте

вам список тре тоді зробити кому що і по скільки(говорете мені я зразу видаю)

хто вже заплатив на картку 4 чоловіка я запишсав собі.

на картку хто платить я записую попередаю всім.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...