Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Забий на торсіони , вони не потрібні . Чи є зайві 500к ?

Згідний. Да, зразу стає тільки вентилятор. Але до ходової докачався за 40 боїв без према ;) Можна потерпіти :)

Опубліковано

Mykola81 а були лишні поки опит збирав :) Тому встановив торсіон, досилювач та посилені приводи. За вільний опит відкрив башту.

Опубліковано

Mykola81, так маю голд на такі операції :). Але думаю зара першочергово треба вкачати пухкавку чи такі треба ходову? Після ИС-3 цей танк не їде взагалі :), а я на ИС-3 навіть двигун та ходову не відкривав....

Опубліковано

Ех кармагедон (кажись так игрушка называлась)

При таком количестве ст получаешь истинное удовольствие от игры

post-83-0-44100800-1324217128_thumb.jpg

Опубліковано

Mykola81, так маю голд на такі операції :). Але думаю зара першочергово треба вкачати пухкавку чи такі треба ходову? Після ИС-3 цей танк не їде взагалі :), а я на ИС-3 навіть двигун та ходову не відкривав....

Та качай вже пуху.

Опубліковано
що зробили з нім. пушками в патчі - це жах... якісь вони криві стали

Це твоє ІМХО, як на мене без змін, всьо гут. Прецеденти бувають, але не частіше ніж раніше. Ну а Т-46 чи типу того при варіантах кого бити - його чи жирнішого - ігнорую.

до патчу я американських ПТ типу Slugger, Wolverine пробивав на ура і клав з 1-2 плюх... ну максимум з 3-х

і не було жодного випадку, щоб я не пробив їхню жалюгідну броню

для прикладу, сьогодні бив Slugger майже в притул... і 2 рази підряд чув повідомлення "не пробил"... тим паче не я один помітив пониження характеристик нім. пушок... вони стали менше пробивати

а, доречі... на рахунок нім. СТ... мій ВК 3002ДБ почав занадто часто горіти і боєукладка, яка і так на ладан дихала - тепер взагалі ніяка

Опубліковано
для прикладу, сьогодні бив Slugger майже в притул... і 2 рази підряд чув повідомлення "не пробил"

Роби скідку на ВБР. Хоча сьогодні на початку зливу було 8-0 не в нашу користь, в кінці бою - 14-11.

До речі помітив тенденцію що як потрапляю в гру з інкубатором (коли багато однакових танків) - виграю. То проти купи китайців, то разом з ними проти Т-44. Вони як в велику зграю збиваються, то по ходу ведуть себе як стадо - знайшов "ключик" і вали одного за другим. А з німецькими гарматами так і не погоджуюсь - топ гармата КТ як била всіх і вся, так і б"є. Може суть в набоях? Топова на Язі рикошетила дай боже.

Опубліковано

Ага, теж дістає ситуація, коли китайців - півкоманди, і вони їдуть всі скопом, виносячи, як саранча, все на своєму шляху. Як арту, так порізали, бо вирішили, що забагато її в боях, а китайців може бути скільки завгодно, ібо - уплочено. :(

Опубліковано

Вчора якось так дивно отримав "бронебійника" на ИС-4. В передостанньому бою пробував завалити Е-100 - декілька разів чув тількі "Есть!" але ХП не знімало з ворогоа. В наступному бою на мене виїхав ИС7 - все те саме, один раз в бік пробив а потім "Есть!" без урона. В кінці боя - "Бронебійник".... дива....

Доречі - сьогодня заходив в Приват по справах, ну і заглянув в термінал. Там тепер є розділ ігри, і там красується лише WOT :)

Опубліковано

В начале 1950-х годов последовали новые поставки большого количества техники, на этот раз — в основном танков Т-54, производство которых было позднее налажено Китаем под обозначением Тип 59.

Т-54 в грі 9 рівень а Тип 59 чомусь тільки 8.

Опубліковано

Вчора якось так дивно отримав "бронебійника" на ИС-4. В передостанньому бою пробував завалити Е-100 - декілька разів чув тількі "Есть!" але ХП не знімало з ворогоа. В наступному бою на мене виїхав ИС7 - все те саме, один раз в бік пробив а потім "Есть!" без урона. В кінці боя - "Бронебійник".... дива....

Доречі - сьогодня заходив в Приват по справах, ну і заглянув в термінал. Там тепер є розділ ігри, і там красується лише WOT :)

В вопаке возле QIVI исчо стоит какой то терминал там тоже можно пополнять, Тока хз как он называется сфоткаю скину.

Опубліковано

В мене є скрін ваншота ИС-7 на базі вогога в Малинівці зі своєї бази , стоїть ОТМ , видно як злітає все хп .=)

Скріна не знайшов , хоч і показував , але де --- не пам"ятаю .

Коротше , там ваншот ИС-7 на ворожій базі з-під корівника . Танк -- або Лев , або Паттон , я тоді на обох катався .

Засвітка на перших секундах ворожої бази і я зробив постріл в ИС-7 , який їхав з бази в сторону церкви . І він вибухнув із-за підриву БК . Було круто , емоції били через край .

Опубліковано

В вопаке возле QIVI исчо стоит какой то терминал там тоже можно пополнять, Тока хз как он называется сфоткаю скину.

а в якому саме Вопаці ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...