Перейти до змісту

WOT советы, впечатления о танках, скриншоты флуд

t0rik

Рекомендовані повідомлення

то не вiд модiв залежить, вже теж неодноразово попадав на таких *живих трупiв* , мо в патчi виправлять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зрозумів .

Ви вперше побачили танк з вибитим екіпажем чи як ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так це дійсно вбитий екіпаж, а танк ще має хп правда він має бути позначений як труп, може баг...

качаю по-троху пт франців та юса з башнями, вже понабирав знаків класності в пісочниці і нарешті блін взяв експерта по юса(так і знав що треба якогось брілка хлопнути) +взяв есперта франції (оказалось що не вбивав ще батарту...) тепер маю всі експерти.Окрім британії звісно) Ніяк не можу зловити 263го...

Нащо на техніці 5-6 рівня стоїть рація від 10го? ніпанятна, сподобалась пт 3 уровня з лбом 6мм) Оце кайф...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А порадьте що робити з СУ-152? Тобто варто качати подальші пухи, чи все ж залишитись на фугасниці? Вона стреляє як повезе. То зніме на дальності 700 хп, то маже... А подальші пухи точніші і більше пробивають.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

122 бери , це чіт на цих рівнях за рахунок скорострільносты

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

fenmix, а ти на мінікарту глянь - той танк не світиться на ній. В 0,8,1 цей танк буде вважатись знищеним і відповідно відображатись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох я щойно провів гарний бій на буратосі :)

Особливо мені сподобався ваншот лоріка!

20121021_1531_ussr-S-51_01_karelia.wotreplay

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, рівняй руки

Ось свіжий бій наприклад цілком стандартний

shot050.jpg

Зверни увагу серед ТТ тільки один норм (по досвіду) зіграв і то тупо поїхав арту різати поки їх СТ нашу базу атакували

shot051.jpg

Ти "праворучка" на т-43 таке покажи!

Тоді будемо рівняти руки.

Я на т-43 неодноразово набивав такі результати, правда тоді і вголову не приходило їх фільмувати.

Але такі результати на ст це велика рідкість! Скільки разів за вечір на СТ танку 8 рівня ти набиваєш "досвіду" >1000?

АГА і я про те!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки покопавшись знайшов ось це:

post-5408-0-92856600-1350828109_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я не полінився зафоткати уровень володіння т43

worldofof.jpg

worldozez.jpg

worldokmk.jpg

worldolfl.jpg

worldoege.jpg

до прикладу нанесеного урона: уявіть собі пушку т1хеві і корпус кв3 а тепер гляньте на це

worldoyyy.jpg

в бою про те що я розібрав кв3 ніхто не вірив казали "проснись" а результат на лице, він не спав просто стояв в ласвілі на вищій дорозі і перестрілювавсь с кимось а я тим часом насипав в борт по 100 урона...Є ще пару скрінів кумедних але те згодом

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки покопавшись знайшов ось це:

Не зрозумів наїзу. Тобі заскрінити свої? :0161:

На Т-43 в мене теж саме, на інших СТ значно краще. І що? Я не для "піськовимірів" постив, а для прикладу, що СТ не гірші за інщі класи техніки в грі. :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ст в правильних руках завжди в топі по опиту)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ст в правильних руках завжди в топі по опиту)

Ага! Секс в жопу, без взаємної згоди теж можна виправдати подібними аргументами. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компания Wargaming планирует модифицировать игру World of Tanks для мобильных платформ. «Но чтобы это случилось, необходимо просеять много „руды“ среди различных студий-разработчиков», — заявил руководитель направления глобального оперирования проектов Wargaming Андрей Яранцев.

7861213473ece74a279358c14955735f.jpg

В интервью БЕЛТА он заявил, что сначала Wargaming проведет серию исследований: создаст небольшой прототип, организует закрытое тестирование и проанализирует полученные результаты. «Может быть, это будет не оригинальный „Мир танков“, но созданные на базе этой франшизы приложения должны появляться на всех платформах», — сказал Андрей Яранцев.

Платформы, на которых можно будет увидеть World of Tanks, в Wargaming пока не называют. Андрей Яранцев лишь заверил, что игру хотят выпустить почти на всех популярных ОС.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це вже буде не то...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні в обід запуск :)

пробували Британію на тесті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені ліньки було качати клієнт тестовий :_12:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Уже годину як запустили гру :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось швидко ...

http://www.wotdb.ru/#country=uk

Можна глянути і оцінити кількість досвіду і т.п.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ого - обновлення на 580Мб. не мало...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це нормально . Я думав --- буде гіг мінімум

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що ж там змінили на гіг?) Тут лиш добавили гілку і переробили 4 карти...От фізика займала а тут тільки файли її настройки)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...