Перейти до змісту

інтелектуальна молодь 6-ої бурси

pronew12

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а всі вершки суспільства регулярно ходять на бордо - :friday: і вчаться виключно в ВишаХ на президентів, інколи на адмінів борди" :lol:

+100500!!!1!11адинадинадин :D

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я б не судила

Не суди.

А про "загальний рівень освіти всієї молоді окремо взятого закладу" можна взнати подивившись якраз на рівень акредитації. Не зі стелі ж він узятий ;)

Зерно правди в цьому є, але, якби ви знали як проходять акредитації....

Опубліковано

Є якісь підступні заморочки? :blink: Чого ж тоді 6-та бурса досі не Національний університет?

Опубліковано

Є якісь підступні заморочки? :blink: Чого ж тоді 6-та бурса досі не Національний університет?

Є дуже багато таких заморочок.

А якщо скрізь будуть національні, де будемо вчити мулярів, штукатурів?

Як будемо відчувати свою вищість перед петеушниками? :smile3:

Опубліковано

Ті, кому не треба "відчувати свою вищість", знають, що у кожному жарті лише частка жарту :) *улыбка*(с) смайлік

Опубліковано

Мої

5r_jpg_450x600_q95.jpg

Якраз таки зараз є дефіцит виробничих професій, таки не вистачає Оксан Мух і Ко, а хулє, сидіти над швейною машинкою чи штукатурити в холод, некошерно, куди краще пабалдеть в офісі, кави-чаю поганяти, потріщати і вже й додом пора....

Скажу так, хто має руки і голову, той забезпечує і себе і сім"ю, маючи фах тієї ж швеї, слюсара-ремонтника, сантехніка, електрика і тд. А економісти-фінансисти, нерідко з своїми шматчоками пластику, ака дипломи, продають овочі та хмельницькі лахи на старому ринку.

Sad but true....

Опубліковано

кстати, я окончил бурсу с красным дипломом

Когда я поступал один професор сказал отличнейшую вещь: "Золотая медаль это так, ведь в разных деревнях разные учителя матиматики" ;)

Опубліковано

От хто не такий обмежений (в значення "стереотипний", а не "тупий"), як ти, Женя, той і мріє стати сантехніком, електриком і т. д.

Людина насправді набагато більш багатогранна, ніж тобі розказують по телевізору.

Опубліковано

sasha1132, твоя жовч аж із екрану монітора пливе.

Не стереотипи - а жорстока реалія. І не ВСІ, а переважна більшість. Ніде не сказано, що всі бурсаки - тупі. І ніде не сказано, що всі з села.

Сказано було, що вчаться там ті, кому не пощастило вчитися у Інститутах, або піти в армію :)

Відкрию тобі секрет - щоб стати адміном борди - не потрібно вчитися у ВУЗ-і. Варто бути адекватним.

А щоб ходити на борд- :friday:, то ласкаво просимо на найближчу тусню. От там і поговоримо про стереотипи та ВУЗ-и. І про те, як стати адміном борди.

Опубліковано
А тема, взагалі про "інтелектуальність", ну так от, оскільки більшість "бурсаків" явно не "вершки" суспільства, (бо останні вчаться саме у інститутах..) і особливим розумом не виділяються, тому й поведінка така.

переважна більшість...

Давай так: Не вистачило мамі Олени Мухи, яка проживала і навчалася останні свої 16-18 років життя у якомусь селі, грошей на те, щоб її дочка поступила у інститут чи університет. Куди, як ти вважаєш, піде вчитися Олена Муха? Та й саме бажання вчитися чи якось розвиватися, у героїні сюжету, відсутнє повністю. Куди їй дорога?

звідки ж тоді така впевненість що мама Олени "проживала і навчалася останні свої 16-18 років життя у якомусь селі"? - Ну да, якшо бурса то обовязково бідна з села) Вершок ви наш :lol:

Мені пощастило не піти в армію, в мене був вибір або терти 2 роки штани в школі або піти кудись далі - я вибрав 2-й варіант.

Про адміна я в шутку сказав(якщо хто не зрозумів), і де був натяк про прагнення мені стати адмн борди??? Передивився свої пости - не побачив.

