Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Для Федора маскування ? Думаю , краще ремонт першим перком , той монстр і так світиться на всю карту після пострілу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевів всіх,крім командира,на ремонт.Командиру взяв "6 відчуття".

Мля,лишилося 18000 до топ-пухи.Мало не плачу з тими не пробиваннями.Хто їздив на Федоті топовому? Велика відмінність між стоком?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Небо і земля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Будеш завжди першою цілью для арти(якщо не нуби),класний танк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чорт, як появився прем танк (Т34), слоти в ангарі якось швидко закінчились )))), а ще також Фьодор остався не куплений :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага,фармить не погано Т-34.Вже можу дозволити собі і на мишці покататись і тд :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що хоч орієнтовно чути про терміни виходу 0.7.3? Цікаво, чи втстигну КВ заелітити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Місяць в тебе точно є . Спочатку тест буде , а далі на основний .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та дура нічого крім легких танків не пробиває а їх і зіс нормально смачити і перезарядка в 2 рази швидша... ось для прикладу стандартний бій, нічого особливого

От тільки коли тебе закидає до Ісів 4-7, твій Зіс-6 вони можуть тобі кой куда запхать. На скрінах жодного покоцаного хайлевела не побачив, а цих шо побачив шайтанка з 1-2 пострілів гасить. А попадаєш ти до хайлевелів частенько.

Для Федора маскування ?

для частини екіпажу саме маскування і взяв, прям як Кіріл Арєшкін заповідав, командир в мене з 6 почуттям, радист з радіоперехватом - що ще потрібно для кустодрочєрства. Не на кожній карті Фєдьою в раш підеш. Тільки відчуваю що масксітку з собою дарма таскаю, напевно на вєнтіль заміню коли топ-гармату куплю.

Найбільше подобається рашити двома Фєдями.

До речі, zigorko, ти кажеш непробиттів багато... ти не забув що гармата поки в тебе з 7 левела, а ти напевно нею на 9й зазіхаєш. Їм я не по каткам (або в корму) і не намагаюсь стріляти.

На днях прикол був, згадалося: заїхав я в тил до ворога на ПЗ 3/4, а там КВ-5 стоїть афкашний. Я базу не захоплюю щоб по мене не прийшли, а починаю вишукувать больові точки монстрика. Командирська башенка пробилась 1 раз з 10 з мінімальної відстані, перпендикулярно до поверхні. Плюнув, під"їхав до корми. Спочатку також не пробивалась, під"їхав на пів-метра ближче, націлився перпендикулярно... з 3х пострілів 2 пробиття, боявся що боєкомплект закінчиться. Ледь встиг добити, за секунду був трупом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та дура нічого крім легких танків не пробиває а їх і зіс нормально смачити і перезарядка в 2 рази швидша... ось для прикладу стандартний бій, нічого особливого

От тільки коли тебе закидає до Ісів 4-7, твій Зіс-6 вони можуть тобі кой куда запхать. На скрінах жодного покоцаного хайлевела не побачив, а цих шо побачив шайтанка з 1-2 пострілів гасить. А попадаєш ти до хайлевелів частенько.

тоді в свою чергу добавлю скільки урону МОЖНА нанести "хайлевелам" за одинаковий період часу на обох орудіях... поки перезарядиш дуру можна разів шість пальнути з ЗІСА) І вона набагато точніша, а зі навиком снайпер - запалює танки з одного-двух пострілів)

Взяв Иса, тк це зовсім інший рівень, ис-4 рикошетить, не пробиває) Хоть і сток але маневрений) Пушка правда ніфіга не пробиває здалеку і не точна ппц але т44 в лобову по люку около 70% хелса зняв...

перший бій на ньому і

9f9462a7ff71t.jpg

через один

f3f703791c82t.jpg

якщо є КВ, КВ-3, ИС то скільки ще ячєйок буде? так не хочеться продавати КВ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тоді в свою чергу добавлю скільки урону МОЖНА нанести "хайлевелам" за одинаковий період часу на обох орудіях... поки перезарядиш дуру можна разів шість пальнути з ЗІСА) І вона набагато точніша, а зі навиком снайпер - запалює танки з одного-двух пострілів)

Ти рахуєш по ДПМ? Перестань... Підставлять тобі лоба, хоча б 8 рівня, і що будеш робити? Поки вицілюватимеш зони, тебе порвуть. А на шайтані в ролі підтримки - висунувся, шмальнув, сховався. Ще й з повним ХП можна з бою вийти.

Катаючись на Фєді (лоб 200 мм) коли бачу КВ звертаю увагу чи з шайтаном чи з ЗІСом. Шайтана боюся, ЗІСа - нє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коли стане лобом ні одне ні друге не поможе)

А на шайтані в ролі підтримки - висунувся, шмальнув, сховався

наскільки мені відомо час прицілювання около 4 секунд, та і розброс на дистанцію великий...

надалі спорити не збираюсь) кожному своє до вподоби)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Обидві пушки круті, просто шайтан - це фан :)

А ЗИС-6 легкість у використанні.

Vadimm, дарма не боїшся ЗИС-6, в лоб федю пробити реально :) Ну якщо скілований КВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шайтанкою потрібно навчитись пуляти. В неї низька швидкість польоту снаряда, потрібно вгадати випередження, якщо стріляєш по рухомій цілі, але краще -- по статичних валити і відразу ховатись для перезарядки. Найстрашніші для КВ з шайтанкою середні танки, як легко його закружують і розбивають в пух і прах.

насправді, при толковому наводчику розброс не такий і великий. Я з досить великої відстані пробивав під вагоном в Прохоровці і попадав в Т-34 (прикріплений файл, коли лишиться десь 9:15 на годинничку справа зверху), правда одного пострілу щоб його зняти виявилось мало...

20120410_2123_ussr-KV_prohorovka.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Рівно тиждень тримаємось на глобалці :)

З поперемінним успіхом. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

shot014.jpg

подивіться, як я лажанувся в самому кінці... побоявся не влучити і не встиг буквально на пів секунди... а один постріл міг все вирішити :(

результат -- 8 пострілів, 8 влучень, 5 фрагів і останній недобитий СУ-152 мене завалив, а потім і тупу арту, ака весь цей час просто втикала :(

20120411_0014_ussr-KV_murovanka.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чим дивитись?

"нє, я нє в курсе рребят, честно"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, два рази клацни і всьо))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це архів, при чому пише що пошкоджений

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sasha1132, хз, взагалі реплеї клієнтом гри треба дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

откриваю кліємном і кідає в гру...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кидає в гру, в якій ти грати не можеш, лише дивитись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пише сервер зайнятий...

воно і повинно вмикатись як звичайний запуск гри?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

серваки лягли, а мені лишилось менше тисячі досвіду до дослідження КВ-3, хотів за сьогодні вивчити... :(

бабла, правда, однаково пів лимона не вистачає ще на нього, але хоч дослідити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

постоянні ляги сьогодні, всі сервера летять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...