Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
І на ісі з 100мм чи 122мм краще їздити?

Однозначно на ИС 122 мм, ато тяж який повинен тянути бій з 100 мм - сміх :)

Хто з якою пухою на ВКашках 3001 3601 їздив? все не знаю яку поставити...

Я на 3601 їздив з 8,8 cm KwK 36 L/56

Опубліковано
Я на 3601 їздив з 8,8 cm KwK 36 L/56

При чому без варіантів. Топ-гармата і все тут.

Докачав до топа Slugger. 71% перемог, в одному з перших 5 боїв - 7 фрагів. Прикольна гармата як для 6 лвл.

Опубліковано

Наскільки я знаю ремонт ІСа на пару тисяч дешевше Тигра? Як раз компенсується різниця за пару рикошетів чи непопадань. За те дамажать нехіло.

Опубліковано

чим не преміумний танчик :) правда на снаряди пішло троха бабла :)

Победа!

Бой: Провинция 21 квітня 2012 р. 16:09:56

Танк: T110E5

Получено опыта: 4 010 (x2 за первую победу в день)

Получено кредитов: 93 120

Достижения в бою: Медаль Бёльтера, «Стальная cтена», «Снайпер», «Воин»

shot00rmr.jpg

Опубліковано

Победа!

Бой: Лайв Окс 21 квітня 2012 р. 17:45:18

Танк: Löwe

Получено опыта: 1 608

Получено кредитов: 90 573

Достижения в бою: «Разведчик», «Стальная cтена»

Опубліковано
Перемога ! Бій: : Провінція 20 квітня 2012 р. 16:58:27 Танк: : AMX 12t Отримано досвіду: 1 381 Отримано кредитів: 40 978

існує українська версія клієнта WoT?

Опубліковано
Перемога ! Бій: : Провінція 20 квітня 2012 р. 16:58:27 Танк: : AMX 12t Отримано досвіду: 1 381 Отримано кредитів: 40 978

існує українська версія клієнта WoT?

український інтерфейс WOT-UKR (ver.0.7.2)-III.rar

українська озвучка :0146:072_UA_ingame_voice_v0.2.rar

Опубліковано

Поиграл на тесте КВ-4 прикольный танчик хоть и башня квадратная как у КВ -5 но броня норм ,пушка супер и динамика норм,КВ -5 нервно курит в сторонке..... , СТ - 1 как по мне какашка башня хоть и обтекаемая но рикошетов особо нету. Топовую пушку исчо не юзал. ИС 8 судя по отзывам в чате заменитель СТ, скорость высокая, пушка норм, но броня картон. ИС-4 хз кто говорит бомба , а кто УГ ,нинаю, от докачаюсь завтра, поюзаю напишу.

Опубліковано

Победа!

Бой: Лайв Окс 21 квітня 2012 р. 17:45:18

Танк: Löwe

Получено опыта: 1 608

Получено кредитов: 90 573

Достижения в бою: «Разведчик», «Стальная cтена»

вдало десантувався.

ИС-4 хз

порівняно з тим що зараз то саме натуральне гавно, хоча і добавили ХП та швидкість, рикошета 0, шє люба шавка в лоб.

• Адміністратори
Опубліковано

Исследовано: Танк Bat Chatillon 25 t исследован. Потрачено нераспределённого опыта 176 990, свободного опыта 1 100.

Дерево Хранцузів повністю вивчене :)

Опубліковано

Бої на КВ-3 з гарматою 122 мм стабільно йдуть в мінус, порівняно з КВ це просто мука якась :(

shot02chc.jpg

Поразка

Бій: : Ерленберг 23 квітня 2012 р. 5:01:41

Танк: : КВ-3

Отримано досвіду: 246

Отримано кредитів: 8 298

Ремонт:

танку КВ-3 успішний, витрачено кредитів: 4 164

Куплено:

боєкомплект для КВ-3, Витрачено кредитів: 9 225

Ну да, команда програла, але однаково бісить результат -5000 кредитів в бою, на якому КВ мінімум стільки дав би в плюсі :(

Опубліковано

Plum постав трубу 100. Я раніше грав на 122мм а зараз перейшов на 100мм і грошенята ідуть і в бою непогано себе веде даже ИС 7 щипає :)

Опубліковано

Поиграл на тесте КВ-4 прикольный танчик хоть и башня квадратная как у КВ -5 но броня норм ,пушка супер и динамика норм,КВ -5 нервно курит в сторонке..... , СТ - 1 как по мне какашка башня хоть и обтекаемая но рикошетов особо нету. Топовую пушку исчо не юзал. ИС 8 судя по отзывам в чате заменитель СТ, скорость высокая, пушка норм, но броня картон. ИС-4 хз кто говорит бомба , а кто УГ ,нинаю, от докачаюсь завтра, поюзаю напишу.

КВ-4 проектувався як надважкий танк :), мак вага по одному з двадцяти проектів мала бути 107,7 т (тут) кажуть він великий, тіпа Маус СССР :)

Plum,, да, КВ-3 з 100 мм ще та скатіна, і дамага наносить нехіло :)

Опубліковано

На тесті сподобались

КВ-1 - два рази в упор в лоб зрекошетив Т34 і один раз Лев (думаю поріжеть до релізу)

КВ - 2 по враженнях той же КВ топ

Т-150 - теж сподобався такий собі стоковий КВ-3, але набагато динамчніший

ИС-8 - дуже маневрений, з міцним лобом і топ гарматою, але бік краще не підставляти

ИС -4 на тесті важко розпробувати - дуже агресивний у всіх стиль гри тай голдою багато хто пуляє, але думаю буде достойним топом

СТ-1 і КВ-4 не довелось покатати

Опубліковано

з усього що дадуть в патчі 0,7,3 залишу собі лише ИС8 та КВ2 - :) все інше попередньо куплене, та отримане на халяву, продається після зіграного одного бою на кожному новенькому танку... токо екіпаж в казарму висажу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...