Як вийде то загляну коли до вас на огонёк)

Люди, я адекват? Бо тут люди сомніваються :)

Опубліковано

От хто не такий обмежений (в значення "стереотипний", а не "тупий"), як ти, Женя, той і мріє стати сантехніком, електриком і т. д.

Людина насправді набагато більш багатогранна, ніж тобі розказують по телевізору.

Ти знаєш, я телевізор не дивлюся, і про багатогранність людей, мені розповідати не потрібно, я теж не лише біля компа сиджу.

Ще скажи що ти у школі мріяв вчитися у бурсі на сантехніка чи зварювальника.

Про необхідність "бурсацьких" професій я знаю, і не потрібно язвити. Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

В більшості випадків - бурса від вибору: армія, або вчитися.

sasha1132, про Олену Муху і її маму - приклад, а не ствердження. Про те, що розумом не виділяються - особисті спостереження, не всіх стосується, є й ДУЖЕ РОЗУМНІ люди. А щодо села - то, мабуть, статистика.

Опубліковано

шо ви так на петеушників гоните? більшість наших уіверів тільки для протирання штанів, дають менше, ніж те пту. І так розплодилось всяких Україн і т.д. В норм європейських країнах менше 100 ВНЗ, а в нас аж біля 1000! Склався безглуздий стеоретип всім після школи іти в універи, в розвинутих країнах ідуть на курси, 1,2 роки вчаться спеціальності і працюють по ній, не подобається іншу вибирають, а в нас учаться на того, ким працювати не хочуть. І потім мучиться, бо робота не подобається, і толковими спеціалістами не стають.

Опубліковано
' timestamp='1305733532' post='1052373338']

шо ви так на петеушників гоните? більшість наших уіверів тільки для протирання штанів, дають менше, ніж те пту.

талі це розкажи, ага, з лілічкою :D

Отак, Енді ти ще більше впав в моїх очах. Чукча нє чітатєль?

П.С. Наслухана про неадекватність багатьох молодих людей, що навчаються в ПТУ, як от "дівчинки-героїні" цієї теми. Однак, точно знаю, що в луцьких технікумах з того ж бухгалтерського обліку випускники отримують набагато кращі знання, ніж більшість випускників національних університетів

Я б не судила по одній дівчині про загальний рівень освіти всієї молоді окремо взятого закладу різних рівнів акредитації.

Опубліковано
' timestamp='1305733532' post='1052373338']

шо ви так на петеушників гоните? більшість наших уіверів тільки для протирання штанів, дають менше, ніж те пту.

талі це розкажи, ага, з лілічкою :D

шо думаєш, якщо вчишся в "університеті", то такий розумний!? :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Ти знаєш, я телевізор не дивлюся, і про багатогранність людей, мені розповідати не потрібно, я теж не лише біля компа сиджу.

Я телевізор дивлюся, це мене якось харакеризує чи це знову стереотип?

Про необхідність "бурсацьких" професій я знаю, і не потрібно язвити. Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

Ні, всі думають: от вивчуся на вчителя історії і розбагатію...

В більшості випадків - бурса від вибору: армія, або вчитися.

Не знаю як зараз, але коли вчився я, то навчання в ПТУ, ВПТУ від служби в армії не спасало ні разу. Навпаки: хто не хотів до армії, йшли до ВУЗу.

Опубліковано

Вчився в 6 училищі, те що мені було потрібне вчив.

Як на мене- було б бажання!

Ставити всіх під одну лінійку не правильно. :smile3:

Опубліковано

Просто дуже сумнівно, що хтось думає: "От вивчуся на зварювальника і все - розбагатію.. буду машини варити і сантехніку .." .

може, як виключення, але коротко розповім ситуацію одного мого далекого родича. Ітак: людина живе в СПб, декан кафедри травматології медакадемії Мєчнікова, об’їздив півсвіту і робив складнющі операції, має дофігааааа грошей. У цього дядіка є онук, який таки мріяв років з 13-ти стати автослюсарем, і таки став, і таки зараз хороший спец. і має вже дружину і маленького сина, яких успішно сам годує. А з дідом своїм він посрався давно, і ні копійки не бере, принципіальний. О такі пироги

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